Een contactpersoon toevoegen aan uw Outlook.com-adresboek

Inhoudsopgave:

Een contactpersoon toevoegen aan uw Outlook.com-adresboek
Een contactpersoon toevoegen aan uw Outlook.com-adresboek
Anonim

Wat te weten

  • Open het app-menu en selecteer Alle apps > Mensen > Nieuw contact. Om een contact te verwijderen, selecteert u de naam van het contact en kiest u Verwijderen.
  • Een contactpersoon toevoegen vanuit een e-mail: Selecteer de naam van de contactpersoon in het veld From of Cc en kies vervolgens Meer weergeven > Toevoegen aan contacten.
  • Je hebt toegang tot contacten via het Zoeken veld in de Mail app of in de Aanveld bij het opstellen van een e-mail.

Handmatig e-mailadressen toevoegen aan uw contactenlijst kost tijd en moeite. Outlook.com maakt het gemakkelijk om nieuwe contacten toe te voegen, vooral voor degenen die u een e-mail hebben gestuurd. In deze handleiding laten we u zien hoe u contacten toevoegt met Outlook.com

De app Personen in Outlook.com

De app Personen in Outlook.com houdt uw contacten en hun informatie bij in een handig en gemakkelijk te beheren adresboek.

  1. Open Outlook.com in een webbrowser. Klik op het app-opstartpictogram - het vak met negen stippen - in de linkerbovenhoek van het scherm om de beschikbare apps te bekijken.

    Image
    Image
  2. Selecteer Alle apps om de lijst uit te vouwen.

    Image
    Image
  3. Selecteer de People app om je contactenlijst te openen. In de app Personen kun je door al je contacten tegelijk bladeren of ze in mappen ordenen om ze allemaal geordend te houden.

    Image
    Image
  4. Voeg een contact toe in de app Personen door Nieuw contact te selecteren bovenaan het linkerdeelvenster en voer de gegevens van het contact in het geopende venster in.

    Image
    Image
  5. Verwijder een contact door de naam van de persoon te selecteren en Delete te kiezen in de werkbalk. Bevestig het verwijderen door op Delete. te drukken

    Image
    Image

Een afzender toevoegen aan uw Outlook.com-contacten

Volg deze stappen om een afzender van een e-mail toe te voegen aan uw Contactpersonen uit Outlook Mail.

  1. Open een bericht van de afzender die je wilt toevoegen. Klik op hun naam in de regel From of Cc om de contactgegevens van de afzender in een frame aan de rechterkant weer te geven.

    Image
    Image
  2. Scroll naar de onderkant van het venster met contactgegevens en selecteer Meer weergeven.

    Image
    Image
  3. Klik op Toevoegen aan contacten aan de rechterkant van het contactvenster om het venster Contact toevoegen te openen.

    Image
    Image
  4. De naam en het e-mailadres van de afzender zijn vooraf ingevuld in deze velden. Voeg informatie toe of wijzig de informatie in de andere beschikbare velden, zoals voornaam, achternaam en opmerkingen.

    Image
    Image
  5. Gebruik de Add More link om bijnamen, verjaardagen, de naam van een significante ander, bedrijfsinformatie, persoonlijke webpagina en meer toe te voegen.

    Image
    Image
  6. Selecteer Create onderaan het venster als u klaar bent om de contactgegevens op te slaan. Je nieuwe contactpersoon staat nu in je app Personen onder Je contacten.

Toegang tot uw opgeslagen contacten in de app Personen

Klik op de App Launcher knop in de linkerbovenhoek van Outlook.com. Klik op Mensen om de app te openen.

In de app Personen kun je de contacten in je adresboek sorteren, inclusief op voornaam, achternaam, bedrijf, recent toegevoegde en andere criteria.

Er zijn snelkoppelingen om toegang te krijgen tot uw contacten wanneer u Outlook.com gebruikt.

  1. Zoekveld: Vind contacten met een zoekopdracht met behulp van het zoekveld bovenaan het venster. In de Mail-app kun je met het zoekveld bovenaan ook zoeken in contacten die je hebt toegevoegd aan de app Personen.

    Image
    Image
  2. Naar veld: Begin bij het opstellen van een e-mail een naam te typen in het veld Aan. Terwijl u dat doet, geeft Outlook suggesties van afzenders en uw contacten weer. Als u uw beoogde contactpersoon ziet, klikt u op de naam om deze toe te voegen als ontvanger. Klik anders op Search People om het zoeken naar contactpersonen uit te breiden.

    Image
    Image
  3. Zodra je een contactpersoon hebt toegevoegd aan de app Personen, kun je ze gemakkelijk terugvinden wanneer je een e-mail moet sturen.

Organiseer contacten met contactlijsten

Houd uw contacten georganiseerd door contactlijsten op Outlook.com te maken die u allemaal op één plek kunt definiëren. Maak bijvoorbeeld een lijst met uw favoriete contacten of een lijst met uw gezinscontacten. Nadat je ze hebt toegevoegd aan de app Personen, heb je toegang tot de lijst in elke Microsoft-cloud-app waarmee je berichten kunt verzenden of contact kunt maken met contacten.

Aanbevolen: