Hoe te voorkomen dat FaceTime-oproepen naar alle apparaten gaan

Inhoudsopgave:

Hoe te voorkomen dat FaceTime-oproepen naar alle apparaten gaan
Hoe te voorkomen dat FaceTime-oproepen naar alle apparaten gaan
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Settings > FaceTime en zoek de You Can Be Reached by FaceTime At sectie.
  • Deselecteer elk telefoonnummer of e-mailadres waarvan u geen FaceTime-oproepen wilt ontvangen. Vink degene aan die je actief wilt hebben.
  • FaceTime-oproepen van geblokkeerde e-mailadressen en telefoonnummers gaan niet over op uw apparaten.

Het gebruik van FaceTime op een iPad is geweldig om te bellen, maar je wilt misschien niet elke oproep ontvangen voor elk telefoonnummer en e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt voorkomen dat oproepen van bepaalde accounts naar al uw apparaten gaan. Deze handleiding is van toepassing op iOS 10 of hoger voor iPads en iPhones.

Voorkom oproepen van opgegeven telefoonnummers en e-mailadressen

Als je geen FaceTime-oproepen van bepaalde mensen wilt ontvangen, volg je deze stappen:

  1. Open de app Instellingen van de iPad of iPhone. (Gebruik Spotlight Search om het snel te vinden.)

    Image
    Image
  2. Scroll in Instellingen naar beneden in het menu aan de linkerkant en selecteer FaceTime. Hierdoor worden de FaceTime-instellingen aan de rechterkant weergegeven. (Scroll op iPhones naar beneden en tik op FaceTime om de FaceTime-instellingen te openen.)

    Image
    Image
  3. Zoek naar de sectie You Can Be Reached By FaceTime At en tik om het vinkje te verwijderen naast een telefoonnummer of e-mailadres waarvoor je FaceTime niet wilt ontvangen belt. Tik om een vinkje toe te voegen voor alles wat je actief wilt hebben. U kunt ook een nieuw e-mailadres aan de lijst toevoegen.

    Image
    Image
  4. FaceTime-oproepen gaan nu alleen over voor de accounts die je hebt geselecteerd.

De Blocked-knop geeft een lijst weer van alle e-mailadressen en telefoonnummers die zijn geblokkeerd voor FaceTime. Deze bellers zullen nooit overgaan op uw apparaten. Add New stelt je in staat meer geblokkeerde nummers toe te voegen, terwijl Edit je nummers laat verwijderen.

Aanbevolen: