Hoe pagina's aan een PDF toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe pagina's aan een PDF toe te voegen
Hoe pagina's aan een PDF toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • In Adobe Acrobat: selecteer Pagina's ordenen, verplaats de cursor naar de plaats waar u een pagina wilt invoegen, selecteer de blauwe lijn en kies Insert from File.
  • In Word: Ga naar het tabblad Insert en selecteer Blanco Page in de groep Pagina's. Selecteer Object als u een bestaand bestand wilt invoegen.
  • DocHub gebruiken: Selecteer het grid pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens het Page+ pictogram om een pagina toe te voegen.

Dit artikel legt uit hoe u pagina's aan een PDF kunt toevoegen met Adobe Acrobat, Microsoft Word, DocHub en Sejda.

Pagina's invoegen in een PDF met Adobe Acrobat

Als u pagina's aan een PDF wilt toevoegen met Adobe Acrobat, moet u upgraden naar een betaalde versie van Adobe Acrobat.

  1. Open de PDF in Adobe Acrobat en selecteer Pagina's ordenen in het rechterdeelvenster.

    Image
    Image
  2. Het document verschijnt in een miniatuurvoorbeeld. Verplaats de cursor naar de rechterkant van de miniatuur, waarna u een andere pagina wilt invoegen, totdat een ononderbroken blauwe lijn verschijnt.

    Image
    Image
  3. Selecteer de blauwe lijn en kies Invoegen uit bestand.

    Image
    Image
  4. In het Selecteer bestand om in te voegen dialoogvenster dat verschijnt, kies het bestand dat u wilt invoegen en selecteer Open.

    Image
    Image
  5. Wacht terwijl Adobe de pagina converteert naar een PDF en deze toevoegt aan het bestaande PDF-bestand.

    Image
    Image

Pagina's toevoegen aan een PDF met Microsoft Word

Wanneer u Microsoft Word gebruikt om een pagina aan een PDF toe te voegen, maakt Word een kopie van de PDF, waarbij de originele PDF ongewijzigd blijft. Hier leest u hoe u Word gebruikt om een PDF te bewerken.

  1. Open het PDF-bestand in Word door Word te openen en File > Open te selecteren. Zoek het PDF-bestand en selecteer Open. Selecteer OK zodat Word de PDF naar een Word-document kan converteren.

    Image
    Image
  2. Als het bestand wordt geopend in de beveiligde weergave, selecteert u Bewerken inschakelen bovenaan het documentvenster.

    Image
    Image
  3. Om een lege pagina aan het bestand toe te voegen, gaat u naar het tabblad Insert en selecteert u Blanco Page in de groep Pagina's. Voeg naar wens inhoud toe aan de pagina, zoals tekst of afbeeldingen.

    Image
    Image
  4. Om een bestaand bestand in te voegen, gaat u naar het tabblad Insert en selecteert u Object in de groep Tekst.

    Image
    Image
  5. Selecteer Object als u een ander object wilt insluiten, zoals een Word-document of een Excel-diagram. Kies Tekst uit bestand als u alleen de tekst uit een ander document wilt invoegen.
  6. Zodra u alle pagina's hebt toegevoegd, selecteert u File > Save As.
  7. Selecteer PDF in het vervolgkeuzemenu Bestandsindeling.

    Image
    Image
  8. Voer een nieuwe bestandsnaam in om een kopie van het document te maken, waarbij de originele PDF intact blijft. Selecteer Save om het bestand op te slaan.

Pagina's toevoegen aan een PDF met DocHub

DocHub is een extensie die beschikbaar is voor Google Docs en waarmee u PDF-bestanden kunt bewerken en ondertekenen. Je kunt DocHub ook gebruiken met een e-mailadres of een Dropbox-account.

  1. Log om te beginnen in op DocHub met uw e-mailadres, Google-account of Dropbox-account.

    Image
    Image
  2. U wordt gevraagd om toegang tot uw account toe te staan. Selecteer Toestaan.

    Image
    Image
  3. Om een pagina toe te voegen, selecteert u het squares pictogram in de linkerbovenhoek van de pagina. Dit opent een miniatuurweergave van de pagina's van de gehele PDF aan de linkerkant van het scherm.

    Image
    Image
  4. Selecteer in de linkerbenedenhoek van het scherm het Page+ icoon om een pagina toe te voegen.

    Image
    Image
  5. U kunt de volgorde van de pagina's wijzigen door de pagina's in het voorbeeldpictogram te verplaatsen.

Pagina's toevoegen aan een PDF met Sejda

Sejda is een gratis online PDF-editor waarmee je ook pagina's kunt toevoegen. Hier leest u hoe u pagina's aan een PDF kunt toevoegen met Sejda.

Hoewel de service gratis is, bent u beperkt tot het verwerken van 200 pagina's of 50 MB aan gegevens per uur. Daarna moet u zich aanmelden voor een betaalde service.

  1. Bezoek de Sejda online PDF-uploaderpagina. Upload een bestaand document of maak een nieuw document.
  2. Zodra uw document is geüpload, ziet u de Pagina hier invoegen knop tussen elke pagina. Selecteer het om de pagina toe te voegen en er wordt een lege pagina aan het document toegevoegd.

    Image
    Image
  3. Selecteer Wijzigingen toepassen.

    Image
    Image
  4. Seja verwerkt je document en geeft je de mogelijkheid om het bestand te downloaden naar je computer, Dropbox, Google Drive of OneDrive.

Aanbevolen: