Hoe u uw profielfoto, naam en bijnaam kunt wijzigen in Apple Music

Inhoudsopgave:

Hoe u uw profielfoto, naam en bijnaam kunt wijzigen in Apple Music
Hoe u uw profielfoto, naam en bijnaam kunt wijzigen in Apple Music
Anonim

Wat te weten

  • Om uw profiel in te stellen, tikt u op het pictogram silhouette en selecteert u vervolgens Zie waar vrienden naar luisteren > Aan de slag.
  • Om je profielnaam of foto te wijzigen, tik je op je profielfoto en selecteer je Bekijk profiel > Bewerken.
  • Apple heeft Connect in 2018 van Apple Music verwijderd, maar je kunt nog steeds kijken waar je vrienden naar luisteren.

Dit artikel legt uit hoe je een Apple Music-profiel kunt bewerken op iPhones en iPads met iOS 11 en hoger.

Hoe u uw Apple Music-profiel kunt bijwerken

Je profiel is zichtbaar en toegankelijk op de meeste pagina's in Apple Music. Volg deze stappen om het in te stellen en aan te passen.

  1. Open de Music app en tik op Listen Now onderaan het scherm.
  2. Tik op de Account knop bovenaan het scherm. Het is het silhouet van een hoofd met een cirkel eromheen.
  3. Selecteer Zie waar vrienden naar luisteren.
  4. Tik op Aan de slag.

    Image
    Image
  5. Tik op het camera pictogram om een profielfoto te maken of kies er een uit je Foto's-app.

    Bewerk je naam of bijnaam door het veld te selecteren en een aangepaste naam in te voeren. Als u niet wilt dat uw volledige naam wordt weergegeven, kunt u deze inkorten tot alleen uw voornaam of een willekeurige bijnaam. De officiële "@nickname" kan hetzelfde zijn als uw naam of anders.

    Tik op Doorgaan om contacten te zoeken om verder te gaan.

    De bijnaam mag geen spaties bevatten, maar u kunt wel een onderstrepingsteken plaatsen in plaats van één.

  6. Het volgende scherm toont je contacten die momenteel hun informatie delen op Apple Music en degenen die op het platform zijn maar geen profiel hebben.

    Tik op Volg naast de namen van je vrienden om muziek met hen te delen en de hunne te zien, of tik op Invite om andere contacten te vragen maak hun eigen profielen.

    Tik op Volgende om door te gaan.

  7. Het volgende scherm bevat privacy-instellingen. Tik om te selecteren of iedereen je kan volgen of alleen mensen die je goedkeurt. Je kunt ook de onderste schakelaars gebruiken om te beslissen wanneer Apple Music je op de hoogte stelt met vriendenaanbevelingen of je laat zien in die van anderen.

    Tik op Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  8. Als je afspeellijsten hebt gemaakt op Apple Music, kun je ze op de volgende pagina delen met je contacten.

    Selecteer Volgende.

  9. Ten slotte kun je beslissen of je meldingen wilt ontvangen wanneer je nieuwe volgers krijgt of wanneer artiesten die je leuk vindt nieuwe muziek hebben.

    Tik op Klaar om je profiel te voltooien.

  10. Je kunt je profielfoto, naam of bijnaam later in Apple Music wijzigen door op je profielfoto of -pictogram te tikken en vervolgens Profiel bekijken te selecterenen de knop Bewerken om het scherm Profiel bewerken te openen waar u de wijzigingen kunt aanbrengen.

    Image
    Image

Als je de aanmelding hebt overgeslagen en je je afvraagt hoe je je gratis proefperiode van 3 maanden kunt inschakelen, lees dan onze gedetailleerde instructies over aanmelding voor Apple Music.

Wat is er met Apple Music Connect gebeurd?

Toen Apple Music in première ging, bevatte het een sociale functie genaamd Connect, waarmee fans en hun favoriete bands met elkaar kunnen communiceren. Om dit te doen, konden gebruikers een aanpasbaar profiel maken, zoals een Twitter- of Instagram-account, zodat hun vrienden ze konden vinden en mensen konden zien met wie ze aan het praten waren.

Apple heeft Connect eind 2018 van Apple Music verwijderd, maar het bevat nog steeds een sociaal element dat je kunt gebruiken om te kijken waar je vrienden naar luisteren en om meer deuntjes voor je eigen bibliotheek te vinden.

Aanbevolen: