Hoe u uw Apple ID-profielfoto kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Apple ID-profielfoto kunt wijzigen
Hoe u uw Apple ID-profielfoto kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • iPhone/iPad: Instellingen > [uw naam] > Bewerken in de Apple ID-profielfoto > Neem Foto of Kies foto > Kies.
  • Mac: Apple-menu > Systeemvoorkeuren > Bewerken (in Apple ID-profielfoto naast naam) > kies de bron van de foto > Opslaan.
  • iCloud: iCloud-site > inloggen > Accountinstellingen > Bewerken in Apple ID-profielfoto naast naam > sleep een foto naar de doos > Klaar.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Apple ID-profielfoto op iPhone/iPad, Mac en op internet kunt wijzigen.

Hoe kunt u uw Apple ID-profielfoto wijzigen?

Je Apple ID-profielfoto wordt voor veel dingen gebruikt. Het verschijnt in e-mailinboxen op Apple-producten, verschijnt in je Instellingen-app en de App Store, en meer. U hoeft echter niet vast te zitten aan de foto die u hebt gekozen bij het instellen van uw apparaat. U kunt het uiterlijk van uw Apple ID-profiel opfrissen door uw afbeelding te wijzigen.

Je kunt je Apple ID-profielfoto wijzigen vanaf bijna elk apparaat waarop deze wordt weergegeven. Hier zijn drie verschillende manieren om je uiterlijk in je Apple ID bij te werken.

Hoe u uw Apple ID-profielfoto op iPhone of iPad kunt wijzigen

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op [je naam].
  3. Tik op Bewerken in de foto bovenaan het scherm.

    Image
    Image
  4. Tik op Take Photo om meteen een selfie te maken, Kies Photo om een foto te selecteren die is opgeslagen in uw vooraf geïnstalleerde Foto's-app, of Browse om door afbeeldingen te bladeren die zijn opgeslagen in de app Bestanden.

  5. Pas de foto aan zodat het gedeelte dat u wilt gebruiken in het kader staat. Meer over het bewerken van je profielfoto in de volgende sectie.

    Image
    Image
  6. Tik op Kies.

Hoe u uw Apple ID-profielfoto op een Mac kunt wijzigen

Als u uw Apple ID-profielfoto vanaf uw Mac-computer wilt wijzigen, kunt u dat ook doen.

  1. Klik op het Apple-menu.
  2. Klik op Systeemvoorkeuren.

    Image
    Image
  3. Beweeg de muis over uw profielfoto of pictogram in de linkerbovenhoek van het venster.

    Image
    Image
  4. Klik op Bewerken.
  5. Kies uit de vooraf geladen afbeeldingen in Default, maak een selfie door op Camera te klikken, blader door je Foto's-app door opte klikken Photos , of maak een selfie met de Photo Booth app. Als je een selfie maakt, plaats deze dan in het kader zoals jij dat wilt.

    Image
    Image
  6. Klik op Opslaan.

Hoe u uw Apple ID-profielfoto op iCloud.com kunt wijzigen

Als je niet bij een Mac-computer kunt komen om je Apple ID-profielfoto te wijzigen, kun je dit vanaf iCloud op elke computer doen. Hier is hoe.

  1. Ga naar iCloud.com en log in met de Apple ID waarvan je de profielfoto wilt wijzigen.
  2. Klik op Accountinstellingen.

    Image
    Image
  3. Beweeg de muis over je profielfoto of pictogram in de linkerbovenhoek.
  4. Klik op Bewerken.

    Image
    Image
  5. Sleep een foto in het kader en plaats deze op de gewenste manier.
  6. Klik op Gereed.

    Image
    Image

Je profielfoto is niet het enige deel van je Apple ID dat je kunt wijzigen. U kunt ook uw factuuradres, betalingsgegevens en nog veel meer bewerken.

Kunt u uw Apple ID-profielfoto bewerken?

Je hebt enige controle over hoe je Apple ID-profielfoto eruitziet. Als u serieuze bewerkingen wilt uitvoeren, zoals het toepassen van filters en effecten, of het toevoegen van tekst, moet u een fotobewerkingsprogramma gebruiken. Maar u kunt de plaatsing, grootte en zoom van de meeste Apple ID-profielfoto's regelen. Hier is hoe:

  1. Gebruik een van de bovenstaande instructies en volg de stappen tot het punt waarop je een foto hebt toegevoegd en deze wordt weergegeven in het ronde frame.
  2. Je kunt de positie van de afbeelding in het frame verplaatsen door deze te slepen. Het gedeelte in grijze randen van het venster wordt niet gebruikt.
  3. Je kunt ook inzoomen op de foto om je op een bepaald aspect ervan te concentreren. Doe dit op de iPhone en iPad door te knijpen en in te zoomen. Sleep op de Mac en iCloud de schuifregelaar naar links en rechts om de afbeelding te vergroten of verkleinen.

FAQ

    Hoe wijzig ik mijn Apple ID?

    Als u het e-mailadres van uw Apple ID wilt wijzigen, gaat u naar de officiële Apple ID-site en klikt u op Apple IDVoer het nieuwe e-mailadres in het vak in. Als u een externe provider gebruikt (Google, Yahoo, enz.), ontvangt u een bevestigingsbericht dat u moet adresseren voordat de overstap is voltooid.

    Hoe reset ik mijn Apple ID-wachtwoord?

    De snelste manier om uw Apple ID-wachtwoord opnieuw in te stellen, is door naar de iCloud-site (icloud.com) te gaan en op de link Apple ID of wachtwoord vergeten te klikken. U kunt uw wachtwoord ook op uw iPhone wijzigen: Ga naar Instellingen > uw naam > Wachtwoord en beveiliging > Wachtwoord wijzigenGa op een Mac naar Systeemvoorkeuren > Apple ID > Wachtwoord en beveiliging >Wachtwoord wijzigen

Aanbevolen: