De 7 beste microfoons voor streaming in 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste microfoons voor streaming in 2022
De 7 beste microfoons voor streaming in 2022
Anonim

De beste microfoons voor streaming moeten een betrouwbare geluidskwaliteit hebben en goed werken met je pc en studio-opstelling. De meeste microfoons moeten op een USB-poort worden aangesloten en voor sommige zijn mogelijk extra stuurprogramma's en software vereist, hoewel dit niet voor alle microfoons het geval is. Onze beste keuze voor streaming en online activiteiten is de Blue Yeti-microfoon bij Amazon. Het is een bekend merk dat werkt met Linux-, Windows- en Apple-laptops en desktops en waarvoor geen extra software nodig is.

Als je microfoons voor muziek of karaoke zoekt, bekijk dan onze lijst met de beste karaokemicrofoons. Lees anders verder om de beste microfoons voor streaming te zien.

Meest populair: Blue Microphones Yeti Ultimate USB Mic

Image
Image

De Blue Yeti-microfoon is de onbetwiste koning van online contentcreatie. Deze microfoon is compatibel met Linux-, Windows- en Apple-laptops en desktops en vereist geen extra stuurprogrammasoftware om te gebruiken. De drie condensatorcapsules zorgen voor een verscheidenheid aan geluidsopnamemodi voor opname in bijna elke situatie. De behuizing van de microfoon is voorzien van een mute-knop en een gain-regelknop voor uitzonderlijke controle over streaming en het opnemen van audio. Er is ook een hoofdtelefoonaansluiting voor bewaking zonder latentie van spraak- en instrumentopnames.

Het USB-netsnoer werkt met zowel USB 2.0- als 3.0-poorten en biedt al het sap dat je nodig hebt om de Blue Yeti te gebruiken. De microfoon wordt geleverd met een eigen draaibare standaard voor gebruik op desktops, en de standaard kan worden verwijderd om de microfoon op een boomarm of aangepaste standaard te plaatsen om je opnameruimte aan te passen. De Blue Yeti-microfoon heeft een geweldige balans tussen opnamemogelijkheden van professionele kwaliteit en een prijs die in vrijwel elk budget past.

Beste XLR: MXL 770X

Image
Image

Voor streamers en makers van inhoud die op zoek zijn naar opnamen van professionele kwaliteit thuis, kan een XLR-microfoon met een interfacepaneel superieure controle bieden over zang- en muziekopnames. De MXL 770X heeft een met goud gesputterde diafragmacapsule om elk detail in verbluffende helderheid vast te leggen. Het brengt ook het heldere geluid van hogere tonen naar voren en geeft warmte aan lagere tonen voor een vol, afgerond geluid. Deze microfoon kan cardioïde, achtvormige en omnidirectionele opnamepatronen bieden voor gebruik in vrijwel elke situatie, van het streamen van videogames, het opnemen van podcasts en interviews of opnamesessies met volledige band.

Het wordt geleverd met een schokdemper, een geïntegreerd popfilter en een 20-inch XLR-voedingskabel voor gebruik met 48V fantoomvoedingen. Deze microfoon is geweldig om op een boomarm of op een stationaire standaard te monteren en in uw opnameruimte te plaatsen. De microfoon zelf weegt iets meer dan 1 pond, waardoor hij ideaal is voor reizen naar speelruimtes of voor vervoer van huis naar de studio.

Beste uitgave: Shure SM7B vocale dynamische microfoon

Image
Image

Als je een streamer of contentmaker bent met ruime opname-ervaring en op zoek bent naar audioapparatuur die de grenzen verlegt, is de Shure SM7B-microfoon een perfecte keuze. Deze microfoon is van de grond af ontworpen om de allerbeste opname- en live audiostreaming-ervaring te bieden, de vlakke, brede frequentierespons zorgt voor een levensechte reproductie van zowel spraak- als muziekopnames. De SM7B is voorzien van luchtveringmontage om mechanische geluidsoverdracht te elimineren, en verbeterde elektromagnetische bromonderdrukking om ruis van computermonitoren, opnameapparatuur en zelfs neonlichten te blokkeren.

Het heeft een robuuste constructie voor jarenlang betrouwbaar gebruik in elke omgeving en heeft een klassiek cardioïde opnamepatroon, waardoor het ideaal is voor gebruik door één persoon bij streaming. Het wordt geleverd met een popfilter en windscherm om harde vocale geluiden te blokkeren. Deze microfoon heeft een jukbevestiging met een geborgde standaardmoer voor eenvoudige montage en verwijdering van statieven voor nauwkeurige positieregeling. Het heeft geen fantoomvoeding nodig om te werken, maar het vereist wel een voorversterker voor een groter volume-output.

Beste dynamiek: Razer Seiren Elite USB

Image
Image

De Razer Seiren Elite-microfoon is een dynamische microfoon van professionele kwaliteit die speciaal is ontworpen voor streaming. Het heeft een enkele dynamische capsule die een warmere en rijkere spraakweergave produceert die levensechter is dan wat condensatormicrofoons produceren. Het beschikt over een ingebouwd hoogdoorlaatfilter dat ongewenste lage frequenties zoals voetstappen of stemmen uit een andere kamer elimineert voor zuivere opnames zonder de noodzaak om ingewikkelde noise gates op te zetten. De Razer Seiren Elite heeft een digitale/analoge stembegrenzer die audiovervorming en clipping voorkomt voor ultrazuiver afspelen en uitzenden.

Zoals de meeste streaming-microfoons, heeft het een hoofdtelefoonaansluiting zonder latentie voor re altime audiomonitoring van echo en vervorming voor on-the-fly aanpassingen. Het wordt geleverd met een handige bureaustandaard, maar heeft een schroefdraad van ⅝ inch, zodat het kan worden gebruikt op een arm of traditionele microfoonstandaard voor nauwkeurige positionering en controle. Het gebruikt een USB-kabel voor stroom, dus je hoeft niet te investeren in een dure voorversterker of fantoomvoeding om het te gebruiken.

Beste condensator: Audio Technica AT2020USB Cardioïde condensator USB-microfoon

Image
Image

Condensatormicrofoons zijn geweldig voor mensen die luidere geluiden willen opnemen. Dus als je een streamer bent die opgewonden raakt en het laat zien, dan is de Audio Technica AT2020USB perfect voor jou. Hij gebruikt een USB-kabel voor stroom, dus je hebt geen dure, gespecialiseerde apparatuur nodig om hem aan de gang te krijgen. Het maakt gebruik van een cardioïde opnamepatroon dat alle ruis onderdrukt die niet direct voor het diafragma wordt gemaakt, voor uitzonderlijk heldere audiostreaming en -opname. Het beschikt over ingebouwde mengbedieningen voor het integreren van je stem met vooraf opgenomen geluiden voor live mixen om werkelijk unieke uitzendingen te creëren.

Een analoog/digitaal converter zorgt voor een uitstekende audioweergave in hoge, midden- en lage tonen voor een goed afgerond geluid. De meegeleverde draaistandaard kan op het meegeleverde bureaustatief of een giekarm worden gemonteerd voor aangepaste positionering. Deze microfoon heeft een interne hoofdtelefoonversterker met hoog uitgangsvermogen voor uitzonderlijke helderheid bij gebruik van de ingebouwde zero-latency-aansluiting voor re altime monitoring. Het wordt ook geleverd met een opbergzakje om het te beschermen wanneer het niet in gebruik is.

Beste Shotgun: Rode VideoMic Shotgun-microfoon

Image
Image

Microfoons in shotgun-stijl zijn ideaal voor veldopnamen en voor mensen die hun video en audio beter willen integreren. De Rode VideoMic kan eenvoudig op bijna elke DSLR-camera worden gemonteerd en kan worden aangesloten met een 3,5 mm-kabel voor naadloze audio-integratie. De condensatormicrofoon van een halve inch is ontworpen met een supercardioïde opnamepatroon voor ultradirectionele opnamen. Dit betekent dat alles waarvan u niet wilt dat het door de microfoon wordt opgepikt, niet in uw opname wordt weergegeven. Het beschikt over een native high-pass filter dat voorkomt dat geluiden zoals verkeer en kamergesprekken worden opgepikt.

Het schokmontagesysteem is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof en isoleert de microfoon tegen verstoring door beweging of onbedoelde stoten. Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele microfoonmontage, heeft deze ⅜ inch schroefdraad voor montage op een boomarm. Hij werkt op een 9-volt batterij, zodat je geen zware apparatuur hoeft te sjouwen, en hij wordt geleverd met een windscherm om ongewenst geluid te verminderen. Rode biedt 10 jaar garantie wanneer je je microfoon registreert.

Beste budget: JLab Audio Talk Go USB-microfoon

Image
Image

JLab Audio is niet het bekendste merk in de audioruimte, maar het heeft in toenemende mate een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige audiohardware voor redelijke prijzen. De JLab Audio Talk Go is een geweldig voorbeeld van een plug-and-play-microfoon die de audiokwaliteit heeft om voor streamers te werken zonder de bank te verslaan. Voor $ 50 krijg je een compacte microfoon met een bevestigde standaard die niet te veel ruimte in beslag neemt op je bureau.

Volgens JLab ondersteunt het 96kHz/24bit-opname voor heldere audio en dynamisch geluid. Het ondersteunt cardioïde en omnidirectionele modi, zodat u het kunt gebruiken voor oproepen, voice-overs, podcastings, muziekopname en ASMR. Volumeregelaars zijn ingebouwd, samen met een mute-knop en een 3,5 mm aux-ingang. De meegeleverde kabel is een USB/USB-C-ingang van 1,5 meter, waardoor je genoeg ruimte hebt om hem overal op je bureau te plaatsen.

De beste microfoon voor streaming is de Blue Yeti (bekijk op Amazon). Het komt van een zeer gerenommeerd merk, ondersteunt plug-and-play-connectiviteit en heeft drie condensatorcapsules voor een verscheidenheid aan geluidsopnamemodi. We houden ook van de MXL 770X (bekijk op Amazon) voor mensen die op zoek zijn naar audio-opnames van professionele kwaliteit. Het wordt ook geleverd met een aantal accessoires, zodat u het direct uit de doos kunt gebruiken.

Aanbevolen: