6 Beste plaatsen om online gratis kinderfilms te bekijken

Inhoudsopgave:

6 Beste plaatsen om online gratis kinderfilms te bekijken
6 Beste plaatsen om online gratis kinderfilms te bekijken
Anonim

Je hoeft niet te betalen voor de films die de kinderen willen zien, want er zijn honderden gratis kinderfilms online. Deze gratis films voor kinderen zijn allemaal te vinden op websites waar het legaal is om films te kijken. Ze hebben allemaal aparte ruimtes waar kinderen naar toe kunnen gaan om de nieuwste films en enkele van hun favoriete gratis tv-programma's bij te praten.

Er is een grote verscheidenheid aan gratis kinderfilms online met klassiekers uit je kindertijd en de grote kaskrakers van de afgelopen jaren. Deze films zijn geweldig voor kinderen van elke leeftijd en ook voor het hele gezin.

Als je kinderen graag films kijken op hun tablet, overweeg dan een gratis film-app. Bekijk ook hoe u Redbox kunt gebruiken om gratis films voor uw kinderen te krijgen.

Yidio

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grotere collectie dan andere sites; ha alt uit andere streamingdiensten.
  • U hoeft zich niet aan te melden om films te bekijken die op Yidio worden gehost.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel van de vermelde films zijn niet gratis om te bekijken.
  • Videokwaliteit is redelijk maar inconsistent.

Yidio doorzoekt alle gratis filmwebsites en stelt lijsten samen zodat alle films op één plek staan, inclusief gratis films voor kinderen. Om deze te bekijken, blader je naar de Kids and Family filmsectie.

In deze filmsectie kun je sorteren op populariteit en recent toegevoegde selecties, en de kinderfilms filteren op beoordeling, zoals PG, PG-13 en NC-17.

Enkele geweldige gratis kinderfilms die we hier hebben gezien, zijn Escape From Planet Earth, Hoodwinked Too!, Spirit of the Forest, Cop Dog, The Snowman, Mia and the Migoo, Finding Rin Tin Tin, Lion of Oz, en voetbal moeder.

Tubi

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De sectie "Niet op Netflix" bevat films die nergens anders te vinden zijn.
  • Pas de videokwaliteit aan uw internetverbinding aan.

Wat we niet leuk vinden

  • Streamingservice is niet in elk land beschikbaar.
  • Dezelfde advertenties worden keer op keer afgespeeld.

Tubi heeft een sectie voor familiefilms en kinderprogramma's. Hoewel u de films niet kunt ordenen op waardering of populariteit, kunt u met één enkele, volledige pagina met gratis kinderfilms gemakkelijk doorbladeren.

The Happy Elf, All Dogs Go to Heaven, Igor, The Secret of Nimh, Little Bear Movie, The Amazing Feats of Young Hercules, Eloise: Eloise Goes to School en Cirque Du Soleil: Worlds Away zijn slechts enkele van de films die we hebben gezien beschikbaar bij Tubi.

Tubi heeft ook gratis tv-programma's voor kinderen, waaronder Family Game Night, Transformers, Sabrina, Babar, Rescue Heroes en G. I. Joe.

Vudu

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Honderden gratis films.
  • Hiermee kun je nieuwe films kopen en huren.

Wat we niet leuk vinden

  • Je moet advertenties bekijken.
  • Kan de kinderfilms niet sorteren op populariteit.
  • Vereist een gratis gebruikersaccount.

Vudu is een uitstekende site voor het streamen van films met een gedeelte gewijd aan kinderen genaamd Family & Kids. Het heeft honderden films die je helemaal gratis kunt streamen; je hoeft alleen maar naar advertenties te kijken om de site te ondersteunen.

Een paar van de gratis films voor kinderen die je bij Vudu kunt streamen, zijn Charlotte's Web, Happy Feet, Dennis the Menace, Daddy Day Camp, Mac and Me en Dinosaur Island.

Pluto TV

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Handige TV-achtige kanaalgidsinterface.
  • Rewind shows.

Wat we niet leuk vinden

Kan moeilijk zijn om door de interface te navigeren.

Kinderen kunnen de hele dag gratis films kijken met Pluto TV. Het is 100% gratis en werkt op een computer, smart-tv en mobiel apparaat. Er is zelfs een Pluto TV Kids-modus die je kunt gebruiken als je een gebruikersaccount aanmaakt.

Pluto TV streamt kinderfilms en shows op verschillende kanalen. Er zijn ook on-demand kinderfilms (zoek naar Kids Movie Club) die je kunt streamen wanneer je maar wilt zonder te wachten tot iets dat je leuk vindt op dat kanaal verschijnt.

Pluto TV staat erom bekend kinderfilms af te spelen zoals Alpha en Omega-films, Jungle Girl and the Lost Island of Dinosaurs, Sea Level, Agent Cody Banks, The Invincible Iron Man, Planet Hulk, Almighty Thor en Igor.

Bezoek de onderstaande link om een hele sectie met tv-kanalen voor kinderen te vinden, waaronder After School Cartoons, TV Kids, NickGames, NickMovies, NickJr., TV Kids Animation en meer.

Klassieke bioscoop online

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Inclusief links naar films die op andere websites worden gehost.
  • Videospeler ondersteunt ondertitels.

Wat we niet leuk vinden

  • Slechte kwaliteit voor oudere films.
  • Gericht op volwassenen die hun kindertijd willen herbeleven.

Classic Cinema Online heeft meer dan een dozijn familiefilms die een geweldige manier zijn om kinderen kennis te laten maken met klassieke films.

Deze films komen meestal uit de jaren 1930 en 1940 en bevatten klassiekers als Pinocchio, Million Dollar Kid, Lassie: The Painted Hills en Where the Red Fern Grows.

YouTube

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Host obscure shows en films die elders moeilijk te vinden zijn.
  • Deel films uit je eigen privécollectie.

Wat we niet leuk vinden

Sommige films worden geüpload door niet-officiële accounts.

YouTube is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt als je online een film wilt kijken, maar ze hebben een enorme verzameling gratis films, waaronder gratis kinderfilms en familiefilms.

De truc om gratis films op YouTube te vinden - aangezien de vrije delen van YouTube bedoeld zijn voor kortere video's - is om een kanaal, afspeellijst of service te vinden die de kindvriendelijke films voor je kan vinden.

YouTube heeft bijvoorbeeld een speciale link naar gratis films die ook films voor kinderen bevatten.

De gratis kinderfilms die je op YouTube kunt vinden, bevatten titels als Agent Cody Banks, Igor, The Velveteen Rabbit, Jack and the Beanstalk, The Princess and Goblin, Tarzan, Good Boy!, en alle honden gaan naar de hemel.

Je vindt hier ook enkele klassieke tekenfilms die je gratis kunt bekijken, waaronder Superman, Popeye en Christmas Classics.

Aanbevolen: