De beste kinderfilms op Netflix (augustus 2022)

Inhoudsopgave:

De beste kinderfilms op Netflix (augustus 2022)
De beste kinderfilms op Netflix (augustus 2022)
Anonim

De beste kindvriendelijke films helpen zelfs de jongsten in je gezin nieuwe dingen te leren. Ze zijn ook net zo leuk en inzichtelijk voor de oudere kinderen en volwassenen in de kamer. Of je nu op zoek bent naar een lach, een les op het juiste moment of een beetje van beide voor je kleintjes, deze topfilms voor kinderen op Netflix bieden gezond entertainment voor iedereen in het gezin.

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)-Afsluiting van de Tales of Arcadia-trilogie

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.0/10

Genre: Animatie, Actie, Avontuur

Met in de hoofdrol: Emile Hirsch, Nick Offerman, Steven Yeun

Director: Johane Matte, Francisco Ruiz-Velasco, Andrew L. Schmidt

Beoordeling van bewegende beelden: TV-Y7

Runtime: 1 uur, 44 minuten

Rise of the Titans is het vervolg op de serie Tales of Arcadia van Dreamworks en regisseur Guillermo del Toro. Personages uit alle drie de delen - Trollhunters, 3Below en Wizards - moeten samenwerken om de kwaadaardige Arcane Order en de oude titanen die het oproept te verslaan in zijn poging om de wereld te vernietigen. Critici hebben de Trollhunters-serie geprezen om zijn animatie, zijn donkerdere verhalen en zijn stemacteurs. Het werd in 2017 genomineerd voor negen Daytime Emmy Awards. Fans moeten genieten van deze afsluiting van het verhaal, terwijl nieuwkomers eerst de rest van de Tales of Arcadia-serie op Netflix kunnen inhalen voordat ze de finale bekijken.

Mirai (2018): een knipoog naar oudere broers en zussen

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.0/10

Genre: Animatie, Avontuur, Drama

Met in de hoofdrol: Rebecca Hall, Daniel Dae Kim, John Cho

Director: Mamoru Hosoda

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 38 minuten

Als zijn nieuwe zusje arriveert, worstelt de jonge Kun met het gevoel dat hij een bijzaak is. Hij zoekt zijn toevlucht in de tuin, die hem op magische wijze in de tijd vervoert om verschillende familieleden te ontmoeten. Elke reis die de jonge jongen maakt, geeft hem een hernieuwde waardering voor zijn dierbaren en helpt hem zijn nieuwe broer of zus te omarmen. Deze zachte anime geeft een tedere boodschap van geruststelling voor kinderen die zich aanpassen om voor het eerst een oudere broer of zus te worden.

Tall Girl 2 (2022): een vervolg dat boven de rest uitsteekt

Image
Image

IMDb-beoordeling: 4.7

Genre: Komedie, Drama, Familie

Starring: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter

Directeur: Emily Ting

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 37 minuten

Eens een sociale outcast, is Jodi (Ava Michelle) nu de hoofdpersoon in de grote musical van haar middelbare school. De hernieuwde populariteit stijgt haar naar het hoofd, waardoor Jodi's relatie met haar nieuwe vriend Jack (Griffin Gluck) onder druk komt te staan.

Tall Girl is het nieuwste Netflix-origineel dat een welverdiend vervolg krijgt. Net als de eerste film heeft Tall Girl 2 een positieve boodschap voor kinderen en tieners. Volwassenen vinden het misschien ook leuk.

My Little Pony: A New Generation (2021)-Voor fans van glitter en bijna ondraaglijke schattigheid

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.2/10

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie

Starring: Elizabeth Perkins, James Marsden, Vanessa Hudgens

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 30 minuten

In het nieuwste aanbod van de My Little Pony-franchise werken drie pony's samen om het land van Equestria te helpen, dat al zijn magie heeft verloren. Idealistic Earth Pony Sunny (Vanessa Hudgens) is vastbesloten om magie terug te brengen en de verschillende ponyfacties te herenigen. Ze wordt daarbij geholpen door de uitbundige Unicorn Izzy (Kimiko Glenn), mede-Earth Pony Hitch (James Marsden) en vele anderen. Iedereen die fan is van de langlopende multimediafranchise zal ongetwijfeld genieten van de nieuwste avonturen van de pony's.

Finding 'Ohana (2021): Goonies voor Generatie Z

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.1/10

Genre: Actie, Avontuur, Komedie

Starring: Kelly Hu, Ke Huy Quan, Lindsay Watson

Directeur: Jude Weng

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 2 uur, 3 minuten

Twee broers en zussen uit Brooklyn gaan met tegenzin naar Hawaï om hun opa te bezoeken, maar belanden in een levensveranderend avontuur. Deels Goonies, deels Indiana Jones, dit opbeurende Netflix-origineel is ook een levendige viering van de Hawaiiaanse cultuur. Dit avontuur benadrukt de saamhorigheid van het gezin en trots op iemands erfgoed.

The Loud House Movie (2021): De populaire Nickelodeon-serie krijgt een speelfilm

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.5/10

Genre: Animatie

Starring: David Tennant, Grey Griffin, Michelle Gomez

Beoordeling van bewegende beelden: TV-Y7

Runtime: 1 uur, 23 minuten

Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie, ziet The Loud House Movie Lincoln Loud, zijn onstuimige tien zussen en zijn ouders naar Schotland gaan. Daar leren ze dat ze familie zijn van roy alty's. Het belooft net zo geestig en gezond te worden als de televisieserie.

Bekentenissen van een onzichtbaar meisje (2021): een zoete Braziliaanse film over erbij horen

Image
Image

IMDb-beoordeling: 5.2/10

Genre: Komedie, Drama

Met in de hoofdrol: Klara Castanho, Júlia Rabello, Stepan Nercessian

Directeur: Bruno Garotti

Beoordeling van bewegende beelden: TV-PG

Runtime: 1 uur, 31 minuten

Iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat hij er niet helemaal bij hoorde, zal genieten van deze lieve Braziliaanse tienerfilm. Tetê is een sociaal onhandig meisje dat zich zowel op school als thuis alleen voelt. Maar wanneer haar ouders het gezin naar Copacabana moeten verhuizen en ze opnieuw begint op een nieuwe school, is Tetê vastbesloten om ten goede te veranderen. Of de bijenkoningin van de school haar toelaat, is een ander verhaal.

Nightbooks (2021): een leuke horrorfilm die geschikt is voor jongere kijkers

Image
Image

IMDb-beoordeling: 5.8/10

Genre: Fantasie, Horror

Met in de hoofdrol: Krysten Ritter, Winslow Fegley, Lidya Jewett

Directeur: David Yarovesky

Beoordeling van bewegende beelden: TV-PG

Runtime: 1 uur, 43 minuten

Alex (Winslow Fegley) is een fantasierijke jongen die van enge verhalen houdt. Wanneer hij een boze heks (Krysten Ritter) ontdekt die in zijn flatgebouw woont, vangt ze hem en eist dat hij haar elke nacht een nieuw spookachtig verhaal vertelt. Hij ontmoet een andere gevangene genaamd Yasmin (Lidya Jewett), en samen zoeken ze een manier om te ontsnappen. Grillig en soms echt griezelig, het is een goede introductie tot het horrorgenre voor jongere kijkers, terwijl oudere kijkers Ritter's leuke optreden als de boze heks zullen waarderen.

Back to the Outback (2021): een film over het vinden van een plek om in te passen

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.7/10

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie

Starring: Isla Fisher, Guy Pearce, Tim Minchin

Regie: Harry Cripps, Clare Knight

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 35 minuten

Australië staat bekend om het hebben van enkele van 's werelds dodelijkste wezens. Maar wanneer sommigen van hen het beu worden om in gevangenschap naar hen te staren, ontsnappen ze en gaan terug naar de Outback. Er is Maddie, een lieve maar giftige slang; een verwaande Thorny Devil hagedis genaamd Zoe; een verliefde harige spin genaamd Frank; en de gevoelige schorpioen Nigel. Ze worden op hun missie vergezeld door hun aartsvijand Pretty Boy, een vervelende koala. Met een grote cast van getalenteerde stemacteurs belooft de film een leuke tijd te worden.

The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (2021)-A Fun Interactive Adventure

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.2/10

Genre: Interactief, Komedie

Met in de hoofdrol: Bruce Campbell, Charles Demers, Brian Drummond

Directeur: Steve Rolston

Beoordeling van bewegende beelden: TV-Y7

Runtime: 27 minuten

Gebaseerd op een reeks kinderboeken van Max Brallier, is The Last Kids on Earth een humoristische serie over een slordige maar gemiddelde 13-jarige genaamd Jack Sullivan die samen met zijn vrienden de strijd aangaat met monsters in een apocalyps. Critici hebben de streamingshow geprezen om zijn sterke plot- en karakterontwikkeling, en het kan bogen op een getalenteerde stemmencast voor volwassenen, waaronder Bruce Campbell, Mark Hamill, Catherine O'Hara en Keith David. Happy Apocalypse to You is een interactieve film van 27 minuten waarin kinderen beslissingen kunnen nemen voor de personages en die keuzes op het scherm kunnen zien.

Vivo (2021): Sony's allereerste muzikale avontuur

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.8/10

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie

Starring: Lin-Manuel Miranda, Ynairaly Simo, Zoe Saldana

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 43 minuten

Vivo is een geanimeerde musical van Sony Pictures en Hamilton-maker Lin-Manuel Miranda. Met een geheel nieuwe originele soundtrack van Miranda, vertelt het het verhaal van een kinkajou die een once-in-a-lifetime avontuur aangaat om een liefdeslied voor een oude vriend te leveren.

Thuisteam (2022): een ruwe voetbalkomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Image
Image

IMDb-beoordeling: 5.8/10

Genre: Komedie, Sport

Met in de hoofdrol: Kevin James, Taylor Lautner

Directeur: Charles Francis Kinnane, Daniel Kinnane

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 35 minuten

In deze voetbalkomedie speelt Kevin James een fictieve versie van Sean Peyton, de NFL-voetbalcoach die een heel seizoen werd geschorst vanwege een premieschandaal waarbij spelers werden beloond voor het verwonden van het andere team. Tijdens zijn downtime keert Peyton van de film terug naar zijn geboorteplaats, waar hij probeert opnieuw contact te maken met zijn 12-jarige zoon door zijn voetb alteam te coachen.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie (2021): Return of an Anime Icon

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.3/10

Genre: Animatie, Actie, Avontuur

Starring: Kotono Mitsuishi, Stephanie Sheh (Engelse versie), Kate Higgins (Engelse versie)

Directeur: Chiaki Kon

Beoordeling van bewegende beelden: TV-14

Runtime: 2 uur, 40 minuten

Deze tweedelige Netflix-film brengt het iconische anime-magische meisje Sailor Moon en haar vrienden terug in al hun pastelkleurige glorie. Voor niet-ingewijden gaat de Sailor Moon-serie over een jong meisje dat bevriend raakt met een magische kat genaamd Luna, die haar in een held laat veranderen via de meest flitsende, meest uitgebreide transformatiesequenties ooit op celluloid. In Eternal ontmoet ze Pegasus, die op zoek is naar iemand die het zegel van het Gouden Kristal kan verbreken, terwijl een griezelig circus het Zilveren Kristal zoekt in de hoop het te gebruiken om het universum te domineren. Iedereen die de heldendaden van Sailor Moon de afgelopen decennia heeft gevolgd, staat een traktatie te wachten.

The Mitchells vs. the Machines (2021): Het is als een kindvriendelijke 'Maximum Overdrive'

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.8/10

Genre: Animatie, Avontuur

Met in de hoofdrol: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph

Directeur: Michael Rianda

Beoordeling van bewegende beelden: PG

Runtime: 1 uur, 53 minuten

Katie Mitchell is een tiener die met haar gezin op roadtrip gaat om aan haar eerste jaar filmschool te beginnen. Het enige dat haar in de weg staat? Een leger van elektronische apparaten dat plotseling een gevoel ontwikkelde en besloot in de aanval te gaan. The Mitchells vs. the Machines is een leuke en energieke avonturenfilm. Kinderen zullen genieten van de dwaasheden en hyperactieve actie, terwijl ouders kunnen genieten van de uitgestreken humor en een hartverwarmend thema over familiebanden.

Canvas (2020): een korte film met een diepgaande boodschap

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.5/10

Genre: Animatie, Kort, Drama

Directeur: Frank E. Abney III

Beoordeling van bewegende beelden: G

Runtime: 9 minuten

Hoewel deze korte film zonder dialoog slechts 9 minuten duurt, is het een ontroerend verhaal over een grootvader die zijn weg terug vindt naar zijn passie, schilderen, met de steun van zijn kleindochter en dochter. Deze korte film erkent de dood (zachtjes) en kan een helende conversatie met een jongere aanwakkeren.

Aanbevolen: