Batman: Arkham City GOTY-editie-info

Inhoudsopgave:

Batman: Arkham City GOTY-editie-info
Batman: Arkham City GOTY-editie-info
Anonim

De GOTY-editie van Batman: Arkham City is een heleboel dingen. Het is een geweldig pakket DLC voor een geweldige game, het heeft de slechtste box-art die we in lange tijd hebben gezien, en het is zeker de moeite waard om te kopen - wend je ogen gewoon af van de hoes, anders word je blind. Zoek niet verder. Alles wat je moet weten over GOTY vind je hier.

Bottom Line

Het bevat de volledige originele Batman: Arkham City-game, plus Catwoman, samen met de Nightwing-bundel, Robin-bundel, Challenge Map Pack en de meeste extra personage-skins die voor de game zijn uitgebracht. Het bevat ook de gloednieuwe Harley Quinn's Revenge DLC-missies. Het spel komt op twee schijven. De ene is de game-cd waarop je speelt, en de andere bevat de DLC en laat je de DLC op je Xbox-harde schijf installeren.

De DLC-schijf

De DLC-schijf is alleen compatibel met de GOTY-versie van Arkham City. Het werkt niet met de originele versie van Arkham City.

Je kunt de eerste schijf, de spelschijf, op je harde schijf installeren zoals normaal vanaf het Xbox 360-dashboard. Voor de DLC-schijf moet u deze echter opstarten en de DLC die u wilt installeren in het menu selecteren. Op deze manier kun je ervoor kiezen om alle DLC te installeren of alleen degene die je niet hebt als je die al hebt gedownload.

Image
Image

Bottom Line

In tegenstelling tot de GOTY-versie van Batman: Arkham Asylum, die werd behandeld als een apart spel (en verschillende saves had), kon je de prestaties twee keer verdienen. De GOTY-versie van de prestaties van Arkham City draagt bij aan dezelfde lijst als de originele AC-release. Warner Bros.' De Komplete-editie van Mortal Kombat was eerder dit jaar op dezelfde manier, dus het verdubbelen van prestaties in dezelfde game lijkt tot het verleden te behoren.

Is de GOTY-editie van Arkham City het waard?

Als je Arkham City nog nooit hebt gespeeld, is de GOTY-editie degene die je moet krijgen, omdat deze wordt geleverd met alle DLC. Als je Arkham City hebt, zal de GOTY-editie je geen geld besparen, ook al krijg je alle DLC in één keer. Blijf in dat geval bij de originele release en betaal à la carte voor de DLC die je wilt.

Aanbevolen: