De beste Windows-webeditors voor beginners

Inhoudsopgave:

De beste Windows-webeditors voor beginners
De beste Windows-webeditors voor beginners
Anonim

Als je net begint met het bouwen van een webpagina, kan het handig zijn om een editor te hebben die WYSIWYG is - What You See Is What You Get - of die de HTML aan je uitlegt. Alle webeditors die hier worden vermeld, bieden gratis versies. Sommigen van hen bieden ook redelijk geprijsde versies. In de meeste gevallen hoeft u geen HTML te kennen om uw eigen webpagina te ontwerpen.

CoffeeCup Gratis HTML-editor

Image
Image

De CoffeeCup Free HTML-editor is een teksteditor met veel potentieel. De gratis versie is een goede HTML-editor, maar als u de volledige versie van de editor koopt, krijgt u WYSIWYG-ondersteuning, zodat u niet hoeft te weten hoe u moet coderen om een website te ontwikkelen.

De CoffeeCup HTML-editor met volledige versie is een geweldig hulpmiddel voor webontwerpers. Het wordt geleverd met veel afbeeldingen, sjablonen en extra functies, zoals de CoffeeCup image mapper. Nadat je CoffeeCup HTML Editor hebt gekocht, ontvang je levenslange gratis updates.

De HTML-editor bevat een Open From Web-optie, zodat u elke website als uitgangspunt voor uw ontwerpen kunt gebruiken. Een ingebouwde validatietool controleert code terwijl u deze schrijft en stelt automatisch tags en CSS-selectors voor.

SeaMonkey

Image
Image

SeaMonkey is de alles-in-één internettoepassingssuite van Mozilla. Het bevat een webbrowser, e-mail- en nieuwsgroepclient, IRC-chatclient en Composer-de webpagina-editor. Een van de leuke dingen van het gebruik van SeaMonkey is dat je de browser al hebt ingebouwd, dus testen is een fluitje van een cent. Bovendien is het een gratis WYSIWYG-editor met ingebouwde FTP-mogelijkheid om uw webpagina's te publiceren.

Evrsoft First Page 2000

Evrsoft First Page 2000 is de gratis versie van de Evrsoft-software. Het bevat geen WYSIWYG-editor en enkele van de meer geavanceerde functies van versie 2006 van de editor. Het biedt drie ontwikkelingsmodi: eenvoudig, expert en hardcore. First Page 2000 ondersteunt onder andere HTML, CSS, CGI, Perl, Cold Fusion, ASP en JavaScript.

Er zijn twee versies van de Evrsoft-editor: Evrsoft First Page 2006 en Evrsoft First Page 2000. De First Page 2000-versie is gratis.

Evrsoft First Page 2006

Image
Image

Evrsoft First Page 2006 is een tekst- en WYSIWYG-editor voor Windows. Het biedt de functies die u verwacht van een professioneel webbewerkingspakket. Onder hen zijn CSS Insight, dat u helpt bij het ontwikkelen van CSS-code, geavanceerde syntaxisaccentuering, een inspecteur van tag-eigenschappen, automatische tag-aanvulling, activabeheer en vele andere.

First Page 2006 bevat online webmastertools die uw website scannen en controleren, deze indienen bij zoekmachines, de beschikbaarheid van webpagina's controleren, uw documenten valideren en website-ranglijsten op Alexa verkrijgen.

Dynamische HTML-editor

Image
Image

De huidige versie van Dynamic HTML Editor heeft een schone, intuïtieve werkruimte. Het WYSIWYG-programma vereist geen HTML-kennis en ondersteunt CSS en tabellay-outs. Gebruik de primaire pagina's en e-commercetools om dynamische webpagina's te ontwikkelen.

De gratis versie van Dynamic HTML Editor is een vroege editie van de betaalde versie en is alleen gratis voor non-profitorganisaties en persoonlijk gebruik. Als je niets anders wilt leren dan bestandsoverdrachten om je webpagina's naar je host te krijgen, dan werkt dit programma prima. Het heeft een aantal grafische bewerkingsmogelijkheden en het is gemakkelijk om elementen op de pagina te slepen en neer te zetten.

PageBreeze Professional

Image
Image

PageBreeze Professional is ontworpen voor commercieel gebruik. Het heeft ingebouwde FTP-publicatiemogelijkheden, ondersteuning voor PHP, Flash-bestanden en iFrames in de visuele editor, samen met alle functies van de gratis versie. PageBreeze Pro biedt gratis upgrades voor het leven.

Er zijn twee versies van PageBreeze: gratis en professioneel.

PageBreeze Gratis HTML-editor is een WYSIWYG-editor die het gemakkelijk maakt om uw webpagina's te bewerken. U kunt schakelen tussen WYSIWYG en bronmodus om uw HTML te controleren.

Aanbevolen: