Hoe u uw eBay-account snel en gemakkelijk kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw eBay-account snel en gemakkelijk kunt verwijderen
Hoe u uw eBay-account snel en gemakkelijk kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Mijn eBay > Account > Sluit mijn account.
  • Selecteer onder Uw eBay-account sluiten een verzoek indienen om uw account te sluiten.
  • Selecteer een reden voor het sluiten van het account en kies Doorgaan. Bevestig de verwijdering.

In het artikel wordt uitgelegd hoe u uw eBay-account kunt verwijderen. Het bevat informatie over de vereisten waaraan u moet voldoen voordat u uw account verwijdert en een tip om het account te deactiveren in plaats van te verwijderen.

Een eBay-account verwijderen

Voordat u begint met het sluiten van uw account, moet u ervoor zorgen dat alles in orde is:

  • U mag geen openstaande saldi hebben bij kopers, verkopers of de site zelf. Alle kosten moeten worden betaald en uw saldo moet nul zijn voordat u uw account kunt sluiten.
  • Je mag geen onopgeloste opschortingen of beperkingen hebben.
  • Je kunt op geen enkel item actief bieden. Als dat zo is, annuleert u die eBay-biedingen of wacht u tot de veiling is afgelopen voordat u uw account verwijdert.

Als je al deze vakjes aanvinkt, ben je klaar om je eBay-account te verwijderen. Dit zijn de te volgen stappen:

  1. Ga naar de eBay-homepage en log in op je account.
  2. Ga naar Mijn eBay en selecteer het tabblad Account.
  3. Selecteer de Sluit mijn account link aan de rechterkant.
  4. Je wordt naar een helppagina geleid die zijn best doet om je ervan te weerhouden door te gaan met je verwijdering. Als je er echter helemaal klaar voor bent om je account te verwijderen, ga dan verder met de onderstaande instructies.

    Als je iets dwars zit over eBay of je account, is het misschien de moeite waard om de arbitrage-opties te bekijken.

  5. Lees onder het kopje Uw eBay-account sluiten de stappen door om er zeker van te zijn dat u aan de vereisten voldoet. Als u klaar bent, selecteert u de blauwe een verzoek indienen om uw account te sluiten tekst.
  6. U wordt dan gevraagd om uit te leggen waarom u uw account wilt sluiten. Gebruik het vervolgkeuzemenu om uw reden te selecteren en, indien gevraagd, een meer gedetailleerde reden te selecteren.

    Image
    Image
  7. Selecteer Doorgaan.
  8. EBay kan hulp bieden om het probleem te verhelpen zonder uw account te sluiten. Als je vastbesloten bent, blijf dan bij je wapens en selecteer Nee, sluit alsjeblieft mijn account in het vervolgkeuzemenu en selecteer vervolgens Doorgaan opnieuw.
  9. Lees de informatie over het sluiten van je account op de laatste pagina door. Als u klaar bent, vinkt u het vakje aan om te bevestigen dat u alles hebt gelezen en selecteert u nog een laatste keer Doorgaan om het verwijderen te bevestigen.

Uw verzoek om uw account te sluiten is doorgestuurd naar eBay. U ontvangt binnen 24 uur een e-mailbevestiging om de ontvangst te bevestigen. Als u het account de afgelopen 60 dagen niet hebt gebruikt voor aan- of verkoop, wordt het account binnen 30 dagen gesloten. Als je het account recenter hebt gebruikt, blijft het 60 dagen open.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen tijdens de respijtperiode, maar zodra de tijd om is, wordt het account verwijderd. Als je eBay weer wilt gebruiken, moet je een nieuw account maken.

Wat gebeurt er als ik mijn eBay-account verwijder?

Het verwijderen van je eBay-account gebeurt niet meteen wanneer je met het proces begint, maar het is een permanente stap als je ermee doorgaat. Je kunt niet langer kopen of verkopen op de site, je verliest al je feedback en je verliest je aankoop- en verkoopgeschiedenis - nuttige informatie als je vergeet wanneer of waar je iets hebt gekocht, of van wie.

Deactiveer je eBay-verkopersaccount in plaats van deze te verwijderen door je automatische betalingsopties te verwijderen en eventuele actieve eBay-abonnementen die je hebt op te zeggen.

Aanbevolen: