Hoe je XP kunt verdienen en snel kunt stijgen in Pokémon GO

Inhoudsopgave:

Hoe je XP kunt verdienen en snel kunt stijgen in Pokémon GO
Hoe je XP kunt verdienen en snel kunt stijgen in Pokémon GO
Anonim

In tegenstelling tot de belangrijkste Pokemon-videogames, zoals Pokemon Sword en Shield op de Nintendo Switch, verdienen de Pokemon in Pokemon GO geen ervaringspunten (XP). In plaats daarvan verdient de speler XP om nieuwe Pokemon GO-niveaus te bereiken en extra items en extra gameplay-functionaliteit te ontgrendelen.

Dit is wat je moet weten over hoe je XP kunt krijgen in Pokemon GO, samen met de beste technieken om snel een level omhoog te gaan.

Deze gids verwijst naar de mobiele Pokemon GO-game die beschikbaar is op iOS- en Android-smartphones en -tablets.

Hoe u uw XP kunt bekijken in Pokemon GO

De snelste manier om je huidige XP-niveau in Pokemon GO te controleren, is door naar je avatar in de linkerbenedenhoek van het scherm te kijken. Het getal erboven is je huidige niveau en de voortgangsbalk eronder geeft aan hoe dicht je bij het volgende niveau bent.

Voor een meer gedetailleerde weergave van je Pokemon GO XP, tik je op de avatar om je volledige profiel te openen. Je zou een meer gedetailleerde voortgangsbalk moeten zien onder de afbeelding van je Pokemon-trainer die aangeeft hoeveel XP nodig is om een level omhoog te gaan en hoeveel je al hebt verdiend.

Image
Image

De voortgangsbalk wordt elke keer dat je een level omhoog gaat in Pokemon GO teruggezet naar nul.

Om te zien hoeveel XP je hebt verdiend sinds je Pokemon GO begon te spelen, scrol je naar beneden en vink je het nummer aan naast Total XP onder Total Activity.

Hoeveel Pokemon GO-niveaus zijn er?

In totaal zijn er 40 niveaus in het mobiele Pokemon GO-spel. Meestal beloont het bereiken ervan je met verschillende Poke Balls en andere items, hoewel sommige niveaumijlpalen vereist zijn om belangrijke gameplay-functionaliteit te ontgrendelen, zoals online gevechten.

Dit zijn de belangrijkste niveaus om te bereiken en wat ze ontgrendelen:

  • Niveau 5: Als je dit niveau bereikt, ontgrendel je de mogelijkheid om te vechten in Pokemon Gyms en Potions en Revives te gebruiken.
  • Niveau 8: Als je tot niveau 8 levelt, kun je de Razz Berry gebruiken.
  • Level 10: Super Potions worden ontgrendeld zodra dit niveau in Pokemon GO wordt bereikt. De mogelijkheid om deel te nemen aan nabije en online Pokemon-gevechten is ook ontgrendeld.
  • Niveau 12: Grote ballen worden ontgrendeld. Deze Poke Balls maken het makkelijker om Pokemon te vangen.
  • Niveau 15: Hyper Potions, een item dat meer gezondheid geneest dan gewone Potions, wordt ontgrendeld.
  • Level 20: Ultra Balls zijn ontgrendeld. Deze Poke Balls zijn zelfs sterker dan Great Balls.
  • Level 25: Als je dit niveau bereikt, ontgrendel je Max Potions.
  • Level 30: Max Revives zijn ontgrendeld. Dit item laat een flauwgevallen Pokemon herleven en geneest al zijn gezondheid.
  • Level 40: Het laatste Pokemon GO-niveau. Spelers op dit niveau kunnen nieuwe locaties indienen ter overweging voor Poke Stops of Gyms in-game. Spelers van niveau 40 kunnen ook bestaande sites bewerken en nieuwe foto's van hen inzenden.

Het bereiken van de eerdere niveaus vereist minimale inspanning, aangezien elke mijlpaal slechts een paar duizend XP vereist om te ontgrendelen. Een level omhoog rond niveau 20 vereist veel meer werk, en spelers kunnen vaak weken of zelfs maanden spelen voordat ze genoeg XP verdienen om verder te komen.

Hoe XP te krijgen in Pokemon GO

Bijna elke activiteit in Pokemon GO beloont spelers met XP, dus je zult waarschijnlijk geleidelijk stijgen door gewoon te spelen zoals gewoonlijk. Bewust zijn met hoe je Pokemon GO speelt, kan je echter belonen met meer XP, dus er zijn enkele technieken die je misschien wilt overwegen.

Verkrijg XP in Pokemon GO door Pokemon te vangen

Het vangen van een Pokemon zal je altijd belonen met ten minste 100 XP, en als je voor de eerste keer een nieuwe bij je Pokedex registreert, krijg je een extra bonus van 500 XP. Hoe je de Pokemon vangt, kan ook van invloed zijn op hoeveel bonus-XP je ontvangt.

Image
Image

Het gebruik van een Curve Ball geeft je een bonus van 10 XP en kan ook je kansen vergroten om een moeilijke Pokemon te vangen. Het behalen van een Nice, Great of Excellent Throw kan je ook een beloning van respectievelijk 10, 50 of 100 XP opleveren.

Een Curve Ball is een soort worp, geen soort Poke Ball. Om een Curve Ball te gooien, pak je een Poke Ball op als je een Pokemon ziet en maak je cirkels met je vinger op het scherm. Zodra de bal draait, gooi je hem zoals gewoonlijk naar de Pokemon.

Spelers krijgen ook beloningen voor het vangen van veel van hetzelfde type Pokemon. Je krijgt een beloning van 100 XP voor het 100e lid van een soort die je vangt, en er zijn talloze medailles die je kunt ontgrendelen, elk met XP-beloningen, op je profielscherm.

Sommige medailles belonen je met XP en items voor het vangen van een bepaald aantal Pokemon uit elke regio. Anderen daarentegen verdienen je XP en verhoogde vangstbonussen voor het vangen van 10, 50 en 200 Pokemon van een bepaald type, zoals Fairy, Rock en Ghost.

Je kunt ook XP verdienen door andere medailles op je profielscherm te ontgrendelen voor het voltooien van verschillende taken, zoals een bepaalde afstand lopen of vechten en handelen met andere spelers. Je kunt details over de vereisten van elke medaille zien door op hun pictogram te tikken.

Verkrijg XP in Pokemon GO door dagelijks te spelen en Poke Stops te draaien

Pokemon GO heeft dagelijkse XP streak-beloningen voor het vangen van Pokemon en het consequent draaien van Poke Stops. Dit zijn enkele van de beste manieren om XP te verdienen in het spel.

Image
Image

Als je minstens één keer per dag een Pokemon vangt, verdien je 500 XP voor elk van de eerste zes dagen en maar liefst 2.000 XP op de zevende. Evenzo levert het zes dagen achter elkaar draaien van ten minste één Poke Stop op 500 XP per dag gedurende zes dagen en 2.000 XP op de zevende. Als bonus krijg je 250 XP als je voor de eerste keer een nieuwe Poke Stop draait.

Je kunt ook XP verdienen door Poke Stops te draaien die deel uitmaken van een Gym met 25 tot 100 XP-beloningen voor het draaien van de Gym van een rivaliserend team, afhankelijk van je Gym-medailleniveau, en 31 tot 125 XP voor het draaien van een Gym eigendom van uw team.

Geef in een Pokemon GO Gym een vriendelijke Pokemon een bes om een beloning van 25 XP te krijgen en versla de Pokemon van een tegenstander voor een beloning van 100 XP. Heb je het geluk om een Raid in een Gym tegen te komen? Je kunt 3.000 XP verdienen voor het verslaan van een gewone Raid Boss en maar liefst 10.000 XP voor het verslaan van een Legendary Raid Boss.

Tijdens je bezoek aan Poke Stops, kun je de Pokemon GO Team Rocket-leiders Sierra, Cliff en Arlo tegenkomen of zelfs een van de vele Pokemon GO Giovanni-ontmoetingen activeren. Je kunt ervoor kiezen om deze gevechten te vermijden als je wilt, maar als je besluit om deze schurken te confronteren en ze te verslaan, kun je een verscheidenheid aan items verdienen en een kans maken om een zeldzame Pokemon te vangen die je nog meer XP kan opleveren.

Verkrijg XP in Pokemon GO door vrienden toe te voegen

Vrienden toevoegen aan Pokemon GO kan de snelste manier zijn om je profiel te verbeteren, vooral als je er veel hebt. Hoe meer je met een vriend omgaat in Pokemon GO, hoe meer je vriendschap kan groeien en hoe groter de XP-beloningen.

Alle Pokemon GO-spelers kunnen maximaal 200 vrienden toevoegen door trainercodes uit te wisselen of de game te verbinden met hun Facebook-account.

Spelers kunnen vriendschappen verbeteren door geschenken naar elkaar te sturen, te vechten, Pokemon te ruilen en samen deel te nemen aan Raids.

Image
Image

Als je de Good Friends-status bereikt, verdien je 3.000 XP, Great Friends 10.000 XP, Ultra Friends 50.000 XP en Best Friends een belachelijke 100.000 XP. Je krijgt ook 200 XP voor elk cadeau dat je verstuurt.

Om vrienden toe te voegen in Pokemon GO, open je je profiel, tik je op Vrienden en tik je op Vriend toevoegen Vanaf hier kun je je Trainercode om naar iemand te sturen of tik op Facebook-vrienden toevoegen om Facebook-vrienden toe te voegen die hun account ook hebben gekoppeld aan Pokemon GO.

Image
Image

Als je meer vrienden nodig hebt, plaats dan je Pokemon GO Trainer-code op Instagram of Twitter. Er zijn veel andere spelers die hun vriendenlijst willen uitbreiden.

Krijg Pokemon GO Double XP met Lucky Eggs

Lucky Eggs zijn in-game-items die het aantal XP verdubbelen dat je kunt verdienen gedurende 30 minuten nadat ze zijn geactiveerd. Spelers kunnen ze kopen in het winkelgedeelte van de Pokemon GO-app voor 80 munten per stuk of 500 munten voor acht. Verdien munten door in-game-evenementen te voltooien of koop ze met echt geld.

Je kunt tot 200 Lucky Eggs tegelijk gebruiken. Als u dit doet, wordt de duur van de effecten met 30 minuten verlengd.

De beste strategie om snel XP te verdienen en je Pokemon GO-niveaus sneller dan normaal te verhogen, is om elke dag 30 minuten opzij te zetten om één Lucky Egg te activeren en zoveel mogelijk in-game-taken te voltooien.

Lucky Egg's dubbele XP-effect kan soms worden verlengd van 30 minuten tot een uur tijdens speciale Pokemon GO-evenementen. Deze evenementen worden meestal aangekondigd in de game en op de sociale-mediakanalen van Pokemon GO.

Image
Image

Dit is wat je moet proberen te voltooien binnen een half uur nadat je je Lucky Egg hebt geactiveerd via het menu Items:

Probeer wierook gelijktijdig met Lucky Egg te gebruiken om meer soorten Pokemon aan te trekken tijdens het dubbele XP-venster. Je kunt Star Piece ook gebruiken om 50% meer Stardust te verdienen om een level omhoog te gaan en Pokemon te zuiveren.

  1. Vang ten minste één Pokemon en draai ten minste één Poke Stop om je dagelijkse strepen voort te zetten.
  2. Stuur cadeaus naar zoveel mogelijk vrienden uit je vriendenlijst.
  3. Open alle cadeaus die je vrienden je hebben gestuurd.
  4. Als de timing en je stappentelling overeenkomen, broed je een ei uit. Schakel Adventure Sync in om het proces van het uitkomen van de eieren sneller te laten verlopen.
  5. Vang elke Pokemon die je op de kaart om je heen ziet.
  6. Vecht in een Pokemon Gym.
  7. Vecht tegen alle Team GO Rocket-leden die je ziet.
  8. Voltooi en claim je veldonderzoekstaken.
  9. Blijf werken aan onvoltooide speciale onderzoekstaken, zoals de Pokemon GO A Thousand Year Slumber Jirachi-missies.
  10. Vecht tegen andere trainers in de GO Battle League via het Battle-menu.
  11. Evolueer zoveel mogelijk Pokemon.

Wat doe je nadat je level 40 hebt bereikt in Pokemon GO?

Net zoals het verslaan van alle Gym Leaders en Champions niet het einde van de belangrijkste Pokemon-titels betekent, is het bereiken van Level 40 in Pokemon Go ook niet het einde van deze mobiele game. Hier zijn enkele dingen die Level 40 Pokemon GO-spelers kunnen doen:

  • Maak je Pokedex compleet door elke soort te vangen en te ontwikkelen, inclusief alle Eevee-evoluties.
  • Vang de ongrijpbare en zeldzame Meltan en Melmetal.
  • Vang alle verschillende vormen van elke Pokemon.
  • Haal al je medailles op tot gouden status.
  • Vecht in de online GO Battle League.
  • Vecht en handel met vrienden.
  • Verhoog je Pokemon-teams en leer ze nieuwe bewegingen.
  • Overnemen en verdedigen van Pokemon Gyms.
  • Voltooi veld- en speciale onderzoekstaken.
  • Pokemon overbrengen naar de Nintendo Switch-spellen en Pokemon Home.
  • Koop alle Pokemon GO in-game kleding en poses.
  • Neem deel aan offline en online Pokemon GO-evenementen.
  • Krijg een Living Dex. Voltooi de Pokedex en heb tegelijkertijd een van elke Pokemon in je verzameling.

Aanbevolen: