Reset je Bose Soundlink snel en gemakkelijk

Inhoudsopgave:

Reset je Bose Soundlink snel en gemakkelijk
Reset je Bose Soundlink snel en gemakkelijk
Anonim

Bose's Soundlink Bluetooth-luidsprekers behoren altijd tot de best klinkende luidsprekers. Af en toe werkt er echter iets niet helemaal goed en moet het opnieuw worden ingesteld of opnieuw worden gekoppeld. Dit is wat je moet weten om een Bose Soundlink-speaker te resetten en wat een reset ermee doet.

Image
Image

Download de Bose Connect-app voor extra functionaliteit en hulp bij de meeste nieuwere Soundlink-modellen. Zelfs als je geen hulp nodig hebt bij het koppelen, is dit een handige app voor Bose-speakers en -hoofdtelefoons.

Een Bose Soundlink-luidspreker resetten

Als je problemen tegenkomt zoals een Soundlink-luidspreker die geen verbinding kan maken met een telefoon, de Bluetooth-verbinding onstabiel is of niet helemaal goed klinkt, kun je hem resetten om er zeker van te zijn dat er geen software is problemen mee.

Het resetten van een luidspreker zal de taalselectie wissen, samen met alle andere instellingen om het te herstellen naar hoe het uit de doos was. Omdat het een luidspreker is en niet een apparaat waarop persoonlijke gegevens worden opgeslagen, is een fabrieksreset trivialer.

Voordat u een Soundlink reset, moet u ervoor zorgen dat de luidspreker is gekoppeld en controleren of uw luidspreker werkt met de Bose Connect-app, die de interne software van een luidspreker kan bijwerken. Dit kan een probleem oplossen zonder het opnieuw in te stellen.

  • De Bose Soundlink Color resetten: Houd de AUX en Volume Down ingedrukt knoppen gedurende 10 seconden.
  • De Bose Soundlink Mini resetten: Houd de Mute-knop 10 seconden ingedrukt.
  • De Bose Soundlink Mini 2 resetten: Houd de Power-knop 10 seconden ingedrukt.
  • De Bose Soundlink Revolve resetten: De Soundlink Revolve is hetzelfde als de Mini 2. Houd de Power-knop ingedrukt voor 10 seconden, totdat de luidspreker opnieuw opstart en zichzelf vervolgens reset.

Andere Bose Soundlink-luidsprekers resetten

Hoewel het bovenstaande enkele van de meest voorkomende Bose Soundlink-luidsprekers zijn, heeft Bose in de loop der jaren nogal wat Soundlink-luidsprekers gemaakt. Als de jouwe hier niet wordt vermeld, vermeldt Bose alle luidsprekerinstructies op zijn ondersteuningswebsite. Voer gewoon de naam van uw specifieke model in het zoekvak in om te leren hoe u uw luidspreker kunt resetten.

Aanbevolen: