Een e-mail verzenden naar niet-openbaar gemaakte ontvangers

Inhoudsopgave:

Een e-mail verzenden naar niet-openbaar gemaakte ontvangers
Een e-mail verzenden naar niet-openbaar gemaakte ontvangers
Anonim

Wat te weten

  • Voer alle e-mailadressen van de ontvangers in het Bcc:-veld in zodat ze voor elkaar verborgen zijn.
  • Stuur de e-mail naar jezelf onder de naam "Undisclosed Recipients" zodat iedereen weet dat het bericht naar meerdere mensen is verzonden.
  • Als je dit regelmatig doet, maak dan een nieuw contact met de naam "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" met je e-mailadres.

Dit artikel legt uit hoe je een e-mail kunt sturen naar niet-openbaar gemaakte ontvangers. Instructies zijn in grote lijnen van toepassing op alle e-maildiensten.

Een e-mail verzenden naar niet-openbaar gemaakte ontvangers

  1. Maak een nieuw bericht in uw e-mailclient.
  2. Type Undisclosed Recipients in het veld Aan:, gevolgd door uw e-mailadres in. Typ bijvoorbeeld Undisclosed Recipients.

    Image
    Image

    Als dit niet werkt, maak dan een geheel nieuw contact in het adresboek, noem het "Undisclosed Recipients" en typ vervolgens uw e-mailadres in het adrestekstvak.

  3. Typ in het veld Bcc: alle e-mailadressen waarnaar het bericht moet worden verzonden, gescheiden door komma's. Als deze ontvangers al contacten zijn, zou het vrij eenvoudig moeten zijn om hun namen of adressen te typen, zodat het programma deze vermeldingen automatisch invult.

    Image
    Image

    Als uw e-mailprogramma het Bcc:-veld standaard niet toont, open dan de voorkeuren en zoek ergens naar die optie zodat u deze kunt inschakelen.

  4. Stel de rest van het bericht normaal op, voeg een onderwerp toe en schrijf de hoofdtekst van het bericht, en verstuur het als je klaar bent.

Als je dit vaak doet, voel je dan vrij om een nieuw contact te maken met de naam "Niet-openbaar gemaakte ontvangers" met je e-mailadres. De volgende keer is het makkelijker om het bericht te sturen naar de contactpersoon die je al in je adresboek hebt staan.

Bottom Line

Het verzenden van een e-mail naar niet-openbaar gemaakte ontvangers beschermt ieders privacy en zorgt ervoor dat de e-mail er schoon en professioneel uitziet. Het alternatief is om een e-mail naar meerdere ontvangers te sturen terwijl u al hun adressen in de velden Aan: of Cc: vermeldt. Dit ziet er niet alleen rommelig uit voor iedereen die kijkt naar naar wie het bericht is verzonden, maar het onthult ook ieders e-mailadres.

Instructies voor specifieke e-mailprogramma's

Hoewel deze algemene instructies in de meeste e-mailprogramma's werken, kunnen er kleine variaties zijn. Als uw e-mailclient hieronder wordt vermeld, controleer dan de specifieke instructies voor het gebruik van het Bcc-veld om een bericht naar niet-openbaar gemaakte ontvangers te sturen.

Aanbevolen: