Redbox On-Demand: stream Redbox-video's thuis

Inhoudsopgave:

Redbox On-Demand: stream Redbox-video's thuis
Redbox On-Demand: stream Redbox-video's thuis
Anonim

Wat u moet weten

  • Movies: Ga naar On Demand Movies op Redbox. Zoek er een, selecteer Rent/Buy On Demand, kies een oplossing en druk op Accept & Pay.
  • TV-shows: Ga naar On Demand TV op Redbox. Zoek een show, kies een seizoen, druk op Buy…, stel de resolutie in, log in en druk op Accept & Pay.
  • Als u een film of programma wilt bekijken, gaat u naar Mijn bibliotheek, kiest u er een en drukt u op Nu kijken.

Dit artikel legt uit hoe je films en tv-programma's kunt huren en kopen via het digitale on-demand platform van Redbox. Het behandelt ook hoe u toegang krijgt tot uw Redbox-bibliotheek en uw gekochte inhoud kunt bekijken. Deze instructies zijn bedoeld voor desktopgebruikers, maar vergelijkbare stappen kunnen worden gebruikt om Redbox On Demand-films en -programma's te huren en kopen via de app.

Films huren of kopen met Redbox On Demand

  1. Ga vanaf je computer naar de On Demand Movies-pagina op de Redbox-website.

    Image
    Image
  2. Zoek een film die je wilt huren of kopen. Klik op Show Filters om te sorteren op genre, volwassenheidsclassificatie en huur versus koop. Klik op Trending om de lijst in alfabetische volgorde of releasedatum te ordenen. Klik op een film om een samenvatting te zien.
  3. Klik of tik op de Rent On Demand of Buy On Demand knop aan de rechterkant van de filmpagina. Sommige films kunnen niet worden gehuurd en kunnen alleen worden gekocht, dus het kan zijn dat op sommige videopagina's de huurknop niet beschikbaar is. Een gemakkelijke manier om alleen-huurfilms te vinden, is door het huurfilter op de pagina Nieuw of Binnenkort te gebruiken.

    Image
    Image
  4. Kies Hoge definitie of Standaarddefinitie. HD-films zijn duurder dan SD-films.

    Image
    Image
  5. Log in op uw Redbox-account of maak een nieuw account aan.
  6. Voer uw betalingsgegevens in of selecteer een creditcard die eerder voor uw account is gebruikt.
  7. Klik of tik op Accepteren en betalen wanneer u klaar bent om de aankoop te doen.

Tv-programma's kopen met Redbox On Demand

  1. Bezoek de Redbox On Demand TV-pagina op uw computer.

    Image
    Image
  2. Blader naar en vind het tv-programma of seizoen dat je bij Redbox wilt kopen. Een gemakkelijke manier om populaire programma's te vinden, is door de pagina 'Meest populaire tv op aanvraag' te gebruiken.
  3. Selecteer het juiste seizoen in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik of tik op de Buy On Demand-knop rechts van die pagina om het volledige seizoen te krijgen, of kies Buy naast een specifieke aflevering om die ene aflevering te kopen.

    Image
    Image
  5. Selecteer High Definition voor de HD-versie van de show of Standard Definition om de goedkopere SD-versie te krijgen.

    Image
    Image
  6. Log in op je Redbox-account als je die al hebt of maak een nieuwe om door te gaan.
  7. Kies een betalingsoptie of voer nieuwe creditcardgegevens in.
  8. Kies Accepteren en betalen om de video of het seizoen te kopen.

Redbox on-demand films en tv-shows bekijken

Video's die je huurt via Redbox On Demand worden opgeslagen in de Mijn bibliotheek sectie van je account totdat ze verlopen. Zo kunt u Redbox On Demand-films en tv-programma's bekijken die u heeft gehuurd:

  1. Bezoek het gedeelte Mijn bibliotheek van uw account en meld u aan bij Redbox.
  2. Beweeg je muis over de video die je wilt streamen en kies Nu kijken.

Als je een video bekijkt die je hebt gehuurd, begint onmiddellijk het 48-uursvenster dat je nodig hebt om het te bekijken. Onthoud dat je 30 volle dagen hebt om de video in je account te houden voordat je besluit hem te bekijken.

Als je liever geen Redbox On Demand-video's op je computer bekijkt, kun je de Redbox-app op je apparaat downloaden om daar films en tv-programma's te streamen. Zie de pagina Uw apparaat instellen van Redbox voor meer informatie.

Belangrijke feiten over Redbox On Demand

Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten voordat u ervoor kiest om Redbox On Demand te gebruiken:

  • Er zijn geen abonnementsopties. U beta alt voor elke film, elk tv-programmaseizoen of elke aflevering van een tv-programma waarvoor u wilt betalen.
  • Er is een tijdsbestek van 30 dagen waarin je moet beginnen met het streamen van een gehuurde Redbox-film. Zodra je begint, heb je 48 uur voordat het verloopt. Je kunt de video in die periode zo vaak bekijken als je wilt.
  • Je kunt films kopen als je ze voor altijd wilt houden.
  • Niet alle films zijn te huur. Sommige zijn alleen zichtbaar als je ze koopt.
  • Video's kunnen worden gedownload naar uw computer, tablet of telefoon voor offline afspelen.
  • Als je de film of het tv-programma bezit, kun je op maximaal vijf apparaten tegelijk streamen vanaf hetzelfde account. Als je het hebt gehuurd, kun je maar op één apparaat tegelijk streamen.
  • Redbox On Demand werkt op computers, iOS- en Android-apparaten, Smart TV's en Roku-boxen, en het kan streamen naar andere apparaten zoals de Google Chromecast.
  • Videovoortgang wordt opgeslagen in je account, zodat je kunt stoppen met het bekijken van een video op het ene apparaat en later kunt hervatten op een ander apparaat.
  • Redbox On Demand laat je Perks-punten verdienen die je kunt gebruiken om films te huren bij een kiosk.

Aanbevolen: