Guide to Home View op de Google Home Hub

Inhoudsopgave:

Guide to Home View op de Google Home Hub
Guide to Home View op de Google Home Hub
Anonim

Home View, of Home Dashboard, is de primaire smart home-interactie voor de Google Home Hub. Google Home-apparaten zijn voornamelijk spraakgestuurd. Met het 7-inch display van de Home Hub biedt Home View vrijwel onmiddellijke toegang tot alle actieve smarthome-apparaten vanuit een enkel menu. Het kan een geweldige aanrechtcontroller zijn voor gasten of mensen die minder bekend zijn met slimme apparaten voor thuisgebruik.

De Google Home-app op iOS en Android bootst de functionaliteit van Home View op de Home Hub na.

Hoe werkt de startweergave van de Google Home Hub?

Met een display op een slimme assistent kunnen apparaten naast spraak ook worden bediend via aanraking. U kunt op elk moment naar de startweergave gaan door vanaf de bovenkant van het scherm omlaag te vegen.

De universele plaatsing van Home View is opzettelijk. Door deze plaatsing is de Home Hub een slimme thuiscontroller voor alle mensen in huis. Bovendien is het handiger dan het bedienen van smarthome-apparaten vanaf de telefoon van één persoon.

Wat kunt u doen vanuit het Home View-dashboard?

Zodra je de Home-weergave opent, zie je alle apparaten die zijn ingesteld via de Google Home-app.

Home View categoriseert de items op apparaat en functie, zoals verlichting, muziek, camera's en thermostaten. Tik op Kamers bekijken in de rechterbovenhoek van de startweergave om apparaten op kamers te sorteren.

Als je de Home Hub in een kamer met verlichting plaatst, worden de snelkoppelingen Uit en Aan onderaan de Home-weergave toegevoegd, speciaal voor die kamer.

Image
Image

Als je op een apparaat zoals een Nest Thermostat tikt, zie je bedieningselementen op volledig scherm om het apparaat te bedienen. Of, als lampen kleuropties bieden, worden die aan de linkerkant van het scherm weergegeven.

Als een kamer zoals de keuken meerdere lampen groepeert, heb je toegang tot individuele lampen onder de kleurselectie.

Hoe de Home-weergave te bedienen

Als je ergens op Home Hub naar beneden veegt, kom je in de Home-weergave, die uitklapt naar het volledige scherm wanneer je op een item tikt. Veeg vanaf de linkerkant van het scherm naar rechts om terug te gaan naar een vorig scherm in de startweergave.

Tijdens het gebruik van Home View, als je het scherm een paar seconden niet hebt aangeraakt, verdwijnt het. Als u nogmaals naar beneden veegt, keert u terug naar het standaard Home View-scherm, in plaats van wat u zojuist aan het doen was.

Hoe stel ik de Home-weergave in op de Home Hub?

De Home Hub vertrouwt direct op de Google Home-app, beschikbaar op iOS of Android, om te worden ingesteld, net zoals Google Home-apparaten zonder scherm.

Al je smart home-apparaten worden ingesteld via de Home-app en worden weergegeven in de Home-weergave. U kunt het Home View-scherm of nieuwe apparaten echter niet configureren op Home Hub.

Image
Image

Als een apparaat niet wordt weergegeven in Home View of niet reageert op een Google Assistent-opdracht, moet je dit oplossen in de Home-app.

Naarmate Google Home-apparaten evolueren en nieuwe vormfactoren aannemen, biedt Home View een huishouden van mensen gemakkelijker toegang tot hun slimme apparaten, waardoor ze niet meer hoeven te vertrouwen op de telefoon van de persoon die de apparaten heeft ingesteld.

Aanbevolen: