Google voegt Spaanse ondersteuning toe aan Nest Hub- en Hub Max-apparaten

Google voegt Spaanse ondersteuning toe aan Nest Hub- en Hub Max-apparaten
Google voegt Spaanse ondersteuning toe aan Nest Hub- en Hub Max-apparaten
Anonim

Google introduceert vanaf vandaag nieuwe ondersteuning voor de Spaanse taal voor zijn Nest Hub- en Hub Max-apparaten in de Verenigde Staten.

De update is bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren door meer zoekopdrachten te hebben en tekst in het Spaans weer te geven, volgens Google's The Keyword-blog.

Image
Image

Gebruikers kunnen de taal toevoegen aan of wijzigen in Spaans door naar Talen te gaan in de Assistent-instellingen in de Google Home-app. Als u dit doet, worden ook de bovenste navigatietabbladen en -kaarten op het apparaat gewijzigd in het Spaans.

Er zijn nieuwe commando's beschikbaar gemaakt die de apparaten kunnen begrijpen, zoals hen vertellen om een afspeellijst met Spaanse rockmuziek af te spelen of Mexicaanse recepten op te zoeken.

Aanvullende opdrachten zijn onder meer Google vertellen om items aan een boodschappenlijstje toe te voegen of te controleren wie er voor de deur staat via een Nest Camera. Gebruikers kunnen het scherm ook vragen om het populaire Mexicaanse bingospel Lotería uit te proberen. De game is uitgerust met een presentator van een spelshow, muziek, geluidseffecten en is ook beschikbaar in het Engels.

Image
Image

In de update heeft Google Assistant nu een nieuwe tweetalige spraakfunctionaliteit die gebruikers actief leert hoe ze zelfstandige naamwoorden correct kunnen uitspreken met een authentiek accent.

Google heeft onlangs de Spaanse ondersteuning op zijn apparaten en platforms uitgebreid. De Nest Hub en Hub Max voegen zich bij de bestaande Spaanse ondersteuning die te vinden is op de Nest Audio en Mini, en YouTube TV heeft drie nieuwe Latijns-Amerikaanse kanalen toegevoegd aan het basispakket.

Aanbevolen: