Google voegt nieuwe luchtkwaliteitsinformatie toe aan Nest Hub, Hub Max

Google voegt nieuwe luchtkwaliteitsinformatie toe aan Nest Hub, Hub Max
Google voegt nieuwe luchtkwaliteitsinformatie toe aan Nest Hub, Hub Max
Anonim

Google heeft een nieuwe functie voor de luchtkwaliteitsindex (AQI) toegevoegd aan Nest Hub- en Nest Hub Max-apparaten in bepaalde delen van de VS.

In de aankondiging, gedaan op de Google Nest Help-pagina, staat dat informatie over de luchtkwaliteit wordt weergegeven op het omgevingsscherm van de Nest Hub-apparaten. De AQI-badge wordt opgenomen in de klok/weer-widget voor gebruikers.

Image
Image

Google geeft aan dat de reden voor deze nieuwe functie het natuurbrandseizoen is dat momenteel verschillende staten treft, evenals de toenemende inspanningen om luchtvervuiling te verminderen. Het bedrijf wil mensen informeren over de luchtkwaliteit in hun omgeving om zichzelf en gevoelige personen beter te beschermen tegen onreine lucht.

De functie ha alt gegevens uit de AQI-database van de Environmental Protection Agency en geeft de informatie weer met een getalswaarde van 0 tot 500 en een bijbehorend kleurenschema.

Een AQI-waarde van 50 of lager betekent bijvoorbeeld dat de luchtkwaliteit goed is, zoals aangegeven door groen, terwijl een waarde van meer dan 300 als gevaarlijk wordt beschouwd en wordt aangegeven in kastanjebruin.

De AQI-functie wordt de komende weken uitgerold naar Nest-apparaten en gebruikers kunnen meldingen configureren en hebben de mogelijkheid om de badge op elk moment van het scherm te verwijderen.

Image
Image

Er is geen officiële bevestiging dat de functie beschikbaar zal zijn in alle regio's van de VS of zelfs andere landen.

Aanbevolen: