Wat S4S betekent op Instagram

Inhoudsopgave:

Wat S4S betekent op Instagram
Wat S4S betekent op Instagram
Anonim

Het acroniem S4S, dat meestal op Instagram verschijnt, staat voor 'shoutout for shoutout'. Het kan ook staan voor "share for share" of "support for support". Ongeacht de exacte bewoording, de betekenis erachter is hetzelfde: ik post inhoud over jou; je plaatst inhoud over mij.

Image
Image

Hoe S4S werkt op Instagram

Als je populaire Instagram-accounts met merknamen (fitness, eten, mode, make-up, enz.) volgt, is het je misschien opgevallen dat sommigen van hen ook "S4S" opnemen in hun bios, bijschriften en zelfs in de reacties in hun berichten.

S4S omvat twee gebruikers die hebben afgesproken om elkaar een shoutout te geven op hun eigen Instagram-accounts. Elke gebruiker plaatst een foto of video met het account van de andere gebruiker, en ze moedigen hun volgers aan om het aanbevolen account te volgen. Als beide gebruikers volgers hebben met een hoge betrokkenheid, is dit een zeer effectieve techniek om snel meer bekendheid te krijgen en nieuwe volgers te krijgen.

Een voorbeeld van een ideaal S4S-scenario

Stel je voor dat een Instagram-gebruiker die 2500 volgers heeft en fitnesscontent plaatst, zijn volgers wil laten groeien. Ze kunnen een ander account tegenkomen dat vergelijkbare fitnessinhoud plaatst en een vergelijkbaar aantal van ongeveer 2.700 heeft. Deze accounts zijn compatibel voor S4S.

Om het proces te starten, neemt gebruiker 1 contact op met gebruiker 2 via e-mail of Instagram Direct.

Als alles goed gaat, stemt elke gebruiker ermee in om elkaars foto of video te plaatsen, hun bedrijf/merk te vermelden in de beschrijving van het bericht en hun volgers aan te moedigen om het aanbevolen account te bekijken.

Bepaalde zeer populaire Instagram-accounts zullen ermee instemmen je S4S-foto te publiceren en deze slechts een bepaalde tijd op hun pagina te laten staan voordat ze worden verwijderd. Anderen zullen je alleen een shoutout geven als je het van hen koopt. Met andere woorden, dit is serieus spul!

Bottom Line

Sommige gebruikers gaan alleen akkoord met S4S-verzoeken van gebruikers met een vergelijkbare aanhang. Een zeer populair account met 50.000+ volgers zou bijvoorbeeld "S4S 50k+" in hun bio kunnen plaatsen om anderen te laten weten dat ze niet eens overwegen om accounts met slechts een paar duizend volgers te schreeuwen.

Waarom de S4S-trend resultaten oplevert

Je hoeft geen Instagram-account te hebben met een groot aantal volgers om de S4S-trend in je eigen voordeel te gebruiken. Als je bijvoorbeeld 500 volgers hebt, hoef je alleen maar in contact te komen met andere accounts die vergelijkbare inhoud plaatsen en ook ongeveer 500 volgers hebben. Het draait allemaal om vriendelijk zijn, connecties maken en oprechte interesse tonen in de gebruikers met wie je wilt netwerken.

Naarmate je volgers groeien door een of twee S4S-partnerschappen aan te gaan, kun je contact blijven houden met accounts met een vergelijkbaar aantal volgers. Iedereen die consequent is in netwerken op Instagram - en regelmatig geweldige inhoud levert - kan S4S gebruiken om hun aanhang in de loop van de tijd drastisch te laten groeien.

Voortdurend samenwerken met vergelijkbare accounts om elkaar shoutouts te geven, is de belangrijkste strategie geweest voor veel Instagram-accounts die uiteindelijk een groot aantal volgers hebben.

S4S wordt niet zo vaak gebruikt als in de begindagen van Instagram. Als een gebruiker het acroniem S4S nergens op zijn pagina of in berichten heeft staan, kun je nog steeds contact met hem opnemen en het als een optie voorstellen. Als ze je profiel leuk vinden en denken dat je een goede match bent om elkaars inhoud te promoten, kunnen ze ermee instemmen je een shoutout te geven.

Aanbevolen: