De top 10 beste 10 uur durende video's op YouTube

Inhoudsopgave:

De top 10 beste 10 uur durende video's op YouTube
De top 10 beste 10 uur durende video's op YouTube
Anonim

Sinds YouTube de videoduur van 15 minuten in 2011 verhoogde, hebben gebruikers over de hele wereld geprofiteerd van het feit dat ze extreem lange video's konden uploaden. Als je account een schone reputatie heeft en is geverifieerd, kun je gemakkelijk beginnen met het uploaden van video's tot 11 uur.

De langste video's op YouTube

De parodievideo van 10 uur is een uitbreiding van de vorige versie van 10 minuten voordat de limiet voor de videoduur werd verlengd. Wanneer een virale video, een pakkend nummer of een hilarische meme echt van de grond komt, zullen YouTube-gebruikers dat vaak aangrijpen als een kans om de invloed en humor ervan te versterken door het hele ding te nemen of door een korte clip te kiezen om steeds opnieuw af te spelen in een enkele video van 10 uur.

Het is vrij onwaarschijnlijk dat de meeste kijkers daar zitten om een van deze ondraaglijk lange video's volledig te bekijken, maar dat is niet echt het punt. Het punt is dat er gewoon een 10 uur durende versie van een populaire video of meme bestaat, en dat maakt het minstens tien keer grappiger dan het origineel.

Als het nummer of de video leuk genoeg is, kunnen sommigen het op de achtergrond laten spelen terwijl ze aan het werk zijn of iets anders doen. Naast alle verschillende memes en parodieën die zijn gemaakt in versies van 10 uur, zijn er ook talloze video's van 10 uur op basis van ontspannende muziek of pakkende beats waar mensen gewoon naar kunnen luisteren terwijl ze het in de browser laten spelen.

Hier is een korte samenvatting van 10 van de grappigste 10-uur durende video's om te bekijken. Dat is 100 uur internetafleiding als je ze allemaal volledig zou bekijken.

Nyan Cat voor 10 uur

Image
Image

Herinner je je Nyan Cat? De 8-bit animatievideo van een vliegende kat met een Pop-Tart voor zijn lichaam en een regenboog die uit zijn achterste stroomt, werd in 2011 geüpload en was een van de grootste virale hits van het jaar. De animatie is gekoppeld aan een belachelijk aanstekelijk nummer zonder andere teksten dan het woord "nyan" dat keer op keer wordt gezongen. Er moest natuurlijk gewoon een 10 uur durende versie gemaakt worden, die nu meer dan 44 miljoen views heeft.

He-Man 'HEYEAYEA'-nummer voor 10 uur

Image
Image

He-man Sings (ook wel bekend als "HEYEAYEA") laat de ster van de populaire geanimeerde tv-show He-Man en de Masters of the Universe uit de jaren 80 zingen en dansen op een flamboyant arrangement van het nummer What's Up? door 4 niet-blondjes. De originele video is langer met een intro en outro, terwijl een andere kortere versie alleen het hoofdnummer bevat (plus bijna 60 miljoen views). De 10-uursversie ervan heeft meer dan 11 miljoen views.

'Trololo'-lied voor 10 uur

Image
Image

Een oude video van de Russische zanger Eduard Anatolyevich Khil die I am Glad, 'cause I'm Final Returning Back Home opvoerde, werd door de rest van de Engelssprekende wereld bekend als de Trololo-man toen het in 2009 viraal ging. De originele volledige versie heeft meer dan 9 miljoen views, waarbij verschillende versies van 10 uur worden geüpload nadat deze online zo populair werd. Eén versie van 10 uur heeft ongeveer 4,6 miljoen views, terwijl een andere 2,5 miljoen heeft.

'The 7th Element' Song van VITAS gedurende 10 uur

Image
Image

Een recent Russisch nummer van zanger Vitas wint de laatste tijd aan populariteit - en wordt mogelijk zelfs groot genoeg om Trololo-man te onttronen. Hoewel de originele videoclip voor zijn nummer The 7th Element in 2010 werd geüpload, werd deze pas laat ontdekt door de YouTube-gemeenschap. Een 10-uur durende versie van Vitas die het iconische deel van het nummer zingt waarin hij dit ongelooflijk hilarische geluid maakt met een fladderende beweging van zijn tong, is meer dan 400.000 keer bekeken in de eerste twee maanden dat het op YouTube is geweest.

Epic Sax Guy voor 10 uur

Image
Image

Epic Sax Guy, ook wel bekend als Saxroll, is een clip van het optreden van een saxofonist op Eurovision in 2010. Het vlotte deuntje en de belachelijke clip waarin hij er doorheen danst, is qua viraliteit vergelijkbaar met Rick Astley's Never Gonna Give You Up - ook wel bekend als Rickroll. De 10 uur durende versie van Epic Sax Guy is meer dan 18 miljoen keer bekeken.

Windows Error Remix voor 10 uur

Image
Image

De originele Windows Error Remix is een nummer van vijf minuten dat allerlei herkenbare foutgeluiden van het besturingssysteem van Microsoft bevat. Het is eigenlijk best indrukwekkend, en het nummer is meer dan 13 miljoen keer bekeken/beluisterd sinds het voor het eerst werd geüpload in 2008. Mensen leken het zo leuk te vinden dat er natuurlijk een versie van 10 uur moest worden gemaakt. Het is bijna zes miljoen keer beluisterd.

Gangnam-stijl 'Eeey, sexy lady!' voor 10 uur

Image
Image

Gangnam Style is de nummer één meest bekeken video op YouTube aller tijden, en met bijna 2.5 miljard views (heilige rook!) Het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn dat een verscheidenheid aan verschillende 10-uurversies van de volledige muziekvideo of met specifieke clips hun weg naar YouTube hebben bereikt sinds de video oorspronkelijk opblies in 2012. Het korte gedeelte van het nummer en de muziekvideo, waar vrijwel de enige Engelse woorden worden gesproken, zijn: "Eeey, sexy lady!" heeft een eigen versie van 10 uur, met ongeveer 63.000 views.

Darth Vader ademt 10 uur lang

Image
Image

Er zijn zeker veel Star Wars-fans die weten hoe ze hun obsessie naar een nieuw niveau kunnen tillen, en de video van Darth Vader die 10 uur ademt is zo'n voorbeeld. Ongelooflijk, deze video is meer dan een miljoen keer bekeken en het is waarschijnlijk de meest alledaagse op deze hele lijst. Het is echter enigszins rustgevend om naar te luisteren - en ondanks dat het de griezelige adem is van een van de meest beruchte fictieve schurken aller tijden, zou je het waarschijnlijk kunnen gebruiken om je te helpen in slaap te vallen.

Miguel's gitaar speelt Zelda's Gerudo Valley-muziek gedurende 10 uur

Image
Image

Miguel's Guitar is een geanimeerde GIF-meme met het geanimeerde personage dat intens tokkelt op zijn instrument uit de film Road to El Dorado uit 2000. Iemand besloot het slim te gebruiken als beeldmateriaal voor een 10-uur durende YouTube-video van de muziek voor de Gerudo Valley-locatie in de videogame The Legend of Zelda. De muziek en de-g.webp

Deze specifieke video is sindsdien verwijderd van YouTube, maar er zijn minstens een paar andere versies van 10 uur met stilstaande beelden van de videogame.

Johnny T van Glove and Boots zegt 10 uur lang 'Ya Gotta Do It'

Image
Image

Johnny T is een poppenpersonage uit de eigenzinnige YouTube-show Glove and Boots die besloot zijn blogideeën in deze originele video te delen met een van de hoofdpersonages, Fafa the groundhog. Het beste deel van de hele video is wanneer Johnny T Fafa begint te pesten om hem te laten praten over zijn laatste grote blogidee, door keer op keer te zeggen "je moet het doen" in zijn zeer uitgesproken New Yorkse accent. De clip is zo hilarisch dat de makers besloten dat ze er gewoon een versie van 10 uur van moesten maken.

Aanbevolen: