Amazon Prime nu: hoe u een gratis levering van twee uur krijgt

Inhoudsopgave:

Amazon Prime nu: hoe u een gratis levering van twee uur krijgt
Amazon Prime nu: hoe u een gratis levering van twee uur krijgt
Anonim

Amazon Prime Now bouwt voort op het gemak van online winkelen met verzending op dezelfde dag en leveringstermijnen van twee uur. Een tijdje was gratis verzending de volgende dag met Amazon Prime het ultieme gemak, maar soms heb je dat nu nodig, of het nu van Amazon, een plaatselijke winkel of een restaurant is.

Prime Now is beschikbaar in veel grote stedelijke gebieden in het hele land, en in een handvol kunnen klanten via Amazon bestellingen plaatsen bij lokale winkels en restaurants. U mag uw huis nooit meer uit. Zo werkt Amazon Prime Now.

Wat is nu Prime?

Amazon Prime Now is een extraatje dat bezorging op dezelfde dag biedt in meer dan dertig grootstedelijke gebieden in de VS. Afhankelijk van je postcode kun je naast Amazon-producten misschien ook bestellingen plaatsen bij een plaatselijke winkel of restaurant.

Image
Image

Bekijk de website om te zien waar Prime Now bezorgt en in welke gebieden lokale winkels en restaurants bezorgen.

Hoe het te gebruiken

Je kunt een bestelling plaatsen via je desktop- of mobiele browser of met de Amazon Shopping-app. Wanneer u bij Amazon winkelt, kunt u gratis verzending krijgen bij bestellingen van $ 35 en hoger, anders wordt er $ 4,99 in rekening gebracht. Voor bezorging van Amazon-restaurants variëren de kosten; een vluchtige zoekopdracht vond een bereik van $ 2,99 tot $ 5,99, afhankelijk van het restaurant en de stad.

Voor lokale winkels kan er een minimale leveringsvereiste zijn; een supermarkt in Manhattan heeft een drempel van $ 20. Als iets wat je bestelt niet op voorraad is, neemt de winkel contact met je op over een vervanging. U moet selecteren wat de bezorger moet doen als hij u niet bereikt: vervang het of laat het weg.

Image
Image

Wanneer je afrekent, zie je een selectie van twee uur durende bezorgvensters voor Amazon en lokale winkelbezorgingen. U kunt ervoor kiezen om de koerier het pakket bij u aan de deur te laten achterlaten of aan iemand op dat adres te laten afgeven. Amazon voegt automatisch een fooi van $ 5 toe, maar je kunt die bewerken of op nul zetten als je liever contant een fooi geeft.

Image
Image

Restaurantbestellingen worden direct klaargemaakt en bezorgd, net als wanneer je een diner hebt besteld via Seamless of GrubHub. Handig is dat u de bestuurder in re altime kunt volgen.

Prime Now bezorgt elke dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat; specifieke uren verschillen per plaats.

Hoe Amazon Prime nu te krijgen

Om te profiteren van Prime Now, heb je een Amazon Prime-account nodig of moet je iemand anders zijn Prime-lidmaatschap met je laten delen. Ga naar de Prime Now-website om te zien of deze beschikbaar is in uw regio. Als je bent ingelogd en je verzendadres hebt opgeslagen, zie je bovenaan je scherm of Prime Now al dan niet beschikbaar is. Een module zegt 'Inkopen', gevolgd door uw postcode. Selecteer de module om over te schakelen naar een andere postcode als dat niet uw voorkeursadres is.

Als u geen opgeslagen verzendadres heeft, voert u uw postcode in het vak in het midden van het scherm in. U kunt zich aanmelden om een e-mailmelding te ontvangen wanneer Prime Now bij u in de buurt komt als dit nog niet beschikbaar is. Er is ook een Bekijk alle steden link onder het postcodevak zodat u kunt zien of Prime Now ergens in de buurt is waar u woont of werkt.

De service wordt verzonden naar meer dan 30 steden en plaatsen, waaronder Manhattan en Brooklyn in New York City, San Francisco, Houston en Las Vegas, die allemaal een deel van de buitenwijken omvatten, zoals Long Island, New York.

Niet alle steden die onder Prime Now vallen, omvatten bezorging in lokale winkels en restaurants. Metrogebieden die alle drie de Prime Now-opties bieden, zijn San Francisco, Seattle, New York en Atlanta.

Aanbevolen: