Canon CanoScan LiDE 210 flatbedscanner

Inhoudsopgave:

Canon CanoScan LiDE 210 flatbedscanner
Canon CanoScan LiDE 210 flatbedscanner
Anonim

De Canon CanoScan LiDE 210 flatbedscanner is niet meer leverbaar. Dit artikel bestaat alleen voor archiveringsdoeleinden. Nieuwere modellen die vergelijkbaar zijn met deze scanner zijn de LiDE 300 en LiDE 400.

De Canon CanoScan LiDE 210 was een kleine, complete en draagbare flatbedscanner. Hoewel het een kleine footprint had, bood de 210 functionaliteit en gemak tegen een lage prijs. Het was uitstekend voor het scannen van documenten. U kunt nog steeds gebruikte Canon CanoScan LiDE 210s vinden op Amazon en andere websites van wederverkopers.

Dit is wat er te vinden is met de LiDE 210:

  • Driekleurige LED's.
  • Automatisch scannen, kopiëren, e-mailen en meerdere knoppen voor PDF-conversie.
  • Compatibel met Windows 10, 8, 7, Vista, XP/2000 en Mac OS X v10.4.11 tot 10.63.
  • High-speed USB-stroombron.
Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kleine scanner, maar scant documenten tot 11,7 inch.
  • Vijf keuzes met één druk op de knop voor scannen naar PDF of verzenden naar e-mail.
  • Loopt uit USB 2.0.
  • Kan op zijn kant worden gemonteerd om ruimte te besparen.

  • Het is niet duur.

Wat we niet leuk vinden

  • Het deksel kan maar een klein beetje omhoog.
  • OCR werkt alleen met Kladblok.

Guide Review

Flatbed-scanners zijn zelden kleine, sierlijke items, maar Canon heeft de zaken omgedraaid met de CanoScan LiDE 210 flatbed-scanner. Met afmetingen van 9,9 inch breed bij 14,4 inch lang en slechts 1,6 inch hoog, nam deze scanner niet al te veel ruimte in beslag. Je kunt hem ook op zijn kant monteren met de meegeleverde plastic houder.

Voor minder dan $ 90 was deze scanner redelijk geprijsd en bood hij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bood vijf one-touch scanknoppen voor functies zoals scannen naar e-mail of PDF en een maximale kleurresolutie van 4800x 800.

Het scannen ging snel, met kleuren 8x10 documenten duurde ongeveer 11 seconden. PDF's zagen er goed uit en konden gemakkelijk doorzoekbaar worden gemaakt. U kunt naar andere formaten scannen, zoals TIF.

Het bevatte scannen naar OCR. De LiDE 210 scande echter niet rechtstreeks naar Word, maar naar Kladblok. Dit was een nadeel, aangezien Kladblok niet het gemakkelijkste tekstverwerkingsprogramma is om fouten te corrigeren.

De scanner was een beetje groot om draagbaar te noemen. Toch kan het op USB lopen in plaats van op een elektrische stekker. Dit was handig, tenzij je probeerde om het van een laptop op batterijstroom te laten werken, waardoor de batterij snel leeg zou raken.

Disclosure: een recensie-exemplaar werd verstrekt door de uitgever. Raadpleeg ons ethisch beleid voor meer informatie.

Aanbevolen: