De 7 beste Canon-printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste Canon-printers van 2022
De 7 beste Canon-printers van 2022
Anonim

De beste Canon-printers moeten in staat zijn om snel en betaalbaar te printen, met inktcartridges die u geen arm en een been kosten. Een extra bonus is dat de printer ook compact is, waardoor hij niet te veel bureauruimte in beslag neemt en toch alle functionaliteit heeft die je zou verwachten. Onze beste keuze met al deze functies is de Canon PIXMA TR8520 van Best Buy. Hij is compact, 38 procent kleiner dan de meeste andere printers en verpakt in printen, scannen, kopiëren en faxen. Het ondersteunt ook Wi-Fi en Bluetooth.

Als u op zoek bent naar all-in-one printers, moet u ook door onze algemene lijst met de beste AIO-printers bladeren om opties voor andere merken te bekijken. Lees verder voor de beste Canon-printers.

Beste algemeen: Canon PIXMA TR8520 draadloze alles-in-één printer

Image
Image

Laat je niet misleiden door het kleine formaat van deze printer. De Canon PIXMA TR8520 is dan wel 38 procent kleiner dan zijn voorganger, de MX920, maar de alles-in-één inkjet zit nog steeds boordevol topfuncties. Zoals de meeste printers in de PIXMA-serie, beschikt deze over uitzonderlijke afdrukmogelijkheden voor foto's. Dit is te danken aan een individueel vijfkleuren-inktsysteem - in tegenstelling tot uw standaard vier cartridges - dat zorgt voor levendige kleuren en gelijkmatig gevuld zwart. In tegenstelling tot de rest van de PIXMA's, is dit specifieke model echter gebouwd om comfortabel in uw thuiskantoor te passen.

Met een afmeting van 17,3 x 13,8 x 7,5 inch is de PIXMA TR8520 compact, maar de vier-in-één machine kan nog steeds printen, scannen, kopiëren en faxen. Extra functies zijn onder meer een documentinvoer, papiersteunladen voor en achter, een 4,3-inch display, dubbelzijdig printen, Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit. Dit laatste is misschien wel de meest opwindende toevoeging omdat gebruikers hun smartphone of tablet kunnen verbinden om op afstand te printen. Het grote touchscreen-display is ook een leuke touch, vooral gezien de lage prijs van de printer. Het maakt de eerste installatie een fluitje van een cent en stelt u in staat uw werk halverwege de afdruk te volgen.

Meest populair: Canon PIXMA iP110 draadloze printer

Image
Image

Met afmetingen van 12,7 x 7,3 x 2,5 inch is de Canon PIXMA iP110 klein, maar hij zit boordevol moderne functies. Hoewel het niet klein genoeg is om in een laptoptas te passen, past het gemakkelijk in een rugzak of handbagage. Zelfs als de batterij is aangesloten, weegt hij minder dan vijf pond, waardoor het een ideale keuze is voor studenten en professionals die onderweg veel werk moeten verzetten. De PIXMA iP110 kan zowel documenten van Letter-formaat als Legal-formaat printen en is behoorlijk snel met negen zwart-witpagina's per minuut.

Ontworpen als een compacte fotoprinter, heeft Canon de PIXMA iP110 uitgerust met twee inktcartridges. De eerste is veelkleurig met cyaan, geel, magenta en zwart. De tweede is voornamelijk voor zwarte inkt. Dankzij dit dubbele systeem kan de PIXMA iP110 zonder mankeren scherpe, glanzende beelden produceren. Net als de andere Wi-Fi-compatibele modellen op onze lijst, is het ook mogelijk om draadloos te printen via de Canon PRINT-app.

Beste compact: Canon SELPHY CP1300

Image
Image

Foto's afdrukken zou altijd zo eenvoudig moeten zijn. Of je nu bureauruimte wilt besparen of onderweg foto's wilt printen, de Canon SELPHY CP1300 is handig en ultradraagbaar. Hij weegt minder dan 2 kilo en op het 3,2-inch LCD-scherm kun je gemakkelijk je foto's kiezen en bewerken. Print vanaf uw telefoon, tablet of camera voor foto's die dankzij thermische kleursublimatie dynamische kleuren hebben, tot 100 jaar meegaan en waterbestendig zijn. Fotoformaten variëren van briefkaartformaat 4 x 6 tot vierkant 2,1 x 2,1 inch. Voor extra sap is een optioneel batterijpakket te koop, dat naar verluidt 54 prints per lading biedt.

Wanneer je tijd doorbrengt met familie of vrienden, behandel de SELPHY CP1300 dan als je persoonlijke fotohokje, druk twee stroken van elk vier foto's af om met anderen te delen of gebruik Party Shuffle om meerdere mensen in staat te stellen foto's naar de printer te sturen en te creëren een collage.

Beste voor foto's: Canon PIXMA iP8720

Image
Image

Deze grootformaat printer is een perfecte keuze voor fotoliefhebbers en hobbyisten die vanuit hun luie stoel middelgrote tot grote afdrukken willen maken - tot 13 x 19 inch. De Canon PIXMA iP8720 heeft zes kleurencartridges: cyaan, geel, magenta, zwart, fotozwart en fotogrijs. Hij print met 9600 x 2400 DPI, wat resulteert in zeer gedetailleerde afbeeldingen. Het is ook behoorlijk snel. De iP8720 kan een kleurenfoto van 4 x 6 inch in 21 seconden afdrukken.

Houd er rekening mee dat de PIXMA iP8720 een printer met één functie is; het heeft geen scanner, kopieerapparaat of faxfuncties, die tegenwoordig vrij gebruikelijk zijn in de meeste printers voor algemeen gebruik. Het heeft ook geen touchscreen-display zoals sommige anderen op onze lijst, maar maak je geen zorgen – het zit nog steeds vol met moderne functies. De PIXMA iP8720 heeft snelle USB- en Wi-Fi-connectiviteit en ondersteunt ook Google Cloud Print en Apple AirPrint, zodat je op afstand kunt printen. Met de Canon PRINT-app kun je ook documenten en afbeeldingen rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet scannen. De printer heeft een gemiddelde afmeting van 23,3 x 13,1 x 6,3 inch en weegt 18,6 pond.

Beste laser: Canon Color imageClass MF733Cdw

Image
Image

Canon's Color imageClass MF733Cdw is de beste laserprinter die je kunt krijgen. Het alles-in-één-model zit boordevol functies die zijn ontworpen om uw werk productiever te maken, waaronder een tonercartridge met hoge capaciteit, waardoor u uw inkt niet zo vaak hoeft te vervangen. Naast het printen van basisdocumenten en foto's - het apparaat kan 28 pagina's per minuut verwerken - functioneert dit model ook als scanner, kopieerapparaat en faxapparaat. Gebruiksvriendelijke functies zoals een 5-inch aanraakscherm, dubbelzijdig scannen en draadloze mogelijkheden verhogen ook de efficiëntie. Download de Canon PRINT-app op je smartphone of tablet en je kunt op afstand printen en zelfs documenten rechtstreeks vanaf je printer scannen.

Als je veel foto's wilt printen, ben je in goede handen met de Canon Color imageClass MF733Cdw. Dankzij de Vivid and Vibrant Color-technologie kunt u verwachten dat foto's er scherp, krachtig en professioneel uitzien. Met de dubbelzijdige optie voor alle modi kunt u uw bestanden zonder onderbreking en gemakkelijk afdrukken, scannen, faxen of kopiëren. Als u een grote oplage afdrukt, zult u ook de capaciteit van 850 vel van het apparaat waarderen, die is verdeeld over de hoofdlade, de multifunctionele lade en de optionele papierlade. Dit model meet 75 x 19 x 18 inch en weegt 58,3 pond.

Beste multifunctionele: Canon imageCLASS MF244dw Wireless

Image
Image

Als u op zoek bent naar een multifunctionele kantoorprinter die eenvoudig kan printen, scannen en kopiëren, is de Canon imageCLASS MF244dw een geweldige budgetoptie. Dit is een veelzijdige alles-in-één printer die hoogwaardige prints biedt en toegang tot een ongelooflijke reeks Canon-apps. Met een aanbevolen maandelijks afdrukvolume van 750 tot 3.000 pagina's is het ideaal voor startups en kleine bedrijven. Het is ook behoorlijk snel, het print 28 pagina's per minuut en het duurt slechts 14 seconden om op te warmen na het aanzetten.

Canon's imageCLASS MF244dw beschikt over automatisch dubbelzijdig printen, waardoor u veel tijd en papier kunt besparen door dubbelzijdige documenten. Met een automatische documentinvoer voor 350 vel hebt u geen problemen met het kopiëren en scannen van documenten met meerdere pagina's - en vanaf dat moment wordt het alleen maar beter. De printer heeft one-touch oplossingstoetsen, die de bediening vereenvoudigen. U kunt al het indrukken van knoppen voor alledaagse en repetitieve taken minimaliseren. Zoals de meeste multifunctionele printers van tegenwoordig, ondersteunt het ook draadloze connectiviteit. U kunt overal op kantoor printen, gewoon met uw smartphone. Canon heeft de printer ook uitgerust met Access Point-mogelijkheden. Hierdoor kun je de printer verbinden met een mobiel apparaat zonder dat je een router hoeft te gebruiken. De printer meet 14,7 x 15,4 x 14,2 inch en weegt 26,7 pond.

Beste draadloos: Canon PIXMA TR150

Image
Image

De Canon PIXMA TR150 is een draadloze mobiele printer die ongelooflijk compact en gebruiksvriendelijk is. Hij is licht van gewicht, waardoor hij draagbaar genoeg is om mee te nemen op de weg, vooral met een optionele batterij. Het is in staat om documenten en foto's tot 8,5 x 11 inch in zwart en kleur af te drukken, en heeft een 1,44-inch OLED-display voor de interface.

Tot de draadloze verbindingsopties behoren Apple Airprint, Mopria Print Services, Google Cloud Print en de Canon PRINT-app, waarmee u documenten en foto's kunt afdrukken vanaf telefoons, laptops, tablets, desktops en andere apparaten.

De beste Canon-printer om te kopen is de Canon PIXMA TR8520. Het is een compacte multifunctionele printer die kan printen, scannen, kopiëren en faxen. Het ondersteunt zelfs het afdrukken van foto's, maar voor een meer gespecialiseerde fotoprinter houden we van de draagbare Canon PIXMA iP110. Hij past in een rugzak en ondersteunt een batterij, hij wordt ook geleverd met dubbele inktcartridges voor zwart-wit en kleur.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een technisch schrijver en voormalig redacteur voor Lifewire. Ze was een van de eerste Lifewire-editors die zich bij het producttestteam van Dotdash voegde, waardoor ze honderden technische productrecensies kon bewerken en toewijzen.

FAQ

    Wat is DPI?

    DPI staat voor dots per inch, dat is hoe de resolutie wordt weergegeven bij het afdrukken. Hoe meer stippen er per vierkante inch zijn, hoe dichter ze zijn en hoe scherper uw afdruk zal zijn. Hogere getallen zijn beter.

    Wat zijn de voordelen van laserprinters versus inkjetprinters?

    Laserprinters gebruiken toner, een soort poeder in plaats van inkt. Toner is doorgaans goedkoper en het resultaat is minder kosten per pagina bij het afdrukken. Tonercartridges hoeven ook minder vaak te worden vervangen. Terwijl zwart-wit laserprinters concurrerend geprijsd zijn met inkjetprinters, zijn kleurenlaserprinters vaak veel duurder.

    Moet ik kopiëren, scannen en faxen?

    Dat hangt af van je situatie. In een studentenhuis, hoe meer functies je in een enkel apparaat kunt stoppen, hoe beter. Ruimte is meestal schaars, hoe meer een enkel apparaat kan doen, hoe minder ruimte je nodig hebt voor andere dingen.

Aanbevolen: