Google Maps-update voor Android en iPhone

Inhoudsopgave:

Google Maps-update voor Android en iPhone
Google Maps-update voor Android en iPhone
Anonim

De 15-jarige Google Maps-update die in februari 2020 werd uitgerold, omvatte nieuwe functies voor openbaar vervoer om forenzen te helpen. Als u wilt profiteren van deze Google Maps-updates, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de mobiele app gebruikt.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Google Maps voor Android- en iOS-apparaten.

Hoe vaak wordt Google Maps bijgewerkt?

Google publiceert regelmatig updates voor Google Maps om nauwkeurigheid te garanderen en routebeschrijvingen te verbeteren. Als uw smartphone of tablet is ingesteld om Android-apps automatisch bij te werken, zijn deze nieuwe functies meteen beschikbaar. Als u er echter zeker van wilt zijn dat u de nieuwste versie gebruikt, kunt u een handmatige update uitvoeren.

Je kunt ook automatische updates voor iPhone-apps inschakelen om Google Maps up-to-date te houden.

Hoe Google Maps op Android te updaten

Om Maps voor Android bij te werken:

  1. Open de Google Play Store-app en tik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Als je Kaarten ziet in het gedeelte Updates in behandeling, tik je op Update naast de app. Als het onlangs is bijgewerkt, wordt het weergegeven in de onderste helft van het scherm.

    Image
    Image

Hoe de Google Maps-app op iPhone te updaten

Het proces voor het updaten van Google Maps op iOS lijkt erg op:

  1. Open de Apple App Store.
  2. Tik op Updates in de rechterbenedenhoek.
  3. Scroll naar beneden en zoek naar Google Maps. Als je het ziet, tik je op Update naast de app. Voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image

Functies van het openbaar vervoer van Google Maps

In 2019 begon Google Maps gebruikers te vragen hoe druk hun bus-, tram- of metrorit was om schattingen te geven voor andere forensen. De 15-jarige update voor Google Maps geeft forenzen nog meer mogelijkheden om informatie over hun lokale openbaar vervoersysteem te delen.

Als je met het openbaar vervoer reist terwijl je de aanwijzingen van Google Maps volgt, stuurt de app je een enquête waarin om feedback over je rit wordt gevraagd. U wordt gevraagd naar de temperatuur, of er beveiligingscamera's aan boord zijn en hoe toegankelijk deze is voor mensen met speciale behoeften.

Als deze informatie al door andere gebruikers is verstrekt, wordt deze weergegeven wanneer u met het openbaar vervoer naar een routebeschrijving zoekt. Om alle feedback van andere gebruikers te zien en uw eigen input te geven, scrolt u naar rechts en tikt u op Alles weergeven.

Image
Image

Google introduceerde ook spraakbegeleiding voor Google Maps om voetgangers te helpen te voet te navigeren.

Aanbevolen: