De 5 beste alternatieven voor Photoshop voor Android

Inhoudsopgave:

De 5 beste alternatieven voor Photoshop voor Android
De 5 beste alternatieven voor Photoshop voor Android
Anonim

Adobe heeft verschillende Photoshop-apps voor Android waarmee je kunt bijwerken, combineren, creëren en meer. De officiële, door Adobe gemaakte apps zijn echter niet de enige in de app store waarmee u uw foto's kunt "photoshoppen".

Van de vele beeldbewerkings-apps voor Android zijn sommige beter dan andere, en wat nog belangrijker is, een paar zijn apps zoals Photoshop die enkele van dezelfde tools bevatten.

Met andere woorden, een Photoshop-app voor Android zou niet je typische afbeeldingseditor moeten zijn die alleen bijsnijden en kleuraanpassingen ondersteunt, maar in plaats daarvan een geavanceerde foto-editor die enkele van dezelfde functies bevat die Photoshop zo handig maken, zoals lagen, een kloonstempel, een achtergrondverwijderaar en meer.

Al deze apps werken op Android-apparaten, maar de meeste zijn ook compatibel met iOS. Bekijk deze gratis Photoshop- alternatieven als je er een nodig hebt voor je computer.

PicsArt

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote verscheidenheid aan tools.
  • Spreekt voor zich, maar bevat ook hulp.

Wat we niet leuk vinden

  • Toont advertenties.
  • Moedigt u aan om voor meer functies te betalen.

  • Gebrek aan een cursor maakt bewerking van dichtbij moeilijk.
  • Veel "koop nu" pop-ups als je de gratis versie gebruikt.

PicsArt is een Android-app zoals Photoshop die een groot aantal tools bevat. Sommige zijn niet gratis, maar de meeste zijn dat wel, dus je zult merken dat je steeds weer terugkomt om dit of dat met je foto's te doen.

Onderaan deze foto-editor bevindt zich een menu vol met alles wat je kunt doen. Dit zijn enkele van de meer Photoshop-specifieke taken: kloonstempel, vervormen en uitrekken, formaat wijzigen per pixels, curve-gereedschap, tint/verzadigingswisselaar en artistieke en papiereffecten.

Opmerkelijk aan PicsArt is de automatiseringskracht. Met de uitsnedetool voor portret kan het bijvoorbeeld alleen de persoon uit de afbeelding identificeren en selecteren, zodat u onmiddellijk de achtergrond achter hem of haar kunt verwijderen. Zelfs als het niet helemaal goed is, kun je vrij gemakkelijk kleine wijzigingen aanbrengen.

Er is ook een automatische schoonheidstool. In plaats van elk specifiek hulpmiddel te gebruiken om de huid glad te maken, onvolkomenheden te herstellen, de tanden witter te maken, de huidskleur aan te passen, enz., kunt u de automatische optie gebruiken om alles in slechts een seconde te herstellen. Maar zelfs als u een bepaald hulpmiddel opent om bijvoorbeeld alleen het haar te bewerken, zal de app het haar voor u identificeren, zodat het veranderen van de kleur slechts een paar seconden duurt.

Dit Photoshop- alternatief ondersteunt ook kaders, tekstopmerkingen, lensflare, tekengereedschappen, randen, overvloeien van foto's, stickers en meer. Het is een echte krachtpatser van een afbeeldingseditor.

De geüpgradede versie van deze app, PicsArt Gold, is een korte tijd (meestal een week) gratis voordat de maandelijkse kosten ingaan. Hiermee krijg je geen advertenties, premium filters, vele tientallen premium lettertypen, overlays, frames, collage-lay-outs en stickers, evenals exports met hoge resolutie, een achtergrondverwijderaar/-editor met één klik en geen watermerken.

PhotoDirector

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel Photoshop-achtige tools.
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk.
  • Omvat een winkel om premium artikelen te kopen.
  • Biedt ingebouwde tutorials.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige items kosten geld.
  • Kan niet gratis exporteren naar ultrahoge resoluties.
  • Beperkt gebruik van sommige tools, tenzij je beta alt.
  • Geeft verschillende advertenties weer.

PhotoDirector is een andere photoshop-app voor Android die alle basisfuncties bevat, zodat je kunt bijsnijden, roteren, transformeren, aanpassen, spiegelen, vervagen, tekenen, kaders toevoegen, enz.

Wat deze app echter anders maakt dan andere, zijn de gespecialiseerde tools: verwijder objecten onmiddellijk, maak kleurspatten, knip een object uit door de achtergrond te verwijderen, meng foto's samen via modi zoals vermenigvuldigen en overlay, en plaats direct uw foto in een vooraf gebouwde scène zoals een krant of billboard.

Het heeft ook een collage-maker en bevat live-effecten als je de Camera-optie gebruikt.

Je kunt de volledige versie kopen om advertenties te verwijderen, alle premium content te downloaden, onbeperkt gebruik te maken van de dehaze en clone tool, het watermerk te verwijderen en te exporteren naar hogere resoluties. Het abonnement is een paar dagen gratis als je een jaarabonnement bestelt.

PhotoLayers

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Precieze bewerkingstools.
  • Eenvoudige gebruikersinterface.
  • Unieke kenmerken.

Wat we niet leuk vinden

  • Verschillende advertenties.
  • Weinig andere bewerkingsopties.

PhotoLayers is een van de beste Photoshop-apps voor het verwijderen van achtergronden. Wanneer je de achtergrond van een foto op je telefoon verwijdert, maak je deze transparant zodat deze over een andere foto kan worden gelegd, zoals je hierboven ziet.

Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken apps in de Play Store voor het maken van transparante achtergronden. U kunt zo ver zoomen als nodig is, de penseelgrootte aanpassen en eventuele fouten gemakkelijk ongedaan maken.

Deze app heeft ook een Magic-optie, zodat je alleen maar op een kleur hoeft te tikken om deze onmiddellijk te laten verwijderen. Als het verwijderingsproces uitmondt in een gebied dat u wilt behouden, schakelt u gewoon over naar Repareren om die gebieden in te vullen met de normale afbeelding.

In tegenstelling tot sommige apps waarmee je de achtergrond van een foto kunt verwijderen, heeft deze een Cursor Offset-optie, zodat je kunt instellen hoe ver van je vinger of stylus de cursor moet zijn, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om te maken bewerkingen.

PhotoLayers is volledig gratis, maar bevat wel advertenties.

Foto-editor

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
  • Batch beeldbewerking.
  • Pas verschillende unieke instellingen aan.

Wat we niet leuk vinden

Toont advertenties die alleen kunnen worden verwijderd als u beta alt.

Een manier waarop Photo Editor lijkt op Photoshop, is dat het een erg handig kloongereedschap heeft om snel pixels naar een ander deel van de afbeelding te kopiëren. De penseelgrootte, hardheid en dekking kunnen worden gewijzigd, net als in de desktopversie van Photoshop.

Over het algemeen is deze app gemakkelijk te gebruiken omdat de toolbox een schuifbare lijst onder de afbeelding is. Elk item waarop u tikt, opent een afzonderlijke set hulpmiddelen in die categorie, en opslaan of ongedaan maken/opnieuw doen is slechts een tik verwijderd. U kunt de werkbalk zelfs naar wens indelen om uw favoriete gereedschappen precies daar te plaatsen waar u ze nodig hebt.

Er zijn ook andere veelgebruikte bewerkingstools in Photo Editor, zodat u de belichting, curven, helderheid en gammaniveaus kunt aanpassen, en direct een verscheidenheid aan effecten kunt toepassen, rode ogen kunt verwijderen, het perspectief kunt manipuleren, tanden witter maken, op de afbeelding tekenen, een scheve afbeelding rechttrekken en helemaal opnieuw beginnen met een leeg canvas.

Verschillende unieke instellingen kunnen worden aangepast, zoals het verlagen van de maximale resolutie, het ongedaan maken van verlies zonder verlies en het instellen van een aangepaste bestandsnaam "opslaan als". Er zijn ook enkele extra tools die uniek zijn voor Photo Editor, zoals de optie om afbeeldingen te comprimeren naar een ZIP-bestand, een geanimeerde GIF te bouwen, PDF naar-j.webp

Als je klaar bent met bewerken in dit Photoshop- alternatief, kun je de afbeelding exporteren naar verschillende formaten zoals JPG, PNG, GIF, WebP en PDF.

AirBrush

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verschillende automatische tools.
  • Gratis voor veel van de functies.
  • Zelfverklarend en gemakkelijk te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel tools zijn bruikbaar, maar niet gratis wanneer je klaar bent om op te slaan.
  • Inclusief advertenties.
  • Geen eenmalige betalingsoptie.

Een andere manier om op Android te photoshoppen is door AirBrush te gebruiken. Dit beest van een bewerkingsapp lijkt op verschillende manieren op Photoshop, omdat het tools bevat voor het vervagen en gladmaken, plus een vlekverwijderaar en tandenbleekmiddel.

Je vindt er ook een handvol filters en "magische" hulpmiddelen om in slechts een paar seconden dingen met het hele beeld te doen, zoals een gladde huid, acne verwijderen, het beeld helderder maken, tanden witter maken, concealer aanbrengen, en het gezicht afslanken.

Er kan op elk moment op een vergelijkingsknop worden gedrukt om te zien hoe uw bewerkingen eruitzien in vergelijking met de originele foto, wat een geweldige functie is om te laten zien hoe nuttig AirBrush is geweest.

Het is helemaal gratis, tenzij je andere functies wilt, zoals geen advertenties en onbeperkt gebruik van de premiumfuncties zoals andere filters, meer make-upopties, de gezichtssculptor, enz.

Je kunt premiumfuncties krijgen voor minder dan $ 2 / maand als je een heel jaar vooruit beta alt, iets meer als je kiest voor de optie van drie maanden of van maand tot maand. Er is meestal een gratis proefperiode van 7 dagen die u kunt gebruiken.

Aanbevolen: