Fortnite downloaden en spelen op PS5

Inhoudsopgave:

Fortnite downloaden en spelen op PS5
Fortnite downloaden en spelen op PS5
Anonim

Wat te weten

  • Druk vanuit het huis van de PS5 op Triangle en vervolgens op X om Search in te voeren. Typ " Fortnite" en druk op R2 om te zoeken.
  • Selecteer het eerste resultaat voor Fortnite en druk op X om te downloaden.
  • Tijdens het spelen wordt je gevraagd een Epic-account aan je PlayStation-account te koppelen als je dat nog niet hebt gedaan.

Fortnite is beschikbaar op PS5, zoals PS4, en wordt zelfs geleverd met een rendering-upgrade om te draaien in 4K met 120 FPS. Hier leest u hoe u de game kunt downloaden en spelen op de console van de volgende generatie van Sony.

Hoe krijg je Fortnite op PS5

Gelukkig is het proces nog eenvoudiger dan op PS4.

  1. Zorg ervoor dat je PS5 is verbonden met internet en dat je bent aangemeld bij je PlayStation Network-account.
  2. Druk in het startmenu van de PS5 op Triangle om snel toegang te krijgen tot de opties rechtsboven in het scherm. Druk op X om Zoeken. in te voeren

    Image
    Image
  3. Typ " Fortnite" in en druk op R2 om te zoeken.

    Image
    Image
  4. Gebruik X om het eerste Fortnite-zoekresultaat te selecteren en druk nogmaals op X om het spel te downloaden.

    Image
    Image

Zodra je download is voltooid, wordt de installatie automatisch uitgevoerd. Als je klaar bent, verschijnt Fortnite naast je andere games. Tijdens het downloaden kun je de voortgang van een game bekijken door op de PlayStation-knop te drukken en X te gebruiken om de Downloads/Uploads te selecteren.tab in het Control Center menu onderaan het scherm.

Fortnite spelen op PS5

Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, selecteer je gewoon Fortnite om te beginnen met spelen. Je hebt natuurlijk een internetverbinding nodig en moet zijn aangemeld bij PlayStation Network om te spelen, maar je hoeft niet te zijn aangemeld voor PlayStation Plus om online te spelen.

Heb je Fortnite nog niet eerder op PlayStation gespeeld?

Als je PlayStation Network-account nog niet aan een Epic-account is gekoppeld, wordt je gevraagd dit te doen als je de game voor het eerst laadt.

Als je echter op Fortnite op PS4 hebt gespeeld, heb je je accounts al gekoppeld en meld je je automatisch aan bij Fortnite op PS5 en ben je klaar om in een wedstrijd te springen.

Wijzigingen in Fortnite op PS5

Fortnite spelen op PS5 is als spelen op elk ander platform, en je kunt verder gaan met PS5 en verder spelen op PS5 waar je was gebleven op PS4, en doorgaan met dezelfde vriendenlijst en voortgang.

De ervaring zal echter beter zijn op PS5. Naast het draaien in 4K met 60 FPS, heeft Fortnite op PS5 snellere laadtijden en ondersteunt het de nieuwe haptische feedback en dynamische triggerfuncties van de Dualsense-controller. De modus voor gesplitst scherm van Fortnite is ook verhoogd tot 60 FPS.

Aanbevolen: