Fortnite downloaden en spelen op Nintendo Switch

Inhoudsopgave:

Fortnite downloaden en spelen op Nintendo Switch
Fortnite downloaden en spelen op Nintendo Switch
Anonim

Wat te weten

  • Log op je Switch in op je Nintendo-account en ga naar Nintendo eShop > Fortnite > Gratis download > Gratis download > Sluiten.
  • Als u uw Epic Games-account wilt koppelen, maakt u een account aan of logt u in op uw account op EpicGames.com en selecteert u Verbonden accounts >Connect > Fortnite.

Dit artikel legt uit hoe je Fortnite kunt downloaden op de originele Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite. Het legt ook uit hoe je een Epic Games-account maakt en koppelt en hoe je Nintendo Switch-vrienden toevoegt aan Fortnite.

Fortnite downloaden op Nintendo Switch

Epic Games' populaire Battle Royale-videogame Fortnite is volledig gratis om te spelen op de Nintendo Switch. Zoals alle digitale Switch-titels, moet deze worden geclaimd en gedownload via de first-party eShop-app. Hier leest u hoe u Fortnite kunt downloaden en installeren op de hybride thuisconsole van Nintendo.

  1. Zet je Nintendo Switch aan en log in op je Nintendo-account.

    Als je meerdere accounts op je Switch hebt, zorg er dan voor dat je bent ingelogd op degene waarop je Fortnite wilt spelen.

  2. Om de Nintendo eShop te openen, tik je op het oranje pictogram of selecteer je het en druk je op A.

    Image
    Image
  3. Markeer Zoeken in het linkermenu en typ " Fortnite."

    Image
    Image

    Terwijl u typt, geeft het schermtoetsenbord woordaanwijzingen weer boven de lettertoetsen. Je kunt hierop tikken om woorden automatisch aan te vullen zonder ze helemaal uit te typen, maar het kan nog steeds makkelijker zijn als je een USB-toetsenbord en -muis gebruikt met je Switch.

  4. Tik op Zoeken of druk op de +-knop op je Nintendo Switch-controller.

    Image
    Image
  5. Tik op Fortnite wanneer het verschijnt.

    Image
    Image
  6. Tik op Gratis download of markeer het pictogram en druk op A.

    Image
    Image

    Fortnite is een "freemium" (ook wel een gratis te spelen) videogame, wat betekent dat je het niet hoeft te kopen om het te spelen. Daarom staat er op de knop "Gratis download" in plaats van de gebruikelijke "Doorgaan naar aankoop".

  7. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien. Selecteer Gratis download.

    Image
    Image
  8. Selecteer Close om de Nintendo Switch eShop af te sluiten of selecteer Continue Shopping om deze open te houden en andere videogamevermeldingen te bekijken.

    Image
    Image

    Je hoeft je Nintendo Switch niet volledig aan te zetten bij het downloaden van Fortnite nadat je het in de eShop hebt gekocht. De game gaat verder met downloaden wanneer de console in de slaapstand wordt gezet.

  9. Er verschijnt onmiddellijk een Fortnite-pictogram op het startscherm van de Nintendo Switch. Het flikkert een beetje en een downloadvoortgangsbalk verschijnt onderaan tijdens het downloaden en installeren.

    Image
    Image

    Het downloaden van een videogame kan worden onderbroken als je een app of een andere game gebruikt waarvoor een internetverbinding vereist is. Als je overweegt te spelen terwijl je wacht, zorg er dan voor dat je alleen offline speelt.

  10. De game wordt volledig gedownload zodra de afbeelding solide lijkt en de voortgangsbalk verdwijnt.

    Terwijl u wacht tot de game is gedownload, maakt en koppelt u uw Epic Game-account door de onderstaande stappen te volgen.

Een Epic Games-account maken en koppelen

Met Fortnite gedownload, ben je bijna klaar om te spelen. Er zijn echter nog een paar dingen te doen voordat je er meteen in kunt duiken. Eerst moet je je Epic Games-account aanmaken en/of koppelen aan je Nintendo Switch.

Een Epic Games-account is vereist om te spelen, en het wordt gebruikt om alle spelvoortgang en gebruikersgegevens op te slaan in de cloud en deze op verschillende apparaten te synchroniseren. Dit betekent dat je dezelfde Fortnite-voortgangs- en vriendenlijst kunt gebruiken op mobiel, pc, Xbox One, Nintendo Switch en de PlayStation 4.

  1. Op je computer, open je favoriete webbrowser en ga naar EpicGames.

    Als je al een Epic Games-account hebt, log dan in op de Epic Games-website en ga verder met stap 7.

  2. Selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  3. Selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Vul de vereiste velden in en selecteer Account aanmaken.

    Image
    Image

    Het is een goed idee om je weergavenaam hetzelfde of vergelijkbaar te maken met je gebruikersnaam op je Nintendo Switch en andere consoles, zodat je vrienden je kunnen herkennen.

  5. Je hebt een e-mail gestuurd naar het adres dat je in het formulier hebt gebruikt. Selecteer de link in deze e-mail om het adres te bevestigen en je Epic Games-account te activeren.
  6. Zodra je de link in de e-mail hebt geselecteerd, wordt de Epic Games-website geopend in een nieuw browsertabblad en ben je automatisch ingelogd.
  7. Selecteer in het linkermenu Verbonden accounts.

    Image
    Image
  8. Selecteer Connect onder alle videogamenetwerken waarop je Fortnite wilt spelen met hetzelfde account.

    Image
    Image

    Als meerdere mensen je computer en Nintendo Switch gebruiken, zorg er dan voor dat je de juiste accounts verbindt.

  9. Met je Epic Games-account ingesteld en verbonden met je Nintendo-account, kun je Fortnite nu openen op je Nintendo Switch.
  10. Tik op het Fortnite-pictogram op het startscherm van je Nintendo Switch om het spel te openen.

    Image
    Image
  11. Het spel wordt na een minuut of twee geladen en uiteindelijk krijg je een welkomstscherm te zien. Druk op A om door te gaan.

    Image
    Image

    Fortnite is berucht omdat het lang duurt om te laden, dus maak je geen zorgen als je denkt dat het te lang duurt.

  12. U zou een gebruikersovereenkomst moeten ontvangen. Zorg ervoor dat u het leest en druk vervolgens op Y om te accepteren.

    Image
    Image
  13. Je krijgt mogelijk een nieuwsscherm te zien met informatie over de laatste game-updates. Voel je vrij om deze berichten te lezen of druk op B om het spel te beginnen.
  14. Wanneer de game klaar is met laden, worden je Epic Games-gegevens automatisch geïmporteerd in de Nintendo Switch-versie van Fortnite. Omdat je je accounts al op de Epic Games-website hebt gekoppeld, hoef je niet in te loggen op je Epic Games-account op je Switch.

    Image
    Image

Hoe Nintendo Switch-vrienden aan Fortnite toe te voegen

Om met je Nintendo Switch-vrienden in Fortnite te spelen, moet je hun Epic Games-accounts toevoegen aan je Epic Games-vriendenlijst in de game.

Epic Games drijft vrijwel alle aspecten van Fortnite aan, inclusief spelercommunicatie, matchmaking en online games. De Nintendo Switch Online-service wordt helemaal niet gebruikt en is niet nodig om Fortnite online te spelen.

Hier leest u hoe u uw Nintendo Switch-vrienden kunt importeren in Fortnite:

  1. Druk met de Fortnite-game open op de –-knop aan de linkerkant van je controller.
  2. Druk op Y.

    Image
    Image
  3. Markeer de knop naast Voer epische naam of e-mail in en druk op A.

    Image
    Image
  4. Voer de Epic Games-gebruikersnaam van je vriend of het bijbehorende e-mailadres in.

    Image
    Image
  5. Druk op + of OK.
  6. Er is een vriendschapsverzoek verzonden. Zodra je vriend het goedkeurt, verschijnen ze in je Fortnite-vriendenlijst.

    Je Epic Games/Fortnite-vriendenlijst staat volledig los van je Nintendo Switch-vriendenlijst.

Ondersteunde Fortnite Switch Control-opties

Vanwege het aantal benodigde acties tijdens een spel Fortnite, is het onmogelijk om met slechts één Joy-Con op de Nintendo Switch te spelen.

De volgende bedieningselementen voor speelstijlen worden ondersteund in Fortnite op Nintendo Switch-consoles:

  • Twee Joy-Cons in een Joy-Con Grip.
  • Twee Joy-Cons aangesloten op de Switch-console en gespeeld in handheld-modus.
  • Twee gescheiden Joy-Cons, met één in elke hand.
  • Eén Nintendo Switch Pro-controller.

Gedetailleerde instructies over welke knoppen welke acties uitvoeren, kunnen worden bekeken en gewijzigd in het hoofdmenu door eenmaal op + te drukken, eenmaal op A en R vier keer.

FAQ

    Hoe krijg je gratis Fortnite-skins op Nintendo Switch?

    De gemakkelijkste manier om gratis Fortnite-skins op Switch te krijgen, is door de Battle Royal-modus te spelen en V-Bucks te winnen. Je kunt ook gratis skins krijgen als onderdeel van bundels in de Nintendo eShop.

    Hoe krijg je gratis V-Bucks op Fortnite voor Nintendo Switch?

    Je krijgt regelmatig gratis V-Bucks als je de Fortnite Battle Pass koopt. Natuurlijk moet je betalen voor de Battle Pass, maar de beloningen die je krijgt zijn beter dan gewoon V-Bucks kopen.

    Hoe verander je je naam op Fortnite voor Nintendo Switch?

    Log in de Switch-webbrowser in op je Epic Games-account, ga naar Accountinfo, voer een nieuwe naam in naast Weergavenaamen selecteer vervolgens Wijzigingen opslaan . Je kunt je Fortnite-naam maar één keer per twee weken wijzigen.

    Hoe verander je van account in Fortnite voor Nintendo Switch?

    Om Fortnite-accounts op Switch te wijzigen, voegt u een nieuw gebruikersprofiel toe aan uw Switch. Wanneer je Fortnite opent met het nieuwe profiel, wordt je gevraagd om in te loggen op een account.

    Kun je met twee spelers spelen op Fortnite voor Nintendo Switch?

    Nee. Fortnite voor Switch ondersteunt geen gesplitst scherm, dus twee mensen kunnen niet tegelijk op dezelfde console spelen.

Aanbevolen: