Minecraft Realms: zijn ze het waard?

Inhoudsopgave:

Minecraft Realms: zijn ze het waard?
Minecraft Realms: zijn ze het waard?
Anonim

Mojang's Minecraft spelen met vrienden kan moeilijk en kostbaar zijn, afhankelijk van hoe je het hebt ingesteld. De ontwikkelaar heeft Minecraft Realms gemaakt om de installatie te vereenvoudigen en een gemakkelijke manier te bieden om met maximaal 10 van je vrienden te spelen.

Wat is een Minecraft-rijk?

Image
Image

Minecraft Realms zijn Mojang's antwoord op het hosten van een Minecraft-server. Minecraft spelen met vrienden via internet was nog nooit zo eenvoudig. Voor een vergoeding van $ 7,99 per maand of een eenmalige betaling voor abonnementen van 30, 90 of 180 dagen, zet en host Mojang een privé, altijd online server voor jou en je vrienden. Alleen mensen die je uitnodigt, kunnen in jouw wereld spelen en je vrienden spelen gratis in jouw rijk.

Elke server heeft de functies die u gewoonlijk aantreft in een typische Minecraft-ervaring plus meer. Alle verschillende spelmodi van Minecraft (Survival, Creative, Adventure en Spectator) zijn beschikbaar. Daarnaast zijn minigames die door Mojang worden ondersteund, vooraf geladen in de Minecraft Realms-setup.

De Minecraft Hardcore-modus is momenteel niet beschikbaar in Realms.

De voordelen van Minecraft Realm Play

Image
Image

Een groot pluspunt van het gebruik van Minecraft Realms in plaats van een server van derden is het gemak. Wanneer u een server van derden optimaliseert, moet u meestal naar een website gaan om instellingen aan te passen, in de hoop de perfecte installatie te vinden.

Met Minecraft Realms is alles geoptimaliseerd in de Minecraft-client zelf. Als je iemand op je server wilt uitnodigen of wilt overschakelen naar een minigame die Mojang heeft geleverd, je eigen wereld wilt uploaden of iets anders wilt aanpassen, doe je dat allemaal in de client.

Een belangrijk nadeel van het gebruik van Realms is het gebrek aan ondersteuning voor mods. Aangezien aanpassingen aan het spel een groot deel van de Minecraft-ervaring uitmaken, kan dit problemen veroorzaken voor gamers die bijvoorbeeld de Aether Mod met hun vrienden willen spelen.

Minecraft Realms-beveiliging

Image
Image

Als je bang bent om een server te starten omdat je denkt dat ongenode gasten je wereld kunnen vernietigen, maak je dan geen zorgen. Als je een Minecraft Realm voor je server gebruikt, mogen alleen spelers die door jou zijn uitgenodigd, meedoen. Als host kun je gemakkelijk mensen toevoegen aan en verwijderen uit een veilige lijst.

Van werelden wordt automatisch een back-up gemaakt voor serverveiligheid.

Je kunt maximaal 200 spelers uitnodigen voor toegang tot je server, hoewel er slechts 10 tegelijk kunnen spelen.

Minecraft Realms-platformcompatibiliteit

Image
Image

Twee versies van Minecraft Realms zijn verkrijgbaar bij Mojang:

  • Minecraft Realms versie voor mobiele apparaten, consoles en Windows 10-platforms
  • Minecraft: Java Edition voor pc-, Mac- en Linux-platforms

De twee versies zijn incompatibel, dus spelers die Minecraft: Java Edition op een Mac of pre-Windows 10-computer gebruiken, kunnen niet spelen met spelers op een mobiel apparaat of console.

Over het algemeen zijn Minecraft Realms een waardevol en officieel antwoord op het maken en beheren van een server voor Minecraft als je een eenvoudige game-ervaring wilt. Het hosten van uw eigen server biedt een gebruiksvriendelijk alternatief voor serverhosts van derden.

Minecraft Realms zijn echter niet voor iedereen. Als je van modding houdt, moet je bij een host blijven die deze aanpassingen toestaat.

Aanbevolen: