IOS 14 maakt batterijen leeg, experts zeggen dat ze kunnen helpen

Inhoudsopgave:

IOS 14 maakt batterijen leeg, experts zeggen dat ze kunnen helpen
IOS 14 maakt batterijen leeg, experts zeggen dat ze kunnen helpen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwste iOS-update van de iPhone brengt een bug die de levensduur van de batterij doet afnemen.
  • De officiële tijdelijke oplossing van Apple omvat het wissen van je iPhone en Apple Watch.
  • Experts hebben tips om het leeglopen van de batterij te verminderen, inclusief het uitschakelen van sommige functies.
Image
Image

Apple heeft bevestigd dat de iOS 14-update de levensduur van de batterij voor sommige gebruikers verkort, maar experts zeggen dat er dingen zijn die je kunt doen om het probleem te verminderen.

Eigenaren melden onlangs een ongebruikelijke batterij-uitputting na het updaten naar iOS 14 en watchOS 7. De officiële tijdelijke oplossing voor dit probleem is het wissen van je iPhone en Apple Watch, maar sommige experts zeggen dat je ook andere stappen kunt nemen om je batterijverbruik te verminderen.

"De eerste oorzaak van het leegraken van de batterij die we identificeerden, was de toevoeging van widgets aan het iOS 14-startscherm", zei Colin Boyd, Outreach-coördinator voor de vergelijkingssite voor mobiele telefoons UpPhone, in een e-mailinterview. "Omdat widgets zo'n actief onderdeel zijn van de functies van een iPhone, kunnen ze elke dag een aanzienlijke hoeveelheid stroom verbruiken."

Widget Wipeout?

Om je iOS-widgets te vinden, navigeer je naar het startscherm en veeg je naar links, zegt Boyd. Je wordt naar een pagina gebracht met verschillende widgets die standaard bij de iOS 14-update worden geleverd. Als je merkt dat je geen van deze widgets nodig hebt, houd dan een widget ingedrukt die je niet nodig hebt en tik vervolgens op Bewerk beginscherm wanneer je de optie krijgt.

Verwijder vanaf daar alle widgets die je niet nodig hebt door op het minteken (-) te tikken dat in de linkerbovenhoek van elke widget verschijnt.

Dial Down the Research

"Een andere nieuwe toevoeging aan iOS 14 die een onnodige hoeveelheid batterij gebruikt, is de instelling Research Sensor & Usage Data ", zei Boyd. "Deze functie stuurt gegevens over je iPhone-gebruik naar derden om hen te helpen onderzoek te doen naar de privégegevens van mobiele telefoongebruikers. Je bent niet verplicht om deze functie toe te staan om je gegevens te delen, dus we raden je aan deze uit te schakelen."

Om deze functie te stoppen, opent u Instellingen, tikt u op Privacy en tikt u op Onderzoekssensor en gebruiksgegevens, zei Boyd. Wanneer u naar een nieuwe pagina wordt gebracht, zet u de schakelaar met het label Sensor & Usage Data Collection in de uit-stand.

Image
Image

Een andere oude maar goede batterijbesparende truc is om Push Mail uit te schakelen.

"Wanneer ingesteld op Push, wordt de Mail-app van je iPhone constant vernieuwd in afwachting van nieuwe e-mails om de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen," zei Boyd."Tenzij je werkt of leeft in een omgeving die vereist dat je elke keer dat je een nieuwe e-mail ontvangt onmiddellijk een melding krijgt, zou je Mail niet op Push moeten hebben ingesteld om een succesvolle gebruikerservaring te hebben."

Haal je eigen e-mail op

Boyd stelt voor om je e-mail in te stellen op ophalen. Met Fetch kun je bepalen hoe vaak je Mail-app wordt vernieuwd, zodat hij niet constant de batterij gebruikt om up-to-date te blijven.

Om deze functie aan te passen, opent u Instellingen, tikt u op Mail en tikt u vervolgens op Accounts Onder Accounts, tik op Nieuwe gegevens ophalen Schakel op de pagina Nieuwe gegevens ophalen de Druk opom uit te schakelen en kies vervolgens hoe vaak je je Mail-app wilt vernieuwen.

Wanneer ingesteld op Push, wordt de Mail-app van uw iPhone voortdurend vernieuwd in afwachting van nieuwe e-mails om de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen.

Het nieuwe probleem met het leeglopen van de batterij irriteert gebruikers echt. Dave Pearson, oprichter van Soundproofgeek, zei in een e-mailinterview dat dit misschien de ergste batterijverbruik tot nu toe is als gevolg van een iOS-update.

"Nu moet ik meer opladen, moet ik me meer bewust zijn van hoe ik mijn telefoon gebruik, vooral als ik het huis moet verlaten om boodschappen te doen. De vrijheid om mijn telefoon te gebruiken zonder angst [voor een bijna lege] batterij is' Ik ben er niet meer en het neemt de lol van mijn telefoon weg."

Pearson zet de klassieke batterijbesparende stappen in actie terwijl hij wacht op een update van Apple om het probleem op te lossen.

"Activeer de batterijbesparingsmodus te allen tijde, niet alleen wanneer uw batterij onder de 80% is ", stelde hij voor. "Schakel Bluetooth en Wi-Fi uit als je ze niet gebruikt, omdat ze ook de batterij leegtrekken. Verlaag je helderheid handmatig en schakel ook de automatische helderheidsfunctie uit."

iPhone-bezitters hebben de afgelopen jaren geklaagd over het leegraken van de batterij tijdens vele iteraties van iOS. Het probleem zou nog erger kunnen zijn, aangezien de iPhone 12 naar verluidt binnenkort wordt gelanceerd met kleinere batterijen dan eerdere modellen.

Analisten verwachten dat Apple binnenkort een meer permanente oplossing voor het probleem van het leeglopen van de batterij zal uitrollen. Onthoud tot die tijd je ABC: Always Be Charging.

Aanbevolen: