Wat staat er op Netflix?

Inhoudsopgave:

Wat staat er op Netflix?
Wat staat er op Netflix?
Anonim

Een Netflix-lidmaatschapsplan biedt directe toegang tot duizenden films en tv-programma's die je via de Netflix-app op elk apparaat met internetverbinding kunt streamen. Compatibele apparaten zijn onder meer smart-tv's, gameconsoles, streaming-spelers, mobiele telefoons, tablets en computers. Maar als je je afvraagt wat er op Netflix staat, zou deze lijst je moeten helpen.

Netflix-films en tv-programma's

Andere studio's produceren veel van de films en shows op Netflix. Na de bioscooprelease van een film, maakt deze zijn weg door een periode van verhuurbeschikbaarheid op fysieke dvd- en Blu-ray-schijven of via streamingdiensten. Uiteindelijk vindt het een thuis op Netflix, Hulu en Amazon Prime Video, waar abonnees het kunnen bekijken zonder extra huurkosten.

In sommige gevallen worden films en tv-programma's rechtstreeks vrijgegeven op Netflix en andere streamingdiensten of worden ze onmiddellijk na het bioscoopdebuut vrijgegeven voor streaming.

Wat is er te zien op Netflix

Netflix kondigt nieuwe en aankomende inhoud op haar website aan. De taak om de inhoud bij te houden die momenteel beschikbaar is op een streamingdienst als Netflix wordt ook overgenomen door websites zoals JustWatch.com en Whats-on-Netflix.com, en zelfs mobiele apps.

Elke maand vermelden deze websites en apps de huidige nieuwe inhoud en wat er de volgende maand en later in het jaar komt. Als je een film wilt vinden, zoek dan op deze websites en apps naar Netflix-inhoud.

Image
Image

Hoewel Netflix het meeste aankondigt van wat er binnenkort op de site komt, zijn de aankondigingen niet alomvattend en zijn er vaak verrassende releases. Sites en apps helpen ook om die bij te houden. De meeste hebben ook een lijst met inhoud die Netflix binnenkort verlaat.

Bottom Line

Films en tv-programma's verdwijnen vaak van Netflix nadat de licentie om ze te streamen verloopt. Sommige websites houden bij welke inhoud elke maand van Netflix verdwijnt, zoals whats-on-netflix.com.

Originele inhoud van Netflix

Netflix heeft zichzelf bewezen als meer dan een simpele streamingdienst voor inhoud van derden met zijn snelgroeiende bibliotheek van geproduceerde films en tv-programma's. Netflix heeft studio's en creëert een breed scala aan programma's, hoog aangeschreven door zowel critici als het publiek. Hun bibliotheek bevat films, documentaires, tv-series en Netflix-beperkte series.

Image
Image

Hier zijn enkele van de originele programma's die Netflix heeft geproduceerd:

  • Drama Series: Frontier, Ozark, Ironfist, Tiger King, Locke & Key, Virgin River, Lost Girl, Space Force, Stranger Things, Northern Rescue, Travelers, etc.
  • Documentaires: Jeffrey Epstein: Filthy Rich, Pandemic, Forensics Files, The Trials of Bagriel Fernandez, Making a Murderer, 100 Humans, Cooked, Chef's Table, Inside the Mind of a Seriemoordenaar en anderen.
  • Anime: Anime was enorm populair in het Westen en kwam in 2016 naar Netflix. Anime-series omvatten Aggretsuko, Glitter Force, Fundamental Alchemist: Brotherhood, One-Punch Man, Death Note, The Seven Deadly Sins, Magi: The Adventures of Sinbad, Devilman Crybaby, Knights of Sidonia en Kuromukuro.
  • Comedy Series: Hoewel Netflix veel comedyshows biedt, produceert het ook zijn eigen. Originele Netflix-komedieshows zijn onder meer Fuller House, Grace and Frankie, The Ranch, Atypical, The Good Cop, On My Block, Unbreakable Kimmy Schmidt en anderen.
  • Kids Series: Netflix heeft een speciale kinderruimte met veel originele programmering. De dienst werkt samen met Dreamworks om nog originelere kinderseries te ontwikkelen. Huidige titels zijn onder meer Trolls, Care Bears and Cousins, Boss Baby, Dinotrux, H2O: Mermaid Adventures, Inspector Gadget, Alexa & Katie, Free Rein, Popples, Project Mc2, Richie Rich en anderen.
  • Movies: In 2015 begon Netflix met het produceren van originele films en het ophalen van internationale streamingrechten voor films. De beschikbaarheid van studiofilms kan veranderen, maar Netflix Original-films zijn er in overvloed en altijd beschikbaar, zoals Da 5 Bloods, Extraction, 6 Underground, Lost GIrls; The Highwaymen, The Irishman, What/If, When They See us, and High Seas.
  • Stand-upcomedy: Netflix produceert veel stand-upcomedy's. Sommige van de programma's omvatten George Lopez: We'll Do It For Half, John Leguizamo's Latin History for Morons, Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up, Adam Sandler: 100% Fresh, Jeff Dunham: Relative Disaster, Joe Rogan: Strange Time, Kevin Hart: Onverantwoordelijk, en anderen.

Begin Netflix te streamen

Netflix downloaden is niet lastig, maar er is wel een snelle internetverbinding voor nodig. De minimaal vereiste verbindingssnelheid is volgens Netflix 0,5 megabit per seconde. Toch wilt u misschien een snellere verbinding voor een betere videokwaliteit, vooral bij het streamen van high-definition (HD) en ultra-high definition (UHD) inhoud.

Je hebt ook een computer of mobiel apparaat nodig, zoals een smartphone of tablet. Er zijn ook streaming media-apparaten, waaronder Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, smart TV's en dvd- en Blu-ray-spelers met ingebouwde internetmogelijkheden. Zelfs gameconsoles zoals de Xbox One en PlayStation 4 bieden Netflix-apps.

Ten slotte heb je een Netflix-abonnement nodig. De service biedt drie abonnementen: Basic, Standard en Premium. Met alle drie kun je onbeperkt films en tv-programma's streamen op je laptop, tv en andere apparaten.

Je kunt je Netflix-account gebruiken om naar een beperkt aantal schermen tegelijk te streamen. Met het Basic-abonnement kun je maar op één scherm tegelijk content bekijken, maar met het Standard-abonnement zijn twee schermen mogelijk en met het Premium-abonnement zijn er vier schermen tegelijk.

HD is alleen beschikbaar in de Standard- en Premium-abonnementen. Ultra HD is alleen beschikbaar met het Premium-abonnement.

Aanbevolen: