Uw Switch staat op het punt weer uw favoriete console te worden

Uw Switch staat op het punt weer uw favoriete console te worden
Uw Switch staat op het punt weer uw favoriete console te worden
Anonim

De Nintendo Direct Mini van vandaag stond in het teken van games van derden, met een heleboel terugkerende fanfavorieten aan de horizon.

We weten al dat de functioneel oneindige melkwegverkenningssim No Man's Sky van Hello Games naar de Switch gaat, maar de Direct Mini van vandaag onthulde zoveel meer. Het spelen van de games waar we van houden (zelfs als ze op dit moment misschien een paar jaar oud zijn) onderweg is een grote aantrekkingskracht voor velen, en de lijst met keuzes wordt alleen maar langer.

Image
Image

Existentiële crisis in een fles NieR:Automata brengt op 6 oktober alle trieste robots naar de Switch, inclusief alle extra modi en kostuums (en een paar exclusieve eigen outfits). De Megaman Battle Network Legacy Collection, die ergens in 2023 verschijnt, biedt 10 verschillende games uit de hele serie voor fans van Nintendo's huidige console. De Portal Companion Collection brengt beide geliefde hersenkrakende puzzelspellen op één plek en is vandaag verkrijgbaar. En tot slot, Persona 5 Royal komt op 21 oktober uit - met Persona 4 Golden en Persona 3 Portable ook gepland voor een Switch-release "binnenkort".

En dat zijn nog maar de poorten. We hebben ook de eerder aangekondigde remaster van de voorheen in Japan exclusieve RPG LIVE A LIVE om naar uit te kijken op 22 juli. Samen met de PAC-MAN WORLD Re-Pac-remake die op 26 augustus uitkomt.

Image
Image

Eindelijk keren verschillende andere populaire (of in ieder geval cultklassiekers) series terug met gloednieuwe inzendingen. Zoals Super Bomberman R2, die in 2023 verschijnt, en spin-off titel Dragon Quest Treasures gepland voor 9 december. Oh, en hoe kunnen we Return to Monkey Island vergeten, die later dit jaar verschijnt, wat de terugkeer markeert van de mede-maker van de serie Ron Gilbert na meer dan 30 jaar?

De releasedatums voor al deze strekken zich uit over de rest van dit jaar en tot in 2023, maar het belooft een interessante tijd te worden voor Switch-bezitters.

Aanbevolen: