Hoe een TikTok-account te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een TikTok-account te verwijderen
Hoe een TikTok-account te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Profiel, tik op het menu met drie stippen, tik op Mijn account beheren > Account verwijderen > Verifiëren en doorgaan > Account verwijderen.
  • Je account wordt 30 dagen gedeactiveerd voordat het permanent wordt verwijderd, zodat je nog steeds chatberichten kunt zien.

Dit artikel legt uit hoe je je TikTok-account kunt verwijderen vanuit de app op iOS of Android.

Hoe u uw TikTok-account kunt verwijderen

Voordat je verder gaat met het verwijderen van je account, wees gewaarschuwd dat je al je TikTok-gegevens kwijtraakt, inclusief je video's. En als je items in de app hebt gekocht, ontvang je geen restitutie.

Als je je video-inhoud van TikTok wilt opslaan voordat je je account verwijdert, kies dan een video, tik op het pictogram drie stippen en tik vervolgens op Video opslaan. De video wordt opgeslagen op je apparaat.

Zodra je klaar bent om je TikTok-account te verwijderen, zijn er maar een paar stappen nodig om het voor elkaar te krijgen.

  1. Open de TikTok-app en tik vervolgens op het profile-pictogram, dat eruitziet als de omtrek van een persoon, in de benedenhoek van je scherm.
  2. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw scherm.
  3. Tik op Mijn account beheren > Account verwijderen.

  4. Voor verificatiedoeleinden kan u worden gevraagd uw identiteit te verifiëren door u aan te melden bij uw Facebook- of Twitter-account. Tik indien nodig op Verifiëren en Doorgaan om verder te gaan.
  5. Er verschijnt een bevestigingsscherm. Als je verder wilt gaan met het verwijderen van je account, tik je op Account verwijderen.

    Image
    Image

    Je account wordt 30 dagen gedeactiveerd voordat het volledig uit de TikTok-database wordt verwijderd. Gedurende deze tijd is uw account niet zichtbaar voor het publiek. Chatberichten kunnen nog steeds zichtbaar zijn.

  6. Je wordt opnieuw gevraagd of je zeker weet dat je je account wilt verwijderen. Tik op Verwijderen om door te gaan. Eenmaal voltooid, wordt uw account gedeactiveerd.

    Als je binnen de komende 30 dagen besluit je TikTok-account opnieuw te activeren, log dan gewoon in op je account met behulp van de app. Je hebt onmiddellijk toegang tot je account.

Aanbevolen: