Hoe u uw handtekening in Outlook kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw handtekening in Outlook kunt wijzigen
Hoe u uw handtekening in Outlook kunt wijzigen
Anonim

Als je een goede handtekening hebt wanneer je een e-mail verzendt, kom je veel professioneler over. Het is ook een geweldige manier om de e-mailontvangers te voorzien van al uw contactgegevens zonder deze elke keer dat u een e-mail verzendt, te hoeven typen.

In het volgende artikel leert u hoe u uw handtekening in Outlook kunt wijzigen op de desktopversie van Outlook, evenals in de mobiele Outlook-app.

Hoe u uw handtekening kunt wijzigen in Outlook voor Desktop

Als je wilt dat een handtekening automatisch onder aan je e-mails wordt weergegeven, moet je je handtekening één keer maken. Plaats dit vervolgens in het gedeelte met Outlook-instellingen dat de handtekening automatisch toepast op de voettekst van elke e-mail die u verzendt.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook in Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2013 en Outlook 2010.

  1. Open eerst de Outlook-toepassing op het bureaublad en selecteer File in het menu.

    Image
    Image
  2. Selecteer Opties.

    Image
    Image
  3. Selecteer in het venster Outlook-opties Mail in het navigatievenster.

    Als u Outlook op macOS gebruikt, kunt u naar hetzelfde venster gaan door Outlook in het menu te selecteren en Voorkeuren te selecteren en selecteer vervolgens Handtekeningen in het gedeelte E-mail. De overige stappen hieronder zijn hetzelfde.

    Image
    Image
  4. Selecteer de knop Signatures om het configuratievenster voor handtekeningen te openen.

    Als u Outlook op macOS gebruikt, kunt u naar hetzelfde venster gaan door Outlook in het menu te selecteren en Voorkeuren te selecteren en selecteer vervolgens Handtekeningen in het gedeelte E-mail. De overige stappen hieronder zijn hetzelfde.

    Image
    Image
  5. In het venster Signatures en Stationery selecteert u New om een nieuwe handtekening te maken. Geef de handtekening een relevante naam. U kunt meerdere handtekeningen maken. Maak er bijvoorbeeld een voor uw persoonlijke e-mails en een voor uw zakelijke e-mails.

    Image
    Image
  6. In het bewerkingsvenster kunt u uw e-mail maken met behulp van een eenvoudige editor. Met deze tool kun je elke letterstijl gebruiken of zelfs afbeeldingen in je handtekening importeren als je wilt.

    Image
    Image
  7. Onder het gedeelte Kies standaardhandtekening kunt u de vervolgkeuzemenu's Nieuwe berichten of Berichten/Doorsturen gebruiken om te selecteren of deze handtekening wordt gebruikt voor nieuwe berichten, wanneer u een bericht beantwoordt of doorstuurt, of beide.

    Image
    Image
  8. Selecteer OK wanneer u klaar bent om uw nieuwe handtekening op te slaan.

    Image
    Image

De handtekening in e-mailberichten wijzigen

Als je een nieuwe e-mail aanmaakt, zie je de handtekening die je als standaard hebt ingesteld onderaan je e-mail.

U kunt de handtekening die in de e-mail wordt gebruikt op elk gewenst moment wijzigen door Bericht te selecteren in het menu, Handtekening te selecteren in deInclude sectie van het lint en selecteer uw gewenste handtekening in de vervolgkeuzelijst.

Image
Image

De handtekening onderaan de e-mail verandert automatisch. U kunt de handtekening op elk gewenst moment wijzigen terwijl u de e-mail aan het bewerken bent.

Handtekening bewerken in Outlook

Als je al handtekeningen hebt ingesteld in Outlook, is het bewerken van die handtekeningen vergelijkbaar met het maken van nieuwe.

Er zijn twee manieren om dit te doen.

  1. Wanneer u een e-mail aan het bewerken bent, selecteert u Berichten in het menu en selecteert u vervolgens Handtekening uit de Voegdeel van het lint toe. Selecteer Handtekeningen in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  2. U kunt ook naar het venster Handtekeningen gaan met dezelfde procedure als hierboven. Op welke manier u het venster Handtekeningen ook opent, selecteer gewoon de handtekening die u wilt bewerken in het Selecteer handtekening om te bewerken paneel. U kunt die handtekening bewerken met behulp van het editorvenster onder aan het venster.

    Image
    Image
  3. Als u klaar bent, selecteert u OK om het bewerken te voltooien en de wijzigingen in uw handtekening op te slaan.

    Image
    Image

Hoe u uw handtekening kunt wijzigen in Outlook voor mobiel

Het maken of bewerken van uw e-mailhandtekening in de Outlook Mobile-app is vergelijkbaar met de desktop-app, maar de flexibiliteit van de editor is veel beperkter.

Uw e-mailhandtekening toevoegen of wijzigen in Outlook voor mobiel:

De onderstaande procedure werkt voor Outlook voor Android of Outlook voor iOS. De app is in wezen identiek op beide platforms als het gaat om het toevoegen of bewerken van een e-mailhandtekening.

  1. Open de Outlook-app en tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het venster. Tik op het tandwielpictogram in het menu (hiermee wordt het menu Instellingen geopend).

    Image
    Image
  2. Scroll in het menu Instellingen omlaag naar het gedeelte Mail en tik op Handtekening.

    Image
    Image
  3. In het venster Handtekening kunt u een basishandtekening maken met behulp van het schermtoetsenbord.

    De handtekening is alleen op tekst gebaseerd; er zijn hier geen lettertype-styling of afbeeldingsmogelijkheden.

    Image
    Image
  4. Tik op Klaar in de rechterbovenhoek van het scherm om uw handtekening op te slaan. Telkens wanneer u een nieuw e-mailbericht opent om te verzenden, ziet u de handtekening automatisch onder aan de e-mail verschijnen.
  5. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, kunt u voor elk account een unieke handtekening configureren. De handtekening verschijnt automatisch, afhankelijk van het account dat u gebruikt.

Handtekeningen gebruiken in Outlook

Niet alle e-mailclients doen goed werk door gebruikers een goede manier te bieden om handtekeningen aan e-mail toe te voegen. Outlook, zowel mobiel als desktop, maakt het maken van handtekeningen eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Aanbevolen: