Krijg sneller toegang tot grammatica in Google Docs

Krijg sneller toegang tot grammatica in Google Docs
Krijg sneller toegang tot grammatica in Google Docs
Anonim

We kunnen allemaal wat hulp gebruiken bij het schrijven, en Grammarly heeft het zojuist gemakkelijker gemaakt om te gebruiken in Google Documenten.

Image
Image

Als je schrijft, weet je dat Grammarly levensreddend kan zijn. De online grammatica- en spellingcontroleservice is in 2018 beschikbaar gekomen voor Google Documenten, maar is zojuist bijgewerkt met een uitgebreidere reeks suggesties en een nieuwe zijbalk om deze opties gemakkelijker te kunnen zien.

Hoe het werkt: Zodra u de Grammarly-plug-in voor Chrome hebt geïnstalleerd en naar Google Documenten bent gegaan, ziet u de nieuwe zijbalk. Klik gewoon op het rode cijfer of de groene G in de rechterbenedenhoek van uw scherm om het te activeren.

Premium features: de gratis versie van Grammarly geeft je suggesties over grammatica, spelling en interpunctie, samen met suggesties over beknoptheid en toon. Een betaald abonnement voegt nog meer toe, inclusief hulp bij leesbaarheid, woordenschat, zinsvariatie, zelfverzekerd taalgebruik en meer.

Maar wacht, er is meer: Naast de nieuwe zijbalk van Google Documenten heeft Grammarly ook een nieuw deelvenster Doelen toegevoegd, waarmee u specifieke details kunt vinden in uw schrijven, zoals publiek, formaliteit, type schrijven (zakelijk, informeel, e-mail en meer) en toon.

Image
Image

Bottom line: Als je Grammarly gebruikt in Google Documenten, zouden de nieuwe zijbalk en het deelvenster Doelen je moeten helpen om je schrijven van goed naar geweldig te brengen met veel minder inspanning. De functie wordt de komende week voor alle gebruikers uitgerold, dus wees op uw hoede als u deze nog niet heeft.

Aanbevolen: