Hoe grammatica aan Word toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe grammatica aan Word toe te voegen
Hoe grammatica aan Word toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Windows: Ga naar de Grammarly-website en selecteer Get it for Windows It's free. Dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm.
  • Word voor Mac: Ga naar Insert > Get Add-Ins, zoek naar Grammarlyen selecteer vervolgens Nu downloaden > Doorgaan > Openen in Word.
  • Opmerking: Grammarly scant automatisch op spelling en grammatica wanneer u een document maakt of opent in Word.

Dit artikel beschrijft hoe u Grammarly installeert op Microsoft Word voor Windows en macOS.

Grammarly installeren op Microsoft Word

Grammarly is een uitstekend hulpmiddel om u te helpen fouten te vinden en uw schrijver te verbeteren. Het duurt maar een paar minuten om de gratis versie van Grammarly voor Microsoft Word te installeren, maar de instructies zijn iets anders voor Windows of macOS.

Hoe Grammarly voor Word te installeren op Windows

In Windows start u het proces van het toevoegen van Grammarly aan Word door een bestand te downloaden.

  1. Begin door naar de Grammarly voor Microsoft Word- en Outlook-website te gaan. Klik daar op Get it for Windows Het is gratis.

    Image
    Image
  2. Zodra het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop om het installatieproces te starten.

    Sommige browsers, zoals de Chrome-browser, tonen je download in de werkbalk onder aan het scherm. Als uw browser u de download niet laat zien, kunt u navigeren naar Windows (de schijf van uw hoofdcomputer, deze kan worden aangeduid met C: of een andere letter) > User > [uw naam] > Downloads om het downloadbestand te vinden.

    Image
    Image
  3. Klik in het installatiedialoogvenster dat verschijnt op Aan de slag.

    Image
    Image
  4. Selecteer in het volgende scherm het Grammarly-product dat u wilt gebruiken: Grammarly voor Word of Grammarly voor Outlook. Selecteer in dit geval Grammarly voor Word en klik vervolgens op Install.

    Je kunt Grammarly voor Word en Outlook tegelijkertijd installeren als je daarvoor kiest. Als dit het geval is, kunnen de instructies tijdens het installatieproces enigszins afwijken.

    Image
    Image
  5. Het installatieproces duurt minder dan een minuut. Als het klaar is, ziet u een bevestigingsbericht. Klik op Finish om het installatieproces af te ronden en te beëindigen.

    Image
    Image

Hoe installeer ik Grammarly voor Word op macOS

Op macOS is het proces om Grammarly Word te installeren iets anders. In plaats van te beginnen met het downloaden van een bestand, begint het in de Word-toepassing. Hier leest u hoe u Grammarly voor Word op macOS installeert.

  1. Open een document in MS Word op de Mac en selecteer het Insert menu.

    Image
    Image
  2. Selecteer op het lint Insert Invoegtoepassingen ophalen.

    Image
    Image
  3. De Microsoft-winkel wordt geopend. Typ Grammarly in de zoekbalk en selecteer Grammarly voor Microsoft Word wanneer het in de resultatenlijst verschijnt.

    Image
    Image
  4. Klik op de Grammarly detailpagina op GET IT NOW.

    Image
    Image
  5. Mogelijk wordt u gevraagd om de Algemene voorwaarden van Microsoft te raadplegen. Klik op Doorgaan.

    Image
    Image
  6. Klik in het volgende scherm op Openen in Word.

    Image
    Image
  7. Grammarly opent een nieuw document met instructies voor het gebruik ervan. Klik in het rechternavigatievenster op Vertrouw deze invoegtoepassing om Grammarly aan uw lint toe te voegen. Als u wordt gevraagd om te bevestigen dat u de invoegtoepassing wilt gebruiken, klikt u op Doorgaan en de invoegtoepassing wordt in uw lint geplaatst en een animatiefragment wijst u erop. U kunt Grammarly nu gaan gebruiken in Word.

    Image
    Image

Grammatica gebruiken in Word

Of je nu Grammarly in Word gebruikt op een Windows-computer of een Mac, het moeilijke gedeelte is voorbij. Om Grammatica in Word te gebruiken, hoeft u alleen maar een document in Word te maken of te openen.

Grammarly zal bestaande tekst beoordelen en tekst controleren terwijl u deze maakt. Wanneer u een spel- of grammaticafout maakt, wordt het woord of de zin rood onderstreept. Als u uw cursor over de rode lijn beweegt, verschijnt er een suggestie om dit op te lossen. Klik erop om de suggestie te accepteren. Als u de suggestie wilt weigeren, klikt u op Afwijzen

Aanbevolen: