Welk bedrijf heeft de beste iPad-gegevensabonnementen?

Inhoudsopgave:

Welk bedrijf heeft de beste iPad-gegevensabonnementen?
Welk bedrijf heeft de beste iPad-gegevensabonnementen?
Anonim

Elke iPad kan verbinding maken met wifi-netwerken om online te gaan, maar slechts enkele modellen hebben toegang tot mobiele netwerken van telefoonmaatschappijen zoals AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon. Deze netwerken zijn dezelfde die uw iPhone gebruikt.

Image
Image

Net als bij het kiezen van een telefoonbedrijf voor je iPhone, zijn er veel keuzes bij het onderzoeken van het beste maandelijkse iPad-gegevensabonnement. Gelukkig zijn deze abonnementen iets eenvoudiger dan telefoonabonnementen: bedenk gewoon hoeveel data je nodig hebt en je bent in principe klaar.

Welk bedrijf het beste iPad-data-abonnement voor u biedt, hangt af van uw behoeften. Om de beste keuze te maken, is hier een vergelijking van data-abonnementen die worden aangeboden door de vier grote telefoonmaatschappijen.

iPad-gegevensabonnementen van AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon

Maandgegevens AT&T Sprint T-Mobile Verizon
250 MB $14.99
1 GB
2 GB $20
3 GB $30
4 GB $30
5 GB $50
6 GB $40
7 GB
8 GB $50
9 GB
10 GB $60
11 GB
12 GB $70
14 GB $80
16 GB $90
18 GB $100
20 GB $110
30 GB $185
40 GB $260
50 GB $335
60 GB $410
80 GB $560
100 GB $710
Onbeperkt $30 $70
Overschrijdingen
250MB abonnement

$14.99/250 MB

Andere plannen $10/1 GB $15/1 GB
Maandelijkse apparaatkosten
$10
Maandelijkse prijs voor 3 GB of 4 GB $30 $30 $70 $40

Deze prijzen zijn exclusief belastingen en toeslagen en kunnen op elk moment veranderen.

Manieren om te besparen: contracten

Er zijn niet veel manieren om te besparen op de prijs van een maandelijks data-abonnement. De prijzen zijn eigenlijk de prijzen. Een mogelijke manier om te besparen is door over te stappen van de ene aanbieder naar de andere. Uw nieuwe telefoonmaatschappij heeft mogelijk een promotiedeal die een tijdelijke korting op uw maandelijkse kosten biedt.

Een andere optie is als uw werkgever een bedrijfs- of groepskorting heeft bij een van de vervoerders.

Je kunt echter een deal krijgen op de iPad zelf. Dat komt omdat telefoonmaatschappijen korting geven op de prijs van de tablet als je een contract tekent, net als wanneer je een iPhone koopt. Als u dat contract ondertekent, zit u vast aan jarenbetalingen, maar het kan u een hoop besparen.

Verizon rekent bijvoorbeeld $ 779 voor een iPad Pro zonder contract, maar verlaagt die prijs tot $ 679 met een contract. Als u zeker weet dat u jarenlang dataservice op uw iPad zult hebben, kan een contract u veel geld besparen. Zorg er wel voor dat u oplet voor Early Termination Fees (ETF's) die u straffen voor het annuleren voordat uw contract afloopt.

Manieren om te besparen: plannen voor gedeelde data

De hierboven vermelde prijzen zijn voor alleen-iPad-data-abonnementen, maar als je al ten minste één smartphone hebt (het hoeft geen iPhone te zijn) bij een telefoonmaatschappij, bekijk dan hun gedeelde data-abonnementen. Die plannen bieden vaak een betere deal voor meerdere apparaten.

Het Mobile Share Plan van AT&T biedt bijvoorbeeld tussen de 300 MB en 50 GB aan data om elke maand tussen alle apparaten van uw abonnement te verdelen. Als je al een data-abonnement voor je smartphone hebt, kun je waarschijnlijk je tablet toevoegen voor slechts de vergoeding per apparaat (bij AT&T is dat $ 10/maand).

De maandelijkse kosten voor het apparaat zullen bijna altijd lager zijn dan het data-abonnement van de tablet. Zolang u uw maandelijkse datalimiet niet overschrijdt, bespaart u geld.

Aanbevolen: