IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Word wakker met een heldere nieuwe dag

Inhoudsopgave:

IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Word wakker met een heldere nieuwe dag
IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Word wakker met een heldere nieuwe dag
Anonim

Bottom Line

De iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine biedt een heerlijk rustgevend alternatief voor schrille alarmen en is ook een fantastische Bluetooth-luidspreker.

iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine

Image
Image

We hebben iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine gekocht, zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Net als enkele van de beste wekkers voor lichttherapie, is de iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine een wekker met veel functies. Met geluids- en lichttherapie wil het het gemakkelijker maken om in slaap te vallen, aangenamer wakker te worden en alle voordelen van een Bluetooth-luidspreker te bieden.

Image
Image

Design: Aantrekkelijk en modern

De Zenergy zal op geen enkel nachtkastje misstaan; met zijn vloeiende stoffen rondingen is het zowel elegant als een lust voor het oog. De wijzerplaat is verborgen achter deze stoffen buitenkant en gloeit zacht van binnenuit. Het lijkt behoorlijk duurzaam te zijn en zal waarschijnlijk niet breken als je het per ongeluk eraf slaat terwijl je zwaait naar de snooze-knop.

Op het eerste gezicht lijkt de reeks bedieningselementen die de boven- en achterkant van de klok sieren behoorlijk ontmoedigend, en het kan lastig zijn om te onthouden welke het alarm het zwijgen oplegt wanneer hij duizelig uit zijn slaap komt. De snooze-knop is relatief gemakkelijk te vinden, is verhoogd en prominent aanwezig, maar de alarmresetknop ligt gelijk met de bovenkant van de klok met weinig om grijpvingers te geleiden. Na een paar weken met het alarm te hebben doorgebracht, raakte ik echter gewend aan de bedieningselementen. Deze omvatten verschillende knoppen voor het aanpassen van het volume en de helderheid, het instellen van alarmen en andere functies.

Aan de bovenzijden aan de achterkant bevinden zich schakelaars voor verschillende geluiden, terwijl u op de achtervin de tijdinstelling en Bluetooth-knoppen vindt, evenals de poorten met AUX, USB-poort voor het opladen van apparaten, gelijkstroom, en een radioantenne. De Zenergy is ook uitgerust met een back-up alarmbatterij om ervoor te zorgen dat je wakker wordt in het geval van een stroomstoring. Een stroomkabel en AUX-kabel zijn inbegrepen.

Bottom Line

Het instellen van de iHome Zenergy is een eenvoudig genoeg proces, vooral als je de gratis bijbehorende app gebruikt en via Bluetooth verbinding maakt met de klok. Het instellen van de tijd, alarmen en het aanpassen van andere instellingen op je telefoon is veel gemakkelijker dan het gebruik van de ingebouwde interface op de klok, hoewel dat perfect te doen is met behulp van de handleiding.

Belangrijkste kenmerken: rustgevend licht en geluid

De Zenergy maakt het echt makkelijker om in slaap te vallen en wakker te worden. Het brede scala aan kleuren en patronen en uitstekende, realistische omgevingsgeluiden hielpen me wakker te worden zonder mijn gebruikelijke ochtendhoofdpijn. 'S Nachts hielp het geluid me om in mijn dromen te komen. Ik waardeerde hoe aanpasbaar de alarminstellingen zijn, omdat je hiermee de klok kunt afstemmen op je specifieke behoeften.

Software: makkelijk te gebruiken app

De Zenergy-app is eenvoudig en gestroomlijnd. Hiermee kunt u eenvoudig instellingen voor alarm, slaap en dutje aanpassen en wisselen. Het spreekt voor zich, en hoewel het vrij beperkt is, wordt het werk gedaan. Mijn enige klacht zou zijn dat het proces in twee stappen om de app te starten vermoeiend is en kan worden verbeterd.

Image
Image

Bottom Line

De kwaliteit en het volume van het geluid dat de Zenergy kan produceren is eigenlijk onthutsend. Het concurreert gemakkelijk met speciale Bluetooth-luidsprekers in zijn prijsklasse. Hierdoor kan de luidspreker niet alleen uw favoriete deuntjes afspelen, maar worden ook de ingebouwde geluidstherapiefuncties naar een nieuw niveau getild. Ze zijn opmerkelijk levensecht en kunnen een opmerkelijk rustgevende achtergrond bieden. De ingebouwde microfoon is echter niet zo geweldig. Toen ik het probeerde te gebruiken om te bellen, was het onmogelijk voor mensen aan de andere kant om me te verstaan, ook al was ik maar een paar meter van de klok verwijderd.

Connectiviteit: solide Bluetooth-verbinding

Ik vond de Bluetooth-verbinding in de iHome Zenergy sterk en consistent. Helaas is er geen ingebouwde Wi-Fi-mogelijkheid, wat compatibiliteit met smart home-ecosystemen verhindert.

Bottom Line

Met een adviesprijs van $ 54 is de iHome Zenergy duur voor een wekker, maar gezien de licht- en geluidstherapie en de indrukwekkend goede luidspreker, biedt hij eigenlijk een opmerkelijk goede prijs-kwaliteitverhouding. Het snerpen van een traditioneel alarm in het donker inruilen voor het rustgevende geluid van vallende regen en de zachte gloed van zonsopgang is zeker een paar extra dollars waard.

iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine vs. HeimVision Sunrise-wekker A80S

Om wat geld te besparen, zou je in plaats daarvan de HeimVision Sunrise-wekker A80S kunnen kopen, maar eerlijk gezegd is het een zo inferieur apparaat dat je het extra geld beter aan de iHome Zenergy kunt besteden. De HeimVision mist de uitstekende luidspreker van de Zenergy, evenals het immense niveau van maatwerk dat de Zenergy zo veelzijdig maakt. Het enige voordeel van de HeimVision is dat het kan worden geïntegreerd in uw smart home-ecosysteem en AI-assistenten zoals Amazon Alexa kan gebruiken.

Een veelzijdige en hoogwaardige lichttherapiewekker met een Bluetooth-luidsprekersysteem.

Als een apparaat zoveel zo goed doet en voor een betaalbare prijs, is het gemakkelijk aan te bevelen. Het heeft mijn leven echt verbeterd met zijn licht- en geluidstherapiefuncties, en de luidspreker is van zo'n hoge kwaliteit dat het het geld waard zou zijn als hij alleen maar muziek speelde.

Specs

  • Productnaam Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine
  • Productmerk iHome
  • Prijs $54,00
  • Productafmetingen 5 x 4,5 x 6 inch.
  • Kleur Oranje
  • Verbindingsopties Bluetooth
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: