LG's heldere nieuwe projector voegt ultrakorte projectieafstand toe

LG's heldere nieuwe projector voegt ultrakorte projectieafstand toe
LG's heldere nieuwe projector voegt ultrakorte projectieafstand toe
Anonim

LG blijft zijn 4K CineBeam-projectoren uitrollen, inclusief het nieuwste model, HU915QE, met Ultra Short Throw (UST)-technologie.

Met UST kan de projector heel dicht bij de muur worden geplaatst en toch een beeld van hoge kwaliteit produceren. Op twee centimeter van de muur kun je genieten van een 90-inch beeld met een resolutie van 4K of 120-inch op een afstand van ongeveer zeven centimeter.

Image
Image

Je herinnert je misschien dat LG eerder dit jaar twee 4K-projectoren aan de CineBeam-reeks heeft toegevoegd. Het nieuwe model is daar in wezen een betere versie van. De HU915QE kan niet alleen veel dichter bij de muur komen, maar hij heeft ook een krachtigere subwoofer van 40 W.

Het is ook veel helderder, met 3.700 ANSI-lumen afkomstig van een 3-kanaals laser. De beeldkwaliteit wordt verbeterd door een combinatie van HDR Dynamic Tone Mapping om de helderheid automatisch frame voor frame aan te passen en Adaptive Contrast om het licht van de projector aan te passen aan de scène.

De nieuwe CineBeam draait op het webOS-platform, dus je kunt je favorieten streamen vanaf Netflix of Disney+. Het biedt ook ondersteuning voor Bluetooth en AirPlay 2 als je op die manier films wilt streamen.

Image
Image

Nog geen prijskaartje of releasedatum, maar het bedrijf verklaarde dat het "in de eerste helft van 2022 beschikbaar zal zijn."

Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten zullen eerst de projector zien en later markten in Latijns-Amerika en Azië.

Aanbevolen: