ICloud Mail Email Service Review

Inhoudsopgave:

ICloud Mail Email Service Review
ICloud Mail Email Service Review
Anonim

iCloud Mail is gratis voor iedereen die zich aanmeldt voor een Apple ID. Het wordt geleverd met voldoende opslagruimte, IMAP-toegang en een elegant functionele webinterface. Onze iCloud Mail-recensie behandelt alles wat de e-mailservice van Apple te bieden heeft.

Alle apparaten van Apple ondersteunen iCloud Mail, inclusief de Mac, iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV, evenals Windows-computers met iCloud voor Windows.

Image
Image

iCloud Mail Review: voor- en nadelen

Wat we leuk vinden

  • Gratis e-mail toegankelijk via IMAP en op het web.
  • iCloud Mail-webinterface bevat geen advertenties.
  • Toetsenbordsnelkoppelingen zorgen ervoor dat iCloud Mail op het web efficiënt werkt.

Wat we niet leuk vinden

  • Biedt geen labels en zoekmappen aan.
  • Je hebt geen toegang tot andere e-mailaccounts in iCloud Mail op het web.
  • Niet toegankelijk via POP.

iCloud Mail biedt gratis e-mailaccounts met 5 GB cloudopslag voor documenten, agenda's en back-ups. Tegen een laag maandbedrag kan extra ruimte worden bijgekocht. Voor het verzenden van bestanden ondersteunt iCloud Mail traditionele bijlagen tot 5 GB met Mail Drop.

De minimalistische iCloud Mail-webinterface bootst de desktoptoepassing na en is gemakkelijk te gebruiken met behulp van sneltoetsen. Een archiefmap en -knop houden uw inbox zonder veel moeite schoon. Voor berichten van mailinglijsten biedt iCloud Mail op het web een handige afmeldknop.

Bottom Line

Nadat je een iCloud-adres hebt aangemaakt, moet je de iCloud Mail-service instellen op je Mac of andere apparaten. Hoewel iCloud Mail geen POP-toegang ondersteunt, kunt u iCloud Mail IMAP-toegang configureren zodat u uw berichten in Outlook en andere e-mailclients kunt ontvangen.

iCloud Mail Spam Filtering

iCloud Mail wordt geleverd met een spamfilter dat ongewenste e-mail uit je inbox houdt, maar je kunt een bericht handmatig als spam markeren door het naar de map Ongewenste berichten te verplaatsen. U kunt zelfs regels maken om ongewenste berichten in iCloud Mail te blokkeren.

Bottom Line

iCloud Mail wordt geleverd met een archiefmap om e-mail te bewaren die je wilt bewaren, en je bent vrij om extra mappen toe te voegen die je leuk vindt. U kunt e-mail in elke map zoeken op afzender, onderwerp of ontvanger. Er zijn filters beschikbaar om berichten automatisch te sorteren op basis van eenvoudige criteria. U kunt iCloud Mail ook zo instellen dat alle inkomende e-mail automatisch wordt doorgestuurd.

iCloud Mail op het web

Om toegang te krijgen tot iCloud Mail op het web, gaat u in een willekeurige browser naar iCloud.com en logt u in met uw Apple ID. Vanuit de online iCloud Mail-interface kunt u e-mails opstellen met rijke opmaak, bestandsbijlagen verzenden met Mail Drop en uw berichten beheren. U kunt ook maximaal drie e-mailaliassen maken om als alternatieve identiteiten te gebruiken.

De online versie van iCloud Mail biedt geen labels of andere geavanceerde hulpmiddelen voor het organiseren van e-mail, en je hebt ook geen toegang tot berichten van andere e-mailaccounts.

VIP-afzenders in iCloud Mail

Nieuwe berichten van de belangrijkste afzenders zijn gemakkelijk te vinden als je die afzenders VIP's maakt. iCloud Mail maakt automatisch speciale zoekopdrachten die berichten van VIP-afzenders tonen. Afzenders die u als VIP markeert, worden automatisch gesynchroniseerd met Apple Mail.

Aanbevolen: