Hoe verwijderde berichten op Facebook Messenger te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde berichten op Facebook Messenger te herstellen
Hoe verwijderde berichten op Facebook Messenger te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Download je Facebook-gegevens. Een kopie kan er nog zijn.
  • Controleer of je het hebt gearchiveerd in plaats van het te verwijderen. Tik op uw profiel en selecteer Gearchiveerde chats.
  • Als je een bericht in Facebook Messenger verwijdert, wordt het permanent verwijderd.

Dit artikel legt enkele tijdelijke oplossingen uit voor het ophalen van een verwijderd Facebook Messenger-bericht. Deze omvatten controleren of je het hebt gearchiveerd, je Facebook-gegevens downloaden in de hoop dat je bericht nog op de server staat en je contactpersoon vragen om een kopie van het gesprek.

Controleer of het bericht is gearchiveerd

Een gearchiveerd bericht in Messenger is verborgen voor je inbox, maar wordt niet permanent verwijderd. Het is mogelijk dat u bij het verwijderen van het bericht Archiveren hebt geselecteerd in plaats van Delete Wanneer u met uw vinger over een chat schuift, zijn de optiesArchive en More (die Delete bevat), dus het is een makkelijke fout om te maken.

Controleer gearchiveerde berichten in de iOS Messenger-app

Controleren of je je bericht hebt gearchiveerd in plaats van het te verwijderen in de iOS Messenger-app:

  1. Open de Messenger app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Gearchiveerde chats.
  4. Als de chat gearchiveerd was, zou je hem hier zien. Veeg er met uw vinger van rechts naar links over en selecteer Unarchive om terug te keren naar uw actieve Messenger-chats.

    Image
    Image

Controleer gearchiveerde berichten op Facebook in een browser

Als je Facebook.com opent in je favoriete computerbrowser, kun je als volgt een gearchiveerd bericht controleren (en misschien ophalen).

  1. Open Facebook in een webbrowser.
  2. Selecteer het Messenger icoon bovenaan de pagina.

    Image
    Image
  3. Kies Bekijk alles in Messenger onderaan de Messenger-lijst.

    Image
    Image
  4. Klik op het menu pictogram met drie stippen naast Chats en selecteer Gearchiveerde chats in het menu.

    Image
    Image
  5. Als je het bericht ziet dat je zoekt, reageer dan op de chat om deze terug te verplaatsen naar de actieve chatlijst van Messenger.

    Image
    Image

Download je Facebook-gegevens

Facebook bewaart berichten die je verwijdert voor een onbepaalde periode voordat ze ze van zijn servers verwijderen, dus je kunt verwijderde berichten mogelijk vinden door je Facebook-gegevens te downloaden.

Download Facebook-gegevens in de iOS Messenger-app

U kunt Facebook verzoeken u een kopie van uw gegevens op zijn website of alleen van de berichten te sturen. Er is een kans dat sommige van uw verwijderde berichten worden opgenomen. Hier leest u hoe u uw gegevens kunt opvragen met de iOS Messenger-app.

  1. Start de Messenger app en tik op je afbeelding bovenaan het scherm.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Accountinstellingen.
  3. Scroll naar het gedeelte Uw Facebook-informatie en tik op Profielinformatie downloaden.

    Image
    Image
  4. Plaats in het scherm dat wordt geopend een vinkje naast Berichten. Misschien wilt u de andere categorieën uitschakelen. Het rapport bevat uw gegevens voor degene die u controleert.
  5. Scroll naar de onderkant van het scherm en tik op Bestand maken. Facebook stelt het rapport op en neemt contact met je op wanneer het klaar is. Terwijl u wacht, wordt uw verzoek weergegeven als 'In behandeling'. Als u alleen uw Messenger-gegevens opvraagt, is het wachten kort.

    Image
    Image
  6. Bekijk het rapport voor het bericht dat u hoopt op te halen.

Facebook-gegevens downloaden op de Facebook-website

Je kunt je Facebook-gegevens, inclusief je Berichten, ook opvragen van de Facebook-website op een computer. Hier is hoe:

  1. Open Facebook in een webbrowser.
  2. Selecteer de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van uw Facebook-pagina en selecteer Instellingen & Privacy in het menu.

    Image
    Image
  3. Kies Instellingen op het scherm dat wordt geopend.

    Image
    Image
  4. Selecteer Privacy in de zijbalk Instellingen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Uw Facebook-informatie in de privacy-zijbalk.

    Image
    Image
  6. Ga naar de Profielinformatie downloaden sectie en selecteer View.

    Image
    Image
  7. Selecteer Berichten als dit nog niet is aangevinkt. Deselecteer elke andere categorie die u niet wilt downloaden. Selecteer Bestand maken.

    Image
    Image
  8. Wanneer het rapport voltooid is, laat Facebook je weten dat het klaar is om te downloaden. Controleer het op de verwijderde berichten die u zoekt.

Vraag uw contactpersoon

Zelfs als u er niet in slaagt het bericht op te halen, heeft uw contactpersoon mogelijk nog steeds een kopie van de chat. Vraag die persoon om de berichten naar je terug te sturen of maak een screenshot van de gespreksreeks en stuur je de afbeelding.

FAQ

    Kan ik zien of iemand mijn bericht op Facebook Messenger heeft verwijderd?

    Nee. Als de andere persoon het gesprek verwijdert, is het nog steeds zichtbaar aan jouw kant, dus je weet het niet. U ziet echter een melding wanneer het bericht is gelezen.

    Kan ik het verzenden van een Facebook-bericht ongedaan maken?

    Ja, maar alleen binnen 10 minuten na verzending. Om het verzenden van een Facebook-bericht ongedaan te maken, houdt u uw vinger op het bericht of sleept u uw muis over het bericht en selecteert u More (drie stippen) > Remove > Unsend.

    Hoe verwijder ik berichten op Facebook Messenger?

    Om een bericht op Facebook Messenger te verwijderen, open je een chat, tik en houd vast of beweeg de muis over een bericht en selecteer More > Remove> Verwijderen voor jou . Om een hele conversatie te verwijderen, selecteer More > Delete Chat.

Aanbevolen: