Hoe verwijderde Facebook-berichten te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde Facebook-berichten te herstellen
Hoe verwijderde Facebook-berichten te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar profielpagina > Meer > Activiteitenlogboek > Prullenbak. Tik op een bericht > Herstellen.
  • Verwijderen Facebook-account annuleren: Log binnen 30 dagen in op het account en selecteer Verwijderen annuleren.

Dit artikel legt enkele strategieën uit voor het herstellen van verwijderde Facebook-berichten, ook al verwijdert het verwijderen van Facebook-inhoud deze van je apparaat, app en Facebook-servers.

Gebruik de functie voor het beheren van activiteiten van Facebook

Als je de functie Activiteit beheren van de mobiele Facebook-app gebruikt om een bericht te verwijderen, kun je het maximaal 30 dagen ophalen. Dit werkt echter niet als je een bericht rechtstreeks uit je nieuwsfeed verwijdert. Deze functionaliteit is momenteel alleen beschikbaar in de mobiele Facebook-app.

Hier leest u hoe u Activiteit beheren gebruikt om een bericht te verwijderen en vervolgens te herstellen.

  1. Navigeer naar uw Facebook-profielpagina op de mobiele Facebook-app en tik op Meer (drie stippen).
  2. Tik op Activiteitenlogboek.
  3. Tik op Activiteit beheren.

    Image
    Image
  4. Tik op Uw berichten.
  5. Als u een bericht wilt verwijderen, tikt u op om het te selecteren en tikt u vervolgens op Prullenbak.
  6. Tik op Verplaatsen naar prullenbak. Je bericht is van je tijdlijn verwijderd en verplaatst naar de Prullenbak in Activiteit beheren.

    Image
    Image
  7. Om de zojuist verwijderde post op te halen, navigeert u naar More > Activity Log, en tikt u vervolgens op Prullenbak in het hoofdmenu.
  8. Je ziet alle berichten die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd via Activiteit beheren. Tik op een bericht dat je wilt herstellen en tik vervolgens op Herstellen.
  9. Selecteer Herstellen om te bevestigen. Het bericht is teruggezet op je tijdlijn.

    Image
    Image

Als je overschakelt naar een nieuw apparaat, zijn Facebook-berichten, media of berichten automatisch beschikbaar zodra je de Facebook-app op je nieuwe apparaat downloadt en inlogt.

Annuleer het verwijderen van uw Facebook-account

Als je je hele Facebook-account verwijdert, heb je ook al je Facebook-berichten en -media verwijderd. Als je van gedachten verandert en je inhoud wilt bewaren, heb je 30 dagen om het verwijderingsproces ongedaan te maken.

Om te annuleren, logt u binnen 30 dagen na initiatie in op uw Facebook-account via de mobiele app of een webbrowser en selecteert u Verwijderen annuleren.

Je kunt een Facebook-account niet herstellen als je het verwijderingsproces meer dan 30 dagen geleden hebt gestart.

Strategieën voor het vinden van verwijderde Facebook-berichten

Als je verwijderde berichten weg zijn en niet meer kunnen worden hersteld via Facebook, zijn hier enkele tijdelijke oplossingen die je kunt proberen:

Zoek het originele bericht

Als je een grappig of interessant bericht hebt gedeeld en vervolgens hebt verwijderd dat iemand anders heeft gemaakt, probeer dan de originele inhoud op te sporen. Gebruik de zoekfunctie van Facebook of probeer een Google-zoekopdracht met trefwoorden uit de tekst van het bericht of de titel van de webpagina waarnaar in het oorspronkelijke bericht is gelinkt.

Controleer je e-mails

Als je Facebook-pushmeldingen voor bepaalde berichten hebt ingeschakeld, heb je mogelijk een kopie van het bericht dat je zoekt in een e-mail in je inbox. Als je een deel van de exacte tekst van het bericht kunt onthouden, probeer dan een zoekopdracht in je inbox. Voer anders een zoekopdracht uit naar het woord 'Facebook'.

Controleer de e-mails van je vrienden

Sommige van je Facebook-vrienden waarvoor e-mailmeldingen zijn ingeschakeld, hebben mogelijk meldingen ontvangen die verwijzen naar je bericht, vooral als ze worden genoemd of getagd. Vraag je vrienden om in hun inbox te zoeken naar het verwijderde bericht dat je zoekt.

Hoe verwijderde Facebook Messenger-berichten te vinden

Als je berichten op Facebook Messenger verwijdert, is het verwijderen van inhoud permanent en kan het niet ongedaan worden gemaakt.

Hoewel je jouw kant van het gesprek misschien hebt verwijderd, kan het nog steeds bestaan voor andere gespreksdeelnemers. Vraag hen om naar het gesprek te zoeken en kopieer en plak de tekst en afbeeldingen in een nieuw bericht of e-mail. Of vraag ze om je een screenshot van de inhoud van de chat te sturen.

FAQ

    Hoe vind ik oude berichten op Facebook?

    Als je een specifiek oud bericht probeert te vinden, probeer dan te zoeken naar een trefwoord of zin die je je herinnert van het bericht. Typ in het zoekveld de unieke zoekterm en selecteer Posts onder Filters.

    Hoe vind ik opgeslagen berichten op Facebook?

    Ga naar je opgeslagen Facebook-berichtensectie. Of selecteer Menu > Opgeslagen. Je ziet alle berichten, video's en foto's die je voor later hebt bewaard.

    Hoe plan ik berichten op Facebook?

    Als je berichten op Facebook voor een groep wilt plannen, ga je naar Groups > Nieuw bericht > ScheduleGa voor een pagina naar Publishing Tools > Maak bericht > Schedule Post >Opslaan Je kunt geen berichten plannen voor persoonlijke accountberichten.

Aanbevolen: