Gratis kalendersjablonen voor ouders en kinderen

Inhoudsopgave:

Gratis kalendersjablonen voor ouders en kinderen
Gratis kalendersjablonen voor ouders en kinderen
Anonim

Het bijhouden van alle activiteiten van een actief gezin is zwaar werk, maar drukke gezinnen en jonge kinderen kunnen profiteren van het gebruik van een van deze slimme downloadbare kalenders. Download een pdf, druk een kalender af vanuit uw webbrowser of voeg uw eigen foto's in en druk ze af. Gebruik deze kalenders met familiethema om uw gezinsactiviteiten te organiseren en mis nooit meer een honkb altraining of dansles.

Disney Family maandelijkse afdrukbare kalender

Image
Image

De website van Disney Family plaatst elk jaar een kleurrijke kalender van 12 maanden. Download gewoon de pdf en print hem uit. De achtergrondafbeeldingen van elke maand zijn gericht op een Disney-film of personage voor die maand.

De site biedt ook ambachten, feestideeën, recepten en activiteiten met Disney-thema. Uw kinderen zullen ongetwijfeld dol zijn op alles van deze website.

Liz's vroege leerplek

Image
Image

Maandkalenders voor kinderen zijn beschikbaar als gratis downloads op Liz's Early Learning Spot. Er zijn tal van opties beschikbaar die u hier kunt bekijken voordat u gaat downloaden. Er zijn kalenders beschikbaar met weken die lopen van zondag tot zaterdag en weken die lopen van maandag tot zondag. Elke slim geïllustreerde maand is beschikbaar in zwart-wit, wat perfect is voor de kleintjes om te kleuren.

De gratis downloads zijn niet bewerkbaar, maar de site biedt een betaalde versie van een bewerkbare kalender. Deze kalender-PDF's zijn echter zo schattig dat u ze niet hoeft aan te passen. Je kinderen kunnen het voor je doen.

iMOM afdrukbare kalender voor kinderen

Image
Image

Elk jaar biedt de iMOM-website 12 gratis maandelijkse kalendersjablonen die allemaal tegelijk of per maand kunnen worden gedownload. Deze superleuke maandkalenders voor kinderen hebben een strakke, moderne uitstraling en kindvriendelijke afbeeldingen. Ze zien er geweldig uit op de koelkast of in het notitieboekje van uw kind. Elke sjabloon heeft een andere grafische kop met alleen ingevoerde dagen en feestdagen. Anders is de agenda leeg en kunt u uw gezinsactiviteiten invoeren.

De website heeft ook downloads voor een doelentabel voor kinderen, een aanpasbare karweikaart en een tienermobiele telefooncontract.

CalendarLabs Familiekalenders

Image
Image

Naast lege jaarkalenders biedt CalendarLabs verschillende gratis sjablonen voor gezinskalenders, waaronder verjaardags- en jubileumkalenders, week- en maandmenuplanners en een kalender voor dagelijkse activiteiten voor kinderen die plaats biedt aan maximaal vijf kinderen. Sjablonen zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder Microsoft Word en PDF.

ChartJungle afdrukbare kalender

Image
Image

Print deze Share Time With People You Love lege maandelijkse kalendersjabloon van ChartJungle en vul de dagen in om er zeker van te zijn dat je tijd hebt om met familie en vrienden door te brengen. De kalender heeft onderaan een notitiegedeelte. Deze site bevat een reeks downloadbare kaarten, veel voor gebruik met kinderen.

KalendersSnelle maandelijkse fotokalenders

Image
Image

CalendarsQuick biedt verschillende formaten voor week- en maandkalenders die beschikbaar zijn in PDF- of Excel-formaten. Hoewel ze niet specifiek voor gezinnen zijn ontworpen, kunt u een van de fotoversies downloaden en uw familiefoto's in de kalender invoegen voor een persoonlijk tintje.

Cozi Planning Kalenders

Image
Image

De Cozi Family Organizer-website biedt een gratis blanco maandelijkse afdrukbare kalendersjabloon samen met dagplannerpagina's en een vakantielijst.

Aanbevolen: