Match lanceert nieuwe dating-app voor alleenstaande ouders

Match lanceert nieuwe dating-app voor alleenstaande ouders
Match lanceert nieuwe dating-app voor alleenstaande ouders
Anonim

Match Group heeft een nieuwe gespecialiseerde dating-app uitgebracht, Stir genaamd, die zich richt op het verbinden van alleenstaande ouders in de Verenigde Staten.

Stir heeft een exclusieve planningsfunctie die het instellen van datums voor beide partijen gemakkelijk maakt, zelfs met hun drukke schema. Volgens Match Group worden alleenstaande ouders geconfronteerd met veel uitdagingen als ze op zoek zijn naar romances, en een app die voor hen is ontworpen, kan die uitdagingen helpen overwinnen.

Image
Image

De meest unieke functie van de app is Stir Time, waarmee mensen hun vrije tijd kunnen instellen zodat anderen ze kunnen zien. Op die manier kunnen wedstrijden hun vrije tijd zien en dienovereenkomstig coördineren. Naast de planningsfunctie werkt Stir veel zoals sommige andere dating-apps in het repertoire van Match.

Als je bijvoorbeeld Tinder hebt gebruikt, is Stir een tweede natuur. Als je je aanmeldt, beantwoord je een paar vragen om een profiel aan te maken, je profielfoto te uploaden en ga je op pad om mensen te ontmoeten. Je veegt naar links of rechts voor mensen die je leuk vindt of niet, en er is een betaalde Super Like-functie, net zoals je ziet op Tinder.

Image
Image

Match Group heeft ook nieuwe gegevens onthuld over de uitdagingen waarmee alleenstaande ouders in de datingwereld worden geconfronteerd. Zo beweerde 54 procent van de alleenstaande ouders te zijn geghost na de eerste date toen de andere persoon hoorde over hun kind.

De andere belangrijke bevinding is dat alleenstaande ouders moeite hebben met het vinden van vrije tijd voor een date. Op de vraag hoe ze twee uur extra zouden doorbrengen, zei bijna de helft van de respondenten dat ze op een date zouden gaan.

Aanbevolen: