Hoe Spotify Ouderlijk toezicht te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Spotify Ouderlijk toezicht te gebruiken
Hoe Spotify Ouderlijk toezicht te gebruiken
Anonim

Spotify is een geweldige service voor het streamen van muziek vanaf elk apparaat van je pc naar je smartphone of tablet. Dankzij het Spotify Family Account deel je die dienst eenvoudig met maximaal 6 personen tegelijk, zodat het hele gezin ervan kan genieten. Als je echter jongere kinderen hebt, wil je misschien hun blootstelling aan expliciete inhoud en songteksten beperken.

Hier leest u hoe u Spotify Ouderlijk toezicht gebruikt.

U moet momenteel geabonneerd zijn op een Spotify Premium Family-account om ouderlijk toezicht te gebruiken.

Wat u moet weten over Spotify Family-accounts

Een Spotify Family-account is voor velen een geweldige deal, maar het is de moeite waard om een beetje te weten wat je er wel en niet mee kunt doen.

  • Je moet samenwonen. Spotify Family werkt alleen als jullie allemaal op hetzelfde adres wonen. Je kunt het niet delen met gebruikers die ergens anders wonen, omdat je je woonplaats moet bevestigen tijdens het aanmelden.
  • Het is geschikt voor grote gezinnen. Als je een gezin van 6 hebt, kun je allemaal nog steeds Spotify Family gebruiken. Niet alle services zijn geschikt voor zoveel mensen die het tegelijk gebruiken.
  • Iedereen heeft zijn eigen account. Elk gezinslid heeft nog steeds zijn eigen individuele Premium-account met zijn eigen afspeellijsten en aanbevelingen.
  • Je hebt een Family-afspeellijst. Family Mix biedt je gezin een gepersonaliseerde afspeellijst met muziek waarvan Spotify denkt dat jullie ze allemaal leuk zullen vinden. Het is een leuke manier om nieuwe muziek binnen je gezin te ontdekken.
  • Je kunt specifieke artiesten of nummers niet blokkeren. Je kunt het expliciete filter alleen in- of uitschakelen zodat muziek die als expliciet is getagd niet is toegestaan, in plaats van meer te blokkeren uitgebreid.
  • U kunt de gebruikstijden niet beperken. U kunt niet beperken hoe lang uw gezinslid Spotify per dag kan gebruiken.

Gezinsleden toevoegen aan Spotify Family

Spotify heeft vrij eenvoudig ouderlijk toezicht, maar u moet ervoor zorgen dat uw gezin allemaal deel uitmaakt van uw gezinsaccount. Hier leest u hoe u uw dierbaren aan uw abonnement kunt toevoegen.

  1. Ga naar
  2. Klik op Profiel.

    Image
    Image

    Mogelijk moet u eerst inloggen.

  3. Klik op Account.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en klik op Premium Family.

    Image
    Image
  5. Klik op Toevoegen aan gezinsabonnement.

    Image
    Image
  6. Klik op Uitnodigen voor Premium.

    Image
    Image
  7. Kopieer de link en stuur deze naar je familielid.

    Image
    Image
  8. Zodra ze zijn geaccepteerd, worden ze onderdeel van het Spotify Premium Family-abonnement en kun je hun expliciete inhoudsinstellingen aanpassen.

Hoe Spotify Ouderlijk toezicht in te stellen

Zodra je gezinslid deel uitmaakt van je Premium Family-account, kun je eenvoudig het Spotify-expliciete filter aanpassen en ervoor zorgen dat ze alleen schone versies van nummers horen. Hier is hoe.

  1. Ga naar
  2. Klik op Profiel.

    Image
    Image

    Mogelijk moet u eerst inloggen.

  3. Klik op Account.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en klik op Premium Family.

    Image
    Image
  5. Klik op de naam van je gezinslid.

    Image
    Image
  6. Klik op de Expliciete inhoud verwijderen schakelaar.

    Image
    Image
  7. De gebruiker kan nu alleen muziek horen die niet als expliciet is getagd. Expliciete songtitels worden anders grijs weergegeven.

Wat is Spotify Kids?

Spotify Kids is een nieuwe zelfstandige app die langzaam over de hele wereld wordt uitgebracht. Het is nog niet beschikbaar in de VS, maar het is beschikbaar in landen, waaronder Ierland en het VK.

Exclusief voor Spotify Premium Family-abonnees, het is een vorm van Spotify for Kids met zorgvuldig geselecteerde inhoud die ideaal is voor jonge geesten. De app heeft een eenvoudigere navigatie dan gewone Spotify met verkleinde tekst, zodat jonge kinderen het kunnen begrijpen.

Er zijn talloze samengestelde afspeellijsten beschikbaar voor favoriete films en tv-programma's van merken als Disney en Nickelodeon, evenals liedjes die geschikt zijn voor kinderen.

Aanbevolen: