Hoe Verizon Smart Family ouderlijk toezicht te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Verizon Smart Family ouderlijk toezicht te gebruiken
Hoe Verizon Smart Family ouderlijk toezicht te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Log in op uw Verizon-account, bezoek de Verizon Smart Family-pagina en selecteer Nu downloaden.
  • Eenmaal verbonden, zie je een scherm voor elk gezinslid. Tik op de eerste letter van hun naam om hun pagina te zien.
  • Installeer de Smart Family Companion-app om de web- en app-activiteit te bekijken. Beheer machtigingen van gezinsleden.

Als je een Verizon-account hebt, heb je tegen een kleine maandelijkse vergoeding toegang tot een reeks ouderlijk toezicht van Verizon. Met ouderlijk toezicht van Verizon kunt u de locatie van uw gezinsleden volgen en beter bepalen welke apps en inhoud uw kinderen gebruiken en wanneer ze deze gebruiken.

Het is belangrijk om de algehele internettoegang van uw kind te controleren, en mobiel ouderlijk toezicht is daar een onderdeel van.

Hoe Verizon Smart Family ouderlijk toezicht te gebruiken

Het inschakelen van ouderlijk toezicht van Verizon op uw account is net zo eenvoudig als u aanmelden voor de service en vervolgens alle functies configureren die beschikbaar zijn op uw aankoopniveau.

  1. Om de service in te schakelen, logt u in op uw Verizon-account en gaat u naar de Verizon Smart Family-pagina. Selecteer Nu downloaden in de kopafbeelding bovenaan de pagina.
  2. Om de app te krijgen voor het configureren en bewaken van de service, typt u uw telefoonnummer in het tekstveld en selecteert u vervolgens Submit. Of download de Google Smart Family-app uit de Google Play Store of de Apple App Store.

    Image
    Image
  3. Kies in de app het abonnement waarvoor je je wilt aanmelden, ga akkoord met de toestemmingsovereenkomst en selecteer vervolgens de lijnen die je wilt beheren; geef ze een naam zodat je weet tot welk familielid ze behoren.

    Image
    Image
  4. Eenmaal verbonden, zie je een scherm voor elk gezinslid. Tik op de eerste letter van hun naam bovenaan het scherm om hun pagina te zien.

    Als je web- en app-activiteit wilt bekijken, moet je de Smart Family Companion-app installeren via Google Play of de Apple Store. Deze app geeft je toegang tot veel gedetailleerdere informatie over activiteiten op de telefoon van je kind.

  5. Op elke pagina zie je bovenaan een kaart met hun huidige locatie. In het midden ziet u web- en app-activiteit en een staafdiagram van het telefoongespreksvolume. Onderaan ziet u de opties om alle ouderlijk toezicht van Verizon te beheren.
  6. Als u de locatie van de mobiele telefoon van uw kind wilt volgen en waarschuwingen voor locatie-updates wilt ontvangen, tikt u op Locatiewaarschuwingen.

    Image
    Image
  7. Tik op Plaatsen en meldingen om meldingen te ontvangen wanneer uw kind een specifieke locatie arriveert of verlaat.

    Voor de functie Plaatsen en meldingen moet u de Smart Family-app op de telefoon van uw kind installeren.

  8. Tik op Geplande waarschuwing om hun locatie automatisch te controleren op een vast tijdstip van de dag, tik vervolgens op Voeg een waarschuwing toe en gebruik de configuratie-opties om de waarschuwingsdetails in te stellen.

    Image
    Image
  9. Tik in het hoofdscherm op Limits om de schermtijd, het datagebruik, aankopen en sms'en en bellen te beperken. Tik op Tijdbeperkingen om een school- of slaapschema in te stellen om te voorkomen dat uw kind zijn telefoon gebruikt wanneer dat niet zou moeten.
  10. Tik op Gegevensdoel om een datalimiet in te stellen.

    Image
    Image
  11. Andere limieten om in te stellen: Tik op Aankooplimiet om een maandelijkse aankooplimiet voor Verizon-account in te stellen. Tik op Tekstlimiet om een numerieke limiet toe te wijzen aan het totale aantal sms'jes dat uw kind elke maand kan verzenden. Tik op Oproeplimiet om de maandelijkse belminuten te beperken.

  12. Tik in het hoofdscherm op Contacten om de mobiele communicatie van uw kind te regelen. Tik op Geblokkeerde contacten om nummers weer te geven waarmee je niet wilt dat je kind ooit communiceert.
  13. Tik op Vertrouwde contacten om nummers in te stellen die uw kind op elk moment kan bellen of sms'en.
  14. Tik op Topcontacten om een lijst met de meest gebruikte telefoonnummers te bekijken.

    Image
    Image

Gezin beheren en meldingen aanpassen

Je kunt de machtigingen van gezinsleden beheren en je meldingen aanpassen in het gedeelte Instellingen. Om toegang te krijgen tot de instellingen, tikt u op het gear pictogram in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm.

  1. Als je gezinsrechten aan een telefoonnummer wilt toewijzen, tik je eerst op Gezinsinstellingen.
  2. Kies het telefoonnummer dat u wilt aanpassen. Bekijk de gezinsrol van het nummer (kind/ouder), wijzig de naam of tik op Locatie delen om ouders of alle gezinsleden toegang te geven tot de locatie-informatie van die lijn. Of schakel het delen van locaties uit.

    Image
    Image
  3. Om meldingen aan te passen, tik je op Meldingen in het menu Instellingen en kies je het kind waarvoor je de meldingen wilt aanpassen.
  4. Op het instellingenscherm voor meldingen schakelt u mobiele of e-mailmeldingen in of uit voor een van de volgende activiteiten.

    • Er is een nieuw contact toegevoegd
    • Neemt contact op met een nummer op je volglijst
    • Gebruikt hun telefoon tijdens schooluren
    • Gebruikt hun telefoon 's nachts
    • Belt 911
    Image
    Image

    Je kunt ook de functie in- of uitschakelen waarbij je wekelijks een e-mailrapport ontvangt van alle activiteiten van je kind op hun telefoon.

Aanbevolen: