Hoe een account te kiezen dat wordt gebruikt om een bericht in Outlook te verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe een account te kiezen dat wordt gebruikt om een bericht in Outlook te verzenden
Hoe een account te kiezen dat wordt gebruikt om een bericht in Outlook te verzenden
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in het venster Nieuw bericht Van en kies het gewenste account uit de lijst. Dit is de accountnaam die de ontvanger te zien krijgt.
  • Als u uw standaard e-mailaccount wilt wijzigen, gaat u naar het tabblad File en selecteert u Info > Accountinstellingen> Accountinstellingen.
  • Kies vervolgens het account dat u als standaard verzendaccount wilt gebruiken en selecteer Als standaard instellen. Selecteer Sluiten om uw wijzigingen op te slaan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het e-mailaccount kunt wijzigen dat in het veld Van in Microsoft Outlook wordt weergegeven als u een e-mail wilt verzenden vanuit een ander dan uw standaardaccount. Instructies hebben betrekking op Outlook 2019, 2016 en 2013, evenals Outlook voor Microsoft 365.

Kies het account dat wordt gebruikt om een bericht te verzenden

U kunt verschillende Outlook-e-mailaccounts hebben voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld een zakelijk account, een schoolaccount en een account voor een vrijwilligersorganisatie. Om het account op te geven van waaruit u het bericht verzendt:

  1. Selecteer in het venster Nieuw bericht Van.

    Image
    Image
  2. Selecteer het gewenste account uit de lijst. Dit is de accountnaam die de ontvanger te zien krijgt wanneer hij de e-mail ontvangt.

    Als u de knop Send ziet, maar niet de From-knop, betekent dit dat uw Outlook-profiel slechts één e-mailaccount bevat. Om de Van-knop te bekijken, moet je een ander e-mailaccount toevoegen.

Wijzig het standaardaccount

Als je meer een ander account gebruikt dan degene die je hebt ingesteld als het standaard Outlook-account, wijzig dan het standaardaccount om tijd en toetsaanslagen te besparen.

  1. Ga naar het tabblad File en selecteer Info.
  2. Select Accountinstellingen > Accountinstellingen.

    Image
    Image
  3. Kies het account dat u als standaard verzendaccount wilt gebruiken en selecteer vervolgens Als standaard instellen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Close om uw wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.

Aanbevolen: