Wat is het Facebook App Center?

Inhoudsopgave:

Wat is het Facebook App Center?
Wat is het Facebook App Center?
Anonim

Het Facebook App Center is een hub voor allerlei verschillende apps van derden die beschikbaar zijn op Facebook. Vrijwel alle apps die tegenwoordig via het App Center beschikbaar zijn, zijn games, maar er was eens een verscheidenheid aan apps.

Als je games wilt spelen via Facebook, wil je misschien weten hoe je apps kunt vinden, toevoegen en gebruiken via het Facebook App Center.

Waar vind je het Facebook App Center

Zoek op Facebook naar het gedeelte Verkennen in het linker verticale menu en selecteer vervolgens Meer zien… aan het einde. Selecteer Games.

Tik in de app op het menu-pictogram in het hoofdmenu (onder aan het scherm in de iOS-app en bovenaan in de Android-app). Selecteer Meer zien > Gaming.

De hoofdpagina van Facebook App Center lijkt op Apple's App Store of Google Play

Image
Image

Misschien zie je meteen de app die je zoekt of wil je misschien bladeren om iets te vinden dat je aanspreekt. Gebruik de categorieën in het linker verticale menu om op thema te bladeren of als u op zoek bent naar iets specifieks en het niet ziet, kunt u de naam invoeren in het zoekvak.

Alleen goed ontworpen games die populair zijn onder gebruikers worden getoond in het App Center. Facebook gebruikt verschillende signalen zoals gebruikersbeoordelingen en betrokkenheid om te bepalen of de kwaliteit van een app het waard is om te worden opgenomen. De apps moeten hoge beoordelingen en een lage negatieve feedback hebben om te worden vermeld in het Facebook App Center.

Misschien ziet u een optie met het label Apps beheren in de sectie Verkennen in het linker verticale menu. Dit is niet voor gaming-apps - het is voor apps die zijn gemaakt via het Facebook Developers-platform.

Een app-game kiezen om te spelen

Een app toevoegen en beginnen met spelen is heel eenvoudig. U kunt ofwel Nu afspelen selecteren in het app-venster. U ziet een pop-uppagina met een korte beschrijving over hoe uw Facebook-account wordt gekoppeld en welke activiteit op Facebook te zien zal zijn. Als je verder wilt gaan, selecteer je Nu spelen om te beginnen met spelen en volg je de instructies die de app je geeft.

Als je een game wilt spelen met specifieke vrienden op Facebook, selecteer je de Vrienden uitnodigen knop onderaan het app-vak om uitnodigingen te versturen.

Uw apps beheren

Om alleen je apps te zien, ga je naar Games en selecteer je Your Games. (Selecteer in de app Gaming > You.)

Op internet zie je misschien een gear-pictogram naast elke app die je hebt toegevoegd. U kunt dit selecteren om de informatie die u met de app wilt delen te wijzigen of te beperken, maar houd er rekening mee dat bepaalde informatie vereist is.

Als je een app wilt verwijderen, kun je App-instellingen beheren in de rechterbovenhoek van het web selecteren en rechtstreeks naar je gedeelte Apps en websites gaan. U kunt dit ook doen door de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van het scherm te selecteren > Instellingen > Apps en websites

Je ziet mogelijk andere soorten apps in je gedeelte Apps en websites, zoals degene die je hebt gebruikt om in te loggen met je Facebook-account. Om gaming-apps te zien die je hebt gespeeld, moet je naar Instant Games gaan, direct onder het gedeelte Apps en websites in je instellingen.

Als u een app wilt verwijderen, selecteert u het selectievak naast de app en selecteert u vervolgens de blauwe Remove-knop.

Image
Image

Om je gaming-meldingen te beheren, ga je terug naar het gedeelte Apps en websites en selecteer je Bewerken onder Game- en app-meldingen. Als ze zijn ingeschakeld, kun je Turn Off selecteren, zodat je ze niet meer ontvangt. Je kunt ze altijd weer aanzetten wanneer je maar wilt.

Mogelijk moet u app-meldingen voor uw mobiele apparaat afzonderlijk uitschakelen. Selecteer in de mobiele Facebook-app het menu pictogram > Instellingen en privacy > Instellingen >Apps en websites en selecteer vervolgens Nee onder Games- en app-meldingen.

Aanbevolen: