Alles wat je moet weten over Steam Workshop

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over Steam Workshop
Alles wat je moet weten over Steam Workshop
Anonim

Een vaste waarde van de Steam Community, de Steam Workshop is ontworpen om het modden van games te vergemakkelijken. Bij de meeste Steam-spellen die de Workshop ondersteunen, kun je mods downloaden en installeren met een klik op de knop; ontwikkelaars gebruiken de Workshop om content te crowdsourcen die uiteindelijk in een game terecht kan komen.

Hoe werkt de Steam Workshop?

The Steam Workshop is een mod-repository voor Steam Games. Wanneer een ontwikkelaar een game op Steam uitbrengt en die game mod-ondersteuning heeft, hebben ze de mogelijkheid om deze aan de Steam Workshop te koppelen. Door te linken naar de Steam Workshop kunnen makers hun mods uploaden zodat een enorm ingebouwd publiek ervan kan genieten, en het biedt reguliere spelers een eenvoudig en gestroomlijnd proces voor het verkrijgen van mods.

Image
Image

Als je de Steam Workshop opent, die toegankelijk is via de Steam Community, krijg je een lijst met populaire games te zien waarvoor mods beschikbaar zijn om te downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om aanbevolen games, recent bijgewerkte games en recent gespeelde games te bekijken. Je kunt ook een lijst bekijken van elke game die de functie ondersteunt.

Je hebt rechtstreeks toegang tot de Steam Workshop vanuit je Steam-bibliotheek. Als je op een game in je bibliotheek klikt en die game bevat Steam Workshop-ondersteuning, dan vind je een knop die rechtstreeks naar de Steam Workshop-pagina van die game verwijst.

Is de Steam Workshop gratis?

De Steam Workshop is gratis te gebruiken, en de meeste mods en andere items die je erin vindt zijn ook gratis. Sommige games bevatten ook premium mods die je moet kopen. Wanneer je een van deze mods koopt, gaat een deel van je betaling rechtstreeks naar de persoon die de mod heeft gemaakt.

Als je beta alt voor een mod in de Steam Workshop en het werkt niet zoals geadverteerd, of je bent niet tevreden met je aankoop, kun je het retourneren via een soortgelijk restitutiebeleid als dat van Steam spel keert terug.

Mods downloaden van de Steam Workshop

Als een game Steam Workshop ondersteunt, kun je je erop abonneren om toegang te krijgen tot de stroom van gemodificeerde inhoud. Dit proces werkt in plaats van het downloaden of installeren van afzonderlijke items uit de Steam Workshop. Als je een item of mod in je game niet meer wilt, kun je je eenvoudig afmelden en Steam zal het verwijderen.

Voordat je items uit de Steam Workshop downloadt en installeert, moet je een back-up van je gamebestanden maken en gegevens opslaan.

Hier leest u hoe u mods en andere items uit de Steam Workshop kunt verkrijgen:

  1. Start Steam, open je Bibliotheek,en selecteer een game die Steam Workshop ondersteunt.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden naar de Workshop sectie en selecteer Browse the Workshop.

    Image
    Image

    Als je geen Browse the Workshop-knop ziet, betekent dit dat de game de Steam Workshop niet ondersteunt en dat je een andere game moet proberen.

  3. Elke game die Steam Workshop ondersteunt, heeft een Steam Workshop-pagina. Deze pagina biedt je verschillende manieren om nieuwe modellen, plug-ins, mods en meer te ontdekken.
  4. Klik op een item op de hoofdpagina dat u interesseert, gebruik de zoekfunctie of blader door een van de sorteeropties.
  5. Als je een item vindt dat je interesseert, selecteer het dan.

    Image
    Image
  6. Als je een item selecteert in de Steam Workshop, wordt er aanvullende informatie over dat item weergegeven. Als je het zelf wilt proberen, selecteer dan + Abonneren.

    Image
    Image

    Als je het item, de plug-in of de mod uit je game wilt verwijderen, ga je terug naar dezelfde pagina en selecteer je opnieuw Abonneren.

  7. Start je game en probeer je nieuwe item of mod.

    Image
    Image
  8. Je kunt meerdere items, plug-ins en mods tegelijkertijd downloaden, maar sommige Steam Workshop-items kunnen conflicteren met andere. Als je game niet correct werkt nadat je verschillende items uit de Steam Workshop hebt geïnstalleerd, probeer ze dan een voor een te verwijderen totdat de game goed werkt.

Stemmen op items in de Steam Workshop

Sommige games hebben een andere benadering, waardoor je kunt stemmen op door gebruikers ingediende items in de Steam Workshop. In deze opstelling worden alleen de meest populaire mods in het spel opgenomen.

Zo stem je op items in de Steam Workshop:

  1. Open je Steam-bibliotheek en klik op een game die deze implementatie van de Steam Workshop ondersteunt.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden en selecteer Blader door de Workshop.

    Image
    Image

    Als je geen optie ziet om door de Workshop te bladeren, ondersteunt de game Steam Workshop niet.

  3. Als je gloednieuwe items wilt ontdekken om op te stemmen, selecteer je de grote Klik om te beginnen met stemmen in je wachtrij-knop.

    Image
    Image

    Als je op een specifiek item wilt stemmen, kun je ernaar zoeken in het zoekvak.

  4. Als je een specifiek item in het spel wilt zien verschijnen, selecteer je Yes.

    Image
    Image
  5. Selecteer Volgende item in wachtrij en herhaal het stemproces voor de resterende items.

    Image
    Image
  6. Je kunt elk item op de Steam Workshop-pagina selecteren om er direct op te stemmen.

    Image
    Image
  7. Selecteer Yes als je het item in het spel wilt zien verschijnen.

    Image
    Image
  8. Je kunt op zoveel items stemmen als je wilt. Wanneer een Steam Workshop-inzending voldoende stemmen krijgt, kan de game-ontwikkelaar besluiten deze in de game op te nemen.

Kan iedereen uploaden naar de Steam Workshop?

De Steam Workshop is voor iedereen beschikbaar. Er zijn geen belemmeringen voor toegang, behalve je vaardigheden en verbeeldingskracht, hoewel je voor het indienen van items een overeenkomst met Valve moet ondertekenen.

Uploaden naar de Steam Workshop is ingewikkelder dan het downloaden van mods, en het gebeurt niet via de Steam-client. Elke game die Steam Workshop-ondersteuning heeft, heeft een aparte uploadmethode.

Sommige games hebben een menu-optie in de game waarmee je je mods kunt uploaden naar de Steam Workshop, en voor andere moet je een opdrachtregelcode invoeren. Sommige uitgevers bieden ook een hulpprogramma dat is ontworpen om mods voor hun games te uploaden naar de Steam Workshop.

Als je geïnteresseerd bent om te uploaden naar de Steam Workshop, controleer dan je game om te zien of het een optie heeft om dit te doen. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de ontwikkelaar of uitgever van het spel voor specifieke instructies.

Aanbevolen: