JETech Battery Free Selfie Stick Review: een veelzijdige, budgetvriendelijke optie

Inhoudsopgave:

JETech Battery Free Selfie Stick Review: een veelzijdige, budgetvriendelijke optie
JETech Battery Free Selfie Stick Review: een veelzijdige, budgetvriendelijke optie
Anonim

Bottom Line

De JETech batterijvrije selfiestick is een gebruiksvriendelijke, compacte selfiestick met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

JETech Bluetooth-selfiestick

Image
Image

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

We hebben de JETech Battery Free Selfie Stick gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte hoek, de beste vakantiekiekje voor sociale media, of een avondje uit met vrienden en gewoon het moment wilt vastleggen, de JETech Battery Free Selfie Stick is een veelzijdig, compact apparaat die een scala aan behoeften ondersteunt. We brachten een week door met het rondsjouwen van dit kleine gadget om het ontwerp, de draagbaarheid en het gebruiksgemak te testen.

Image
Image

Ontwerp: een lichtgewicht constructie

Niet veel groter dan een smartphone, de JETech wordt geleverd met een garantiekaart, instructiefolder en de batterijloze selfiestick zelf. Opgevouwen is het slechts 7,2 inch, maar is eenvoudig uit te breiden tot 28,7 inch. Het kan een smartphone bevatten met een breedte van 2,4 tot 3,3 inch. Uitgerust met een 270 graden roterende kop, kunt u gemakkelijk uw meest flatterende hoek vinden.

Het compacte karakter maakt hem ongelooflijk veelzijdig, gemakkelijk op te bergen in een handtas, tas of jaszak, en dankzij de batterijloze functie hoef je je nooit zorgen te maken dat je batterij leeg raakt.

De JETech Selfie Stick is ook erg licht en weegt slechts 4 ons. Door zijn compacte karakter is hij ongelooflijk veelzijdig, gemakkelijk op te bergen in een handtas, tas of jaszak, en dankzij de batterijloze functie hoeft u zich nooit zorgen te maken dat de batterij leeg raakt.

Image
Image

Configuratieproces: snel en eenvoudig, maar controleer je frame nog eens

We hebben gewoon de klem teruggetrokken en onze smartphone in het rubberen frame geplaatst om hem vast te zetten, de 3,5 mm-kabel in de hoofdtelefoonaansluiting van onze smartphone gestoken en vervolgens de camera-app gestart. iPhone-gebruikers zijn klaar om te richten en te fotograferen door op de ontspanknop op de antisliphandgreep te drukken.

Sommige Android-gebruikers moeten de Camera 360-app mogelijk downloaden via de Google Play Store. Het is een gratis camera-app die een verscheidenheid aan filters, stickers en effecten biedt, hoewel je af en toe reclame moet maken. Avid-gebruikers kunnen vinden dat ze $ 4 betalen.99 per maand voor de advertentievrije VIP-service is de moeite waard.

Een waarschuwing is dat als de telefoon niet in een perfecte hoek van 90 graden in het frame nestelt, het mogelijk is dat hij loskomt van de selfiestick als hij wordt geschud.

Met onze Samsung Galaxy S8 was het instellen een fluitje van een cent. We waren binnen enkele ogenblikken aan de slag, en nog beter: we hoefden de Camera 360-app niet te gebruiken die sommige Android-gebruikers nodig hebben. In plaats daarvan konden we ervoor kiezen om te vertrouwen op onze native Camera-app voor onze selfie-behoeften of om de Camera 360-app te gebruiken. Hoewel dit misschien niet voor alle Android-gebruikers geldt, was het voor ons een aangename verrassing.

Een waarschuwing is dat als de telefoon niet in een perfecte hoek van 90 graden in het frame nestelt, het mogelijk is dat hij loskomt van de selfiestick wanneer hij wordt geschud. Je moet voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat je telefoon stevig in de rubberen stoppers van het frame zit om optimale veiligheid te garanderen.

Image
Image

Prijs: een geweldige prijs

Selfiesticks variëren in prijs van $ 10 - $ 100. Verkrijgbaar op Amazon voor ongeveer $ 9 tot $ 15, de JETech is aangenaam aan de voorkant van de curve. In combinatie met de mogelijkheid om het frame tot 270 graden te draaien voor de optimale hoek, een antisliphandgreep, een opvouwbaar ontwerp en de batterijloze functie, biedt de JETech een behoorlijke klap voor je geld.

Image
Image

JETech batterijvrije selfiestick versus Fugetek FT-568

De concurrentie tussen selfiesticks is hevig, met een veelvoud aan aangeboden functies. De belangrijkste concurrenten voor een bedrade selfiestick in de prijsklasse van JETech zijn draadloze Bluetooth selfiesticks. Daaronder is er één concurrent die zich onderscheidt van het peloton: de Fugetek FT-568.

In tegenstelling tot de JETech biedt Fugetek Bluetooth-connectiviteit in plaats van de batterijloze bedrade verbinding die de JETech ondersteunt. De batterijduur van Fugetek is uitstekend, kan tot 300 uur stand-by staan, en de selfiestick voelt veel duurzamer aan dan de JETech dankzij het stevige frame van aluminiumlegering. Het is ook compatibel met GoPro's, camcorders en DSLR-camera's.

Een nadeel van Bluetooth is echter dat het de batterij van een telefoon sneller leeg kan maken. Het duurt ook een paar minuten om in te stellen in plaats van een bekabelde verbinding die eenvoudig kan worden aangesloten en afgespeeld. De duurzaamheid van de Fugetek heeft ook een prijs, aangezien de Fugetek een forse 9,6 ounce is, meer dan twee keer het gewicht van de 4-ounce JETech. Hoewel dit op papier misschien niet veel lijkt, telt het echt op als de selfiestick uitschuift tot zijn volledige lengte van 49 inch.

De Fugetek wordt over het algemeen verkocht voor slechts $ 20, dus de prijs is concurrerend met de prijsklasse van JETech. Gebruikers hoeven alleen maar te beslissen wat ze meer waarderen: de stevigheid van de Fugetek of de draagbaarheid van de JETech.

Gebruiksvriendelijkheid en draagbaarheid zorgen ervoor dat de selfiestick van JETech opv alt

De JETech Battery Free Selfie Stick is een gebruiksvriendelijke gadget die een klap uitdeelt voor de prijs. Tussen het 270 graden draaibare frame, uitschuifbare lengte tot 28.7 inch, opvouwbare lengte van 7,2 inch, en zijn batterijloze verbinding met je smartphone, het heeft uitstekende functies om aan je behoeften te voldoen.

Specs

  • Productnaam Bluetooth Selfie Stick
  • Product Merk JETech
  • Prijs $9.99
  • Gewicht 4 oz.
  • Productafmetingen 7,8 x 2,4 x 1,5 inch.
  • App Camera 360 voor sommige Android-apparaten
  • Batterij Geen, maar vereist een 3,5 mm koptelefoonaansluiting voor gebruik met mobiel apparaat
  • Android-compatibiliteit Android 4.2-systeem of hoger
  • iPhone-compatibiliteit iOS 5.0 of hoger
  • Max. lengte uitschuifbaar tot 28,7 inch
  • Min lengte inklapbaar tot 7,2 inch
  • Telefoonhouder Geschikt voor smartphones van 2,4 tot 3,3 inch breed

Aanbevolen: