Sony brengt veelzijdige lijn nieuwe draagbare luidsprekers uit

Sony brengt veelzijdige lijn nieuwe draagbare luidsprekers uit
Sony brengt veelzijdige lijn nieuwe draagbare luidsprekers uit
Anonim

Sony gaat een drietal nieuwe draagbare draadloze luidsprekers uitbrengen, ontworpen om meer veelzijdige audio-opties te bieden.

Volgens Sony zijn deze nieuwe luidsprekers, de SRS-XG300, SRS-XE300 en SRS-XE200, ontworpen om gemakkelijk mee te nemen met kleine afmetingen en hanteerbare gewichten. Ze bieden ook een batterijlevensduur van enkele uren tijdens gebruik, ondersteunen snel opladen en kunnen worden gebruikt voor oproepen via een Amazon Echo-apparaat.

Image
Image

De XG300 is de grootste van het stel, meet ongeveer 12,5 inch bij 5,4 inch bij 5,4 inch en weegt iets meer dan zes en een halve pond. Sony zegt dat het de krachtigste van de drie is, met een combinatie van Front Tweeter en "MEGA BASS"-functies voor diepere bassen en helderdere hoogfrequente geluiden. Het gaat ook het langst mee en claimt tot 25 uur speeltijd op een volledige lading.

Image
Image

Terwijl de XE300 en XE200 beide kleiner en lichter zijn, hoewel ze zich meer richten op het gelijkmatig verdelen van audio in een ruimte in plaats van op brute kracht en ze niet zo lang opladen. Met name de XE200 is de kleinste optie met ongeveer 3,5 inch bij 8 inch bij 3,7 inch en iets minder dan twee pond, met een batterijduur van 16 uur. De XE300 zit tussen de twee uitersten in met een afmeting van 4,1 inch bij 9,4 inch bij 4,7 inch, en een gewicht van iets minder dan drie pond, met een gebruiksduur van de batterij van ongeveer 24 uur.

Alle drie de nieuwe draagbare luidsprekers van Sony zijn vandaag beschikbaar voor pre-order en zullen op 12 juli worden verzonden/beschikbaar voor aankoop. Ze kosten $ 349,99 voor de XG300, $ 199,99 voor de XE300 en $ 129,99 voor de XE200.

Aanbevolen: